Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska budou kuř.řízky s br.kaší a k tomu udělám okurkovo-rajčatový salát ![]()
Dneska houbový guláš s rýží a zítra kuřecí s pórkem a se smetanou na kari a bramborové noky.
Nevím, jestli už to tu nebylo - děti milují a my velcí taky můžem. Listové těsto, vyválet, dát salám, sýr a kyselé zelí, srolovat a upéct. Taky balíme do listového těsta párky, děti si tohle připravují samy a docela je to baví.
dneska francouzska polevka, br.noky ala halusky:D a se zelim a uzenym ![]()
@sandrik píše:
zítra hovězí vývar se zeleninou a druhé bude směs: žampiony+cuketa+rajče+kuskus
tak jelikož jsem rajčata sežrala (doslova) během dopoledne, tak byly jen cukety se žampiony a rozmrazila jsem k tomu kuřecí prsa - mňam, s provensálským kořením a ol.olejem skvělý!
jen jsem jaksi trotl - sdělala jsem všechny tři cuketky (malý) a pak mi teprve došlo, že vlastně z jedný jsem chtěla zítra vařit oběd pro nejmladší
no nevadí, odpoledne jdu ven, tak holt musím vymyslet něco nového a podle toho nakoupit ![]()
Dnes bylo medové kuřátko a bramborová kaše, zítra moravský vrabec, bramborový knedlík a špenát ![]()
Dnes rychlooběd, kuřecí prsa na kostky se sladkokyselou omáčkou z Lídlu
k tomu, kvůli malému těstoviny. Na večeři buchtičky s krémem. Mládě nejedlo ani jedno
asi umře hlady
.
jahodové knedlíky - kynuté , a domácí tlačenka s čerstvým chlebem a cibulí. Prostě dieta
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat