Věk učitelky v mateřské školce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
2.10.16 16:21
@sloninka píše:
Divili byste se, kolik učitelek bere AD oficiálně ordinovaná psychiatrem. Mám za sebou hodně let učitelské praxe ve školce i ve škole, takže o tom něco vím. A opravdu se to nebere jako kontraindikace k učitelskému povolání.

Náš oblíbený Lexaurin…
Jj…mazec…Mně zatím stačí „růžovka“ na bolehlavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
2.10.16 16:21
@mama67 píše:
Ahoj všem :) zajímal by mě váš názor, zda by ste bez obav svěřili své dítko paní učitelce v ms, které je 65let a trpí zdravotními problémy přiměřené ke svému věku (tlak, srdce, cukrovka). Paní učitelka do důchodu nechtěla, nudila by se doma :) má na starosti 16 ditek -tuším že 4letych. Já asi bych měla trochu obavy, zda může ve svém věku zvládat tolik dětí a ještě někam s nima chodit, ale tot můj osobní názor. Jak je ten váš? Děkuji za reakce :)

To je jak řízení auta, od určitého věku by neměli starší lidi řídit auta a mít na svědomí kupu dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.10.16 16:23
@Anonymní píše:
Raději anonym, jinak mě tu všichni sežerou, nemluvě o tom, že nikdy nevím, kdo z práce sem chodí.
Učím v mš, která zaměstnává na pozici učitelka také důchodkyně (poměr je tak 40% důchodkyň na 60% nedůchodkyň). A za mě: polovina a to možná i víc, ne všechny jsem při práci viděla či se mi svěřují na tuto práci totálně nestačí. Fyzicky (to většinou) ale i psychicky - ono to jde jedno s druhým. Pravda je, že většinou si toho jsou vědomé, v práci zůstávají z různých osobních důvodů. Takže jestli se ptáš kvůli kamarádce učitelce, nevim, že by s našimi důchodkyněmi měli rodiče problém - ne kvůli věku, naopak jsou obvykle šťastní za jejich přístup a klid. Jen pozor aby na to doopravdy stačila. Jako kolegyně či rodič dítěte s takovou paní učitelkou, bych však dbala zvýšené opatrnosti.

Upřímně…zatím je strop do důchodu 65…což může další vláda smést ze stolu, že? :roll: Ale i tak si samu sebe nějak neumím představit u 28 dětí v tomhle věku…kdo ví, třeba samu sebe překvapím…ale ta představa??? No… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.10.16 16:27
@Caitlyn píše:
To je jak řízení auta, od určitého věku by neměli starší lidi řídit auta a mít na svědomí kupu dětí.

Takových profesí je hafo…ale co s nima? Co by dělali do důchodu??? Kam ty lidi dát? Kde je zaměstnáš? To jsou statisíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
2.10.16 16:28
@Anonymní píše:
Raději anonym, jinak mě tu všichni sežerou, nemluvě o tom, že nikdy nevím, kdo z práce sem chodí.
Učím v mš, která zaměstnává na pozici učitelka také důchodkyně (poměr je tak 40% důchodkyň na 60% nedůchodkyň). A za mě: polovina a to možná i víc, ne všechny jsem při práci viděla či se mi svěřují na tuto práci totálně nestačí. Fyzicky (to většinou) ale i psychicky - ono to jde jedno s druhým. Pravda je, že většinou si toho jsou vědomé, v práci zůstávají z různých osobních důvodů. Takže jestli se ptáš kvůli kamarádce učitelce, nevim, že by s našimi důchodkyněmi měli rodiče problém - ne kvůli věku, naopak jsou obvykle šťastní za jejich přístup a klid. Jen pozor aby na to doopravdy stačila. Jako kolegyně či rodič dítěte s takovou paní učitelkou, bych však dbala zvýšené opatrnosti.

Přesně toho se obávám, že na to prostě už nestačí  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
2.10.16 16:29
@sloninka píše:
Divili byste se, kolik učitelek bere AD oficiálně ordinovaná psychiatrem. Mám za sebou hodně let učitelské praxe ve školce i ve škole, takže o tom něco vím. A opravdu se to nebere jako kontraindikace k učitelskému povolání.
8o 8o 8o :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
2.10.16 16:30
@SIMONA1234 píše:
Takových profesí je hafo…ale co s nima? Co by dělali do důchodu??? Kam ty lidi dát? Kde je zaměstnáš? To jsou statisíce…

Někteří mám pocit naznacuji, že po 60tce by ty nepotřebné překážející měli střílet či jinak likvidovat ať nezaclani svou nebezpečnosti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
2.10.16 16:30

@mama67 tak podle tvé teorie bych taky radši nic neměla dělat když nejsem 100% zdravá, lepší je když se léčí je menší pravděpodobnost, že se jí něco stane než kdyby se neléčila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.10.16 16:32
@Kelsey píše:
Někteří mám pocit naznacuji, že po 60tce by ty nepotřebné překážející měli střílet či jinak likvidovat ať nezaclani svou nebezpečnosti :pankac:

Rychle a s citem…prosím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
2.10.16 16:33
@Kelsey píše:
Někteří mám pocit naznacuji, že po 60tce by ty nepotřebné překážející měli střílet či jinak likvidovat ať nezaclani svou nebezpečnosti :pankac:

Trošku prehanis, ne!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
2.10.16 16:33
@SIMONA1234 píše:

Jde o zdraví a život nás ostatních. 70 letý člověk prostě nemá před volantem co dělat a 70 letá babička prostě fyzicky na kupu dětí nestačí i kdyby byla hodná a úžasná jakkoliv. Se vší úctou, jde i o bezpečnost ostatních lidí a dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
2.10.16 16:35
@ka2ka píše:
@mama67 tak podle tvé teorie bych taky radši nic neměla dělat když nejsem 100% zdravá, lepší je když se léčí je menší pravděpodobnost, že se jí něco stane než kdyby se neléčila :nevim:

No tak, jestli máš problémy psychiatrickeho rázu, tak ano, podle me, bys s dětmi dělat nemela. Muj názor, sorry.

Příspěvek upraven 02.10.16 v 16:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.10.16 16:37
@Caitlyn píše:
Jde o zdraví a život nás ostatních. 70 letý člověk prostě nemá před volantem co dělat a 70 letá babička prostě fyzicky na kupu dětí nestačí i kdyby byla hodná a úžasná jakkoliv. Se vší úctou, jde i o bezpečnost ostatních lidí a dětí.

Ale jo…jen pláčeš na špatném hrobě, no…učitelé ani řidiči neurčují odchod do důchodu. Bohužel…Pokud se na to paní učitelka cítí, klobouk dolů. Toto je v režii ředitelky dané MŠ. Jen fakt nevím, jaký věk je vhodný k této profesi…ten strop…??? Do 50 let? Je 50 letá bezpečnější? A 51…52…58…??? Kde je strop a podle jakého klíče ho určíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.10.16 16:39
@mama67 píše:
No tak, jestli máš problémy psychiatrickeho rázu, tak ano, podle me, bys s dětmi dělat nemela. Muj názor, sorry.Příspěvek upraven 02.10.16 v 16:38

A neměla bys napsat na Hrad, že prezident je vypitá troska, která rozhodně podle tebe není způsobilá řídit cokoliv, natož prezidentskou kancelář? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
2.10.16 16:39
@mama67 píše:
No tak, jestli máš problémy psychiatrickehk rázu, tak ano, podle me, bys s dětmi dělat nemela. Muk názor, sorry.

já nejsem učitelka a psychické problémy nemám a učitelka co jsi psala v úvodním příspěvku taky nemá psychické problémy, mluvím o tom, že pokud má vysoký tlak a cukrovku, tak je podle tebe strašně nemocná a nemůže vykonávat svojí profesi v tom případě jí nemůže vykonávat spousta lidí a nejen učitelky, ale i řidiči, prodavači atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí