Věk učitelky v mateřské školce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6160
2.10.16 16:40
@Kelsey píše:
Někteří mám pocit naznacuji, že po 60tce by ty nepotřebné překážející měli střílet či jinak likvidovat ať nezaclani svou nebezpečnosti :pankac:

Člověk po 60tce by si měl užívat života, být rád, že nemusí do práce a věnovat se svým koníčkům, vnukům a pravnukům. Případně když tak chodit na brigády na pozice, které nejsou přísné a rizikové ohledně bezpečnosti o zdraví a životy druhých lidí. Např. sedět na vrátnici nebo v nějaké večerce sedět za kasou atp.

A co bude za 30let? Opravdu věříte, že v roce 2046 budou lidi chodit do důchodu v 70 letech? Pche, nevěřím tomu.
Jednak politická situace bude úplně někde jinde a jednak o ten zbytek, který nebude mít vlastní střechu nad hlavou a splacenou hypotéku, tudíž řešit finance jenom na inkaso a jídlo = to v pohodě pokryje důchod, případně brigádičky nebo příjem z pronájmu. Tak ten zbytek, co tohle nebude mít, o něho se postará stát formou dávek.

Editace chyb :oops:

Příspěvek upraven 02.10.16 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.10.16 16:42

Osobně se domnívám, že paní ředitelka danou učitelku dlouho zná, zná i její zdravotní stav a jsem přesvědčená, že kdyby měla jen malou obavu o bezpečnost dětí, potažmo zdraví učitelky, tak jí nenechá přesluhovat…to riziko by na sebe nevzala…byla by první, kdo by se „potopil“. Ředitelka zodpovídá za zaměstnance. Že by na sebe vzala takové riziko, kdyby jí viděla kolabovat…nestíhat…nezvládat děti? Myslím, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
2.10.16 16:42
@kadernice1 píše:
A neměla bys napsat na Hrad, že prezident je vypitá troska, která rozhodně podle tebe není způsobilá řídit cokoliv, natož prezidentskou kancelář? :lol:

Co to meles? Bavíme se tady o něčem jiném a doposud to bylo ve vsi slušnosti. Tak bych ráda, aby to i tak pokračovalo, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
2.10.16 16:45
@SIMONA1234 píše:
Ale jo…jen pláčeš na špatném hrobě, no…učitelé ani řidiči neurčují odchod do důchodu. Bohužel…Pokud se na to paní učitelka cítí, klobouk dolů. Toto je v režii ředitelky dané MŠ. Jen fakt nevím, jaký věk je vhodný k této profesi…ten strop…??? Do 50 let? Je 50 letá bezpečnější? A 51…52…58…??? Kde je strop a podle jakého klíče ho určíš???

Nikde žádný strop, měl by to posoudit individuálně lékař na pravidelných prohlídkách.
A ti lékaři by to měli brát opravdu vážně a ne, že jen přijde pacient, výplazne jazyk, pokecají spolu a dostane papír, že může dělat dál. Bože, lékař by měl mít zodpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
@Caitlyn píše: Člověk po 60tce by si měl užívat života, být rád, že nemusí do práce a věnovat se svým koníčkům, vnukům a pravnukům. Případně když tak chodit na brigády na pozice, které nejsou přísné a rizikové ohledně bezpečnosti o zdraví a životy druhých lidí. Např. sedět na vrátnici nebo v nějaké večerce sedět za kasou atp.

A co bude za 30let? Opravdu věříte, že v roce 2046 budou lidi chodit do důchodu v 70 letech? Pche, nevěřím tomu.
Jednak politická situace bude úplně někde jinde a jednak o ten zbytek, který nebude mít vlastní střechu nad hlavou a splacenou hypotéku, tudíž řešit finance jenom na inkaso a jídlo = to v pohodě pokryje důchod, případně brigádičky nebo příjem z pronájmu. Tak ten zbytek, co tohle nebude mít, o něho se postará stát formou dávek.

Editace chyb :oops:

Příspěvek upraven 02.10.16 v 16:42

Krásná idea… :mrgreen: Žel bohu tolik večerek a vrátnic tu nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
@ka2ka píše:
já nejsem učitelka a psychické problémy nemám a učitelka co jsi psala v úvodním příspěvku taky nemá psychické problémy, mluvím o tom, že pokud má vysoký tlak a cukrovku, tak je podle tebe strašně nemocná a nemůže vykonávat svojí profesi v tom případě jí nemůže vykonávat spousta lidí a nejen učitelky, ale i řidiči, prodavači atd

Já jsem psala, že paní má nemoci přiměřené ke svému věku a zajímal mě názor ostatních zda si myslí, že osoba v tomto věku je schopna zvládat tolik capartu. Nepřekrucuj a čti celou diskuzi, děkuji.

Příspěvek upraven 02.10.16 v 16:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.10.16 16:46
@Caitlyn píše:
Nikde žádný strop, měl by to posoudit individuálně lékař na pravidelných prohlídkách.
A ti lékaři by to měli brát opravdu vážně a ne, že jen přijde pacient, výplazne jazyk, pokecají spolu a dostane papír, že může dělat dál. Bože, lékař by měl mít zodpovědnost.

Tak lékař by měl poznat stabilizovanou cukrovku i vysoký tlak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
2.10.16 16:48
@mama67 píše:
Já jsem psala, že paní má nemoci přiměřené ke svému věku a zajímal mě názor ostatních zda si myslí, že osoba v tomto věku je schopna zvládat tolik capartu. Nepřekračujte a čti celou diskuzi, děkuji.

tak ptáš se jestli je schopná fungovat normálně s vysokým tlakem a cukrovkou, tak ti na to jasně odpovídám, že pokud si myslíš, že není schopná fungovat tak by podle tvé teorie nemohl pracovat pomalu nikdo, vysoký tlak a cukrovka není překážkou v práci ani pro učitelku :nevim:
takže se přestan tvářit ukřivděně když ti tu ostatní píšou, že ano učit a starat se o děti klidně může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65015
2.10.16 16:50

@SIMONA1234 jak? Prohlídka je u jiného lékaře, než který má zdr. kartu. Co vím já, tak se ani nemusí nosit výpis z karty. Pokud je na lécích, tak tlak by měl být v pořádku. Krev se nebere. Takže pokud to ten dotyčný neřekne, tak se to prostě nepozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
2.10.16 16:52
@ka2ka píše:
tak ptáš se jestli je schopná fungovat normálně s vysokým tlakem a cukrovkou, tak ti na to jasně odpovídám, že pokud si myslíš, že není schopná fungovat tak by podle tvé teorie nemohl pracovat pomalu nikdo, vysoký tlak a cukrovka není překážkou v práci ani pro učitelku :nevim:
takže se přestan tvářit ukřivděně když ti tu ostatní píšou, že ano učit a starat se o děti klidně může

No mě teda spíš jde o ten VĚK, jak je i uvedeno v názvu. Proto jsem psala nemoci přiměřené k věku a holky se ptaly, jak to že znám zdravotní stav a jaký nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.10.16 16:52
@vokishka píše:
@SIMONA1234 jak? Prohlídka je u jiného lékaře, než který má zdr. kartu. Co vím já, tak se ani nemusí nosit výpis z karty. Pokud je na lécích, tak tlak by měl být v pořádku. Krev se nebere. Takže pokud to ten dotyčný neřekne, tak se to prostě nepozná.

Tak já teda nesla výpis z karty… :nevim: Všechny zdravotní omezení a léky, které užívám a s čím se léčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
2.10.16 16:53

@mama67 věk 65 je nyní hranice pro odchod do důchodu, takže v tomto věku se normálně bude pracovat takže pořád nevím co se ti na tom nezdá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65015
2.10.16 16:54

@SIMONA1234 já znám jinou praxi. Každý doktor si to asi určuje sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
2.10.16 16:54
@mama67 píše:
No mě teda spíš jde o ten VĚK, jak je i uvedeno v názvu. Proto jsem psala nemoci přiměřené k věku a holky se ptaly, jak to že znám zdravotní stav a jaký nemoci.

Ten věk je tak individuální…jsou učitelky „vyflusané“ v padesáti s Lexaurinem v kapse a jsou takové, jako (asi) ta vaše…nadšené i v důchodovém věku. :nevim:
Tohle je těžký posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
2.10.16 16:55

@mama67 nase gerontoreditelka jich ma 28. Obkolupje se ale vypomoci - vrstevnicemi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí