Věk učitelky v mateřské školce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
236
2.10.16 18:34

Zajímalo by mě, proč někdo dokáže úplně v klidu a přátelsky napsat svůj názor ať je jakýkoliv a někdo se umí jen hádat a startovat. Zbytečně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
2.10.16 18:40
@mama67 píše:
Utocis a jak mám problém v hlavě atd, raději si přečti lépe diskuzi

O hlavě jsem já nic nepsala :nevim:, to si mě s někým pleteš. A kolik lidí tady psalo o tom, že jim vadí 65 letá učitelka s cukrovkou a vysokým tlakem? Možná tak dva a ty :lol:. Ostatním to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.10.16 18:43
@Caitlyn píše:
Jde o zdraví a život nás ostatních. 70 letý člověk prostě nemá před volantem co dělat a 70 letá babička prostě fyzicky na kupu dětí nestačí i kdyby byla hodná a úžasná jakkoliv. Se vší úctou, jde i o bezpečnost ostatních lidí a dětí.

Jsem zvědavá, jestli se v 70 letech vzdáš svých aktivit a budeš sedět doma na zadku, nesedneş za volant, apod.

• Citovat
  • Upravit
27591
2.10.16 18:48
@mama67 píše:
Utocis a jak mám problém v hlavě atd, raději si přečti lépe diskuzi

každého tu peskuješ, aby četl diskuzi lépe, a sama nejsi schopná si přečíst co ti kdo psal

jinak jak už jsem ti tu několikrát psala dej dítě do jiné školky a máš pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
2.10.16 18:48

@mama67 Tak jsem si kvůli tebe ještě jednou prošla celou diskusi, jedna anonymní psala, že má zkušenosti v MŠ s důchodkyněmi, a že na to občas nestačí. Plus hned první příspěvek byl, že by se asi obávala, ale potřebovala by znát konkrétní situaci. A pak ještě jeden příspěvek o tom, že si lidé v 70 mají užívat života. Takže celkem 3 příspěvky pozastavující se nad věkem, ostatních asi 20 lidí by problém s 65 letou učitelkou nemělo. Myslím, že teď už asi víš, že většině lidí by to nevadilo ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.10.16 18:55
@lucenka píše:
Jsem zvědavá, jestli se v 70 letech vzdáš svých aktivit a budeš sedět doma na zadku, nesedneş za volant, apod.

ano dle mě by měl soudný 70ti letý duchodce dobrovolně ridičák odevzdávat..

• Citovat
  • Upravit
5950
2.10.16 18:57
@Caitlyn píše:
Jde o zdraví a život nás ostatních. 70 letý člověk prostě nemá před volantem co dělat a 70 letá babička prostě fyzicky na kupu dětí nestačí i kdyby byla hodná a úžasná jakkoliv. Se vší úctou, jde i o bezpečnost ostatních lidí a dětí.

Asi žiju v jiném světě, ale sedmdesátileté i starší ženské potkávám normálně ve fitku. Sedmdesátníci mohou děti operovat, proč by je nemohli i hlídat a pečovat o ně, když na to stačí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.10.16 18:59
@smurfka píše:

I když je v pořádku? Co bude na vesnici dělat, bude závislý na rodině, aby mu nakoupila, dovezla k lékaři, za přáteli? To by se ti chtělo? Mně tedy rozhodně ne.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
2.10.16 19:00
@lucenka píše:
I když je v pořádku? Co bude na vesnici dělat, bude závislý na rodině, aby mu nakoupila, dovezla k lékaři, za přáteli? To by se ti chtělo? Mně tedy rozhodně ne.

autobusy jezdí všude - ty mají zadarmo..

• Citovat
  • Upravit
74219
2.10.16 19:04
@smurfka píše:
autobusy jezdí všude - ty mají zadarmo..

Jezdiš na nákupy busem? Nebo si vozis autem? Zkus si to busem.
Jako 70r.jsou dnes vitální lidí, vše se posunulo, kdy v 65r.byli lidí stari unavení, dnes je vše o x roku posunute.
Vzpomen si v tomhle věku, až tě tvé děti odepisou, že si stara, ktere se budou bát dat vnoučata. Asi nebudeš moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
2.10.16 19:05
@lucenka píše:
Jsem zvědavá, jestli se v 70 letech vzdáš svých aktivit a budeš sedět doma na zadku, nesedneş za volant, apod.

Trochu mi některé příspěvky připomínají mě někdy v patnácti, když jsem si myslela, že čtyřicetiletý člověk už aby si skoro vyřizoval pohřeb :P

@smurfka píše:

Stejně jako devatenáctileté ucho s mokrým řidičákem. Stejně jako třicátník, který spí čtyři hodiny denně, pracuje šestnáct a žije ve velkém stresu. Stejně jako ženská, která x let řídí jen jednou týdně cestu mezi domovem a hypermarketem. A dalo by se pokračovat. Ten sedmdesátiletý aspoň musí na pravidelné prohlídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.10.16 19:06

@Kelsey je rozdíl hlídat vnoučata a sednou za volant..za mě prostě ne. už dneska je doprava šílená a bude huř..já jezdím často a je to hruza a děs a když vidím duchodce tak se modlím a brzdím, nebo předjíždím a ujíždím..tak sory..muj názor. Prostě lidi s mokrým razítkem na ridičáku a starší 70ti let je na silnici pohroma..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
2.10.16 19:08
@blobfish píše:
Stejně jako devatenáctileté ucho s mokrým řidičákem. Stejně jako třicátník, který spí čtyři hodiny denně, pracuje šestnáct a žije ve velkém stresu. Stejně jako ženská, která x let řídí jen jednou týdně cestu mezi domovem a hypermarketem. A dalo by se pokračovat. Ten sedmdesátiletý aspoň musí na pravidelné prohlídky.

jasně a tam se rozbrečí jak nutně ho potřebuje aby mohl jezdit na nákupy, a dostane razítko oka..stejně jako učitelka co se léči se schizofrenií a normálně učí..kam ten svět spěje.. :?

• Citovat
  • Upravit
76159
2.10.16 19:10

Můj děda jezdil v pohodě do 91 let, další rok jezdil občas a občas jsem ho vozila já, v srpnu měl 92 a tento týden dal auto do šrotu. 70 let v dnešní době není nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
2.10.16 19:12
@smurfka píše:
jasně a tam se rozbrečí jak nutně ho potřebuje aby mohl jezdit na nákupy, a dostane razítko oka..stejně jako učitelka co se léči se schizofrenií a normálně učí..kam ten svět spěje.. :?

Jo, protože lékaři dávají kladné posudky ze soucitu ;-) A proč by zaléčený schizofrenik nemohl učit, tomu taky nerozumím. Je to se mnou holt špatný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí