Kdy je nejlepší věk ženy mít dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35740
25.1.13 18:32

@Jaja87 jeste nemam, cekam. Chtela jsem ho uz dva roky, holt se povedlo az ted. Zda bude jedine uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
25.1.13 18:33

@pikola Tak gratuluji a at je vse v poradku…A co cekas? Kluk-holka?? :srdce: :srdce: :srdce: Uzivej si je to krasny pocit…
Ja mam syna Tadeaska za 5 dni bude mit 22 mesicu. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
25.1.13 18:35

Z biologickeho hlediska je nejlepsi vek 23 let. Muj nazor je, ze by zena mela do triceti sve prvni dite porodit. Pak uz mi pripada „stara“…

• Citovat
  • Upravit
K.Black
25.1.13 18:36
@jaroslav33 píše:
V kolika letech je nejlepší pro ženu mít dítě?

když najde bohatého muže, aby ji zajistil ;)

• Citovat
  • Upravit
K.Black
25.1.13 18:38
@Gladys píše:
Ve trinacti. Pozdeji uz to nema smysl…

tak myslíš že mám holku někam poslat? :think:

• Citovat
  • Upravit
6391
25.1.13 18:39

Me by spise i zajimalo zakladatel co na to rika apod..Proc se ptal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
25.1.13 18:45
@berry4 píše:
Když je samostatná a schopná je vychovat.
Něco mezi plnoletostí a přechodem :think:Příspěvek upraven 25.01.13 v 18:24

Přesně tak… to je prostě ideální věk :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
25.1.13 18:49
@mary01 píše:
V 28ti letech jsem měla první dítě. A to bych řekla byl skoro ideál, ani mladá ani stará, prostě tak akorát. Druhé jsem měla teď ve 36ti, zvládám to dobře, ale bývám unavenější a někdy vypadám jak nad hrobem. Takže ať mi nikdo netvrdí, že ve 40ti mít dítě je naprosto v pohodě.

No, tak já ti to tvrdit klidně budu… ve čtyřiceti jsem měla čtvrté dítě, teď je mi o dva víc a nezdá se mi, že bych byla nějak unavenější než před deseti a víc lety… ono to asi bude záležet na celkovém stavu, na pohodě doma, na partnerovi, na tom, co člověka baví a naplňuje…
(a jen tak lehce doufám, že nevypadám jak nad hrobem :? 8o ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
25.1.13 18:54

No tak z biologického hlediska se všude uvádí jiný věk. Někde píšou ve 23, někde píšou do 25, na tom se neshodnou ani lékaři. Můj doktor mi vždy říkal, že bych měla porodit do 30 první. Myslím, že to není až tak jeho názor, jako „učebnicová“ teorie. Podle mého, prostě nejvhodnější je to v době, kdy se na to cítím, mám s kým mít to dítě a můžu ho nějakým způsobem zajistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
25.1.13 19:02

Mně to chytlo neplánovaně:))Spíš si ted říkám do kolika mjám čas na to čtvrté:))jako deset let mám ještě určitě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
25.1.13 19:11

Já rodila v 23 a příjde mi to ideální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
25.1.13 19:23

@jaroslav33 je mi 30 a miminko jsem chtěla od 18…počítám, že by nebylo marné mít ho už dřív, myslím, že záleží na okolnostech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
25.1.13 19:28

Rodila jsem ve 25 letech.. ideální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
25.1.13 19:45

23 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
25.1.13 20:14

První dítě mám v jedenatřiceti, mám podezření, že kdyby se v širém okolí zuřivě neplodilo, nenechala bych se možná strhnout doteď :lol:. Dítě jsem měla, až jsem k tomu tedy určitým způsobem dozrála, před tím jsem si radši užívala výhradně partnerského života a hrálo u mě také roli pracovní vyžití a také to, že jsem chtěla dítě, až budu mít dostatečně nasysleno. Zřejmě přízemní důvody, ale pro mne dost podstatné.

Biologicky jsem byla z hlediska ideálního věku dávno za zenitem :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová