Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
segedýn,domácí knedlík
a jahodové kynuté knedlíky se skořicí a polité máslem ![]()
Dneska je český kuřecí den … kuře nakrájené na nudličky a vařené v páře s bylinkami a podávané s jogurtovou omáčkou s bazalkou, salát - hlávkový salát, rukola, rajčata, ředkvičky, nastrouhaná mrkev, feta a wraps z pohankové palačinky s ovčím sýrem a salátem. Manžel se moc olizoval a říkal, že tohle jídlo by se mělo podávat v kantýně …
V pátek grilovaná kotleta, šťouchané brambory a fazolky se slaninou.
Včera grilovaná krkovice, grilované brambory a zelenina a dressing z jogurtu.
Dnes panenka plněná špenátem, sýrová omáčka a rýže.
Holky,můžete mi poradit nějaký recept z remosky?Objevila jsem jí doma zastrčenou ve skříni,kdysi jsem jí používala a pekla v ní maso.Poradíte nějaký recept?Docela mě láká to zase zkusit ![]()
Dnes budou zapečené těstoviny s brokolicí a smetanou. Zítra sýrové špízy a nové vařené brambůrky ![]()
Včera a dnes kuřecí vývar s dom. nudlema od babičky, pečená kotleta se slaninou a paprikou s br. kaší, hlávkový salát.
Co zítra netuším
, asi na přání manžela kuřecí prsa zapečená s broskvičkama a sýrem, k tomu hranolky.
Tak mi rajskou a domácí těstoviny (denně jsem vděčná za svého bratra, který pracuje v tak hodobóžovém obchodě, že nám nosí mňamky za hubičku
)
A zítra jen domácí paštiku a čerstvé pečivo, jde se na výlet ![]()
Dneska kapustová polívka a smažené žampiony s novýma bramborama na cibulce a nějaký salátek k tomu
a co zítra nevím ![]()
Tak zitra jatra s ryzi ve stredu plnene papriky. Ve ctvrtek kure s bramborem a nadivkou a v patek nevim ![]()
@Klementýnka píše:
Pohankové palačinky se špenátem a kozím sýrem.
prosím hoď sem recept, vypadá to zdravě a jedle ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat