Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@dzarunka píše:
mně by ses zavděčila kynutýma šátečkama s pudinkem a marmeládou nebo dortem z piškotové rolády-roláda je s marmeládou,nakrájíš na plátky,vložíš do mísy a zaliješ pudinkem a přikryješ ještě plátkama rolády,mňam
Hmmm, teda to vypadá fakt luxusně, jenže než se s tím vypatlám … A kvasnice bohužel doma nemám (ale to je ještě možno dohnat
)
@romcaonca moc děkuji
tak ty šátečky můžeš udělat z listového, nemáš v mražáku náhodou?
@hubička píše:
@romcaonca moc děkujitak ty šátečky můžeš udělat z listového, nemáš v mražáku náhodou?
Nemám
a kupované je moc drahé, tak holt vyloudím na muži koupi kvasnic a pokusím se o kynuté … to mě zas chytí šlak, kynuté dělám 3× do roka
![]()
@romcaonca píše:
Nemáma kupované je moc drahé, tak holt vyloudím na muži koupi kvasnic a pokusím se o kynuté … to mě zas chytí šlak, kynuté dělám 3× do roka
![]()
Nebo myslíte, že by šly honzovky s pudinkovou náplní?
Vvymýšlím kraviny, ale nechce se mi kupovat tvaroh a s marmoškou jsou divný (už jsem zkoušela
)
@romcaonca sím tě, jak drahé..mám ho většinou na 2× a pravda, nedívám se kolik stojí, ale asi tak 20 Kč? a kvasnice 5 Kč
s kynutým je drbačka…udělej jen piškot s něčím, když je tak krásně, je škoda být v kuchyni…(já dnes musím kreslit…také nuda!!!)
U nás nákyp z brokolice k večeři a k obědu ze včera krkovička s cibulí a brambůrky pečená v sáčku s kořením a okurkový salát.
dve hlavky salatu se zalivkou
dite obed sebou ve skolce, manzel obed v jidelne.
@hubička No když u nás je spotřeba na jednoho chlapa 1 pekáč drobenkového koláče (a štrůlu peču 8 - 10 nohavic !
) tak se to listový prodraží ![]()
No úžasně zněla ta roláda zalitá pudinkem, ale to mi přijde taky jako „drbačka“ (hezké slovo).
Taky se mi dneska nechce právě dřepět v kuchyni, kort když celý týden dřepím ve studeném kanclu …
Dneska nakonec zbytek houbového guláše s rýží. A k večeři žemlovka s tvarohem.
@romcaonca hm tak to máš dobrý, to by mě i péct bavilo, tady bych potřebovala mini formu i plech..vše vyhazuji
tak snad až budou děti to ocení, že maminka peče
tak upeč bábovku nebo bublaninu a je to ![]()
@hubička píše:
@romcaonca hm tak to máš dobrý, to by mě i péct bavilo, tady bych potřebovala mini formu i plech..vše vyhazujitak snad až budou děti to ocení, že maminka peče
tak upeč bábovku nebo bublaninu a je to
No můj muž jí taky minimálně (jako jeden kuřecí řízek má na 2 dny a 1 buchtu na třikrát …
), ale zbytek rodiny jsou žravci.
Asi to fakt vyhraje nějaká buchta, sjíždím recepty - a já měla zrovna takovou držku na to vylizování pudinku z kastůlku
![]()
@romcaonca ta buchta s kiwi pudink je famozní, to kiwi udělá své..třebas jako mandarinky ![]()
@hubička No já dělám s kiwi, pomeranči (nebo i jablky a hruškami, když už zahrada dá) aky úúúžo zákusek, lehounký pečený jen z jogurového těsta a nahoru tvorohový sníh, slazené jen banány … Už aby bylo léto, to mám slinu ! ![]()
@romcaonca hm s pomeranči, to zní také luxusně!!!takže jogurt těsto, ovoce a na to vyšlehanej tvaroh?
@hubička píše:
@romcaonca hm s pomeranči, to zní také luxusně!!!takže jogurt těsto, ovoce a na to vyšlehanej tvaroh?
Ty jo, popravdě musím trochu zalovit v hlavě … tuším, že těsto je 200 ml bílého jogurtu, trocha ovesných vloček, vanikový cukr, 2 žloudky, olej a mouka, tak nějak aby bylo to těsto lité … Na něj ovoce (kiwi, banány na plátky, pomeranče tak nějak povražděné ..) A tvrok nahoru našlechat, do něj vmíchat tuhý sníh z bílků. A nahoru sypu skořicí nebo skořicovým sukrem (to dle ovoce)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat