Kdy je nejlepší věk ženy mít dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3200
4.2.13 14:48

@chatwenna nesmíš brát zoufalé alkoholičky jako průměrný statistický vzorek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
4.2.13 14:50

@chatwenna promiň, ale mě připadá podle toho jak píšeš, že přesvědčuješ hlavně sama sebe, jak je pro tebe nejlepší mít dítě, mít dítě jako mladá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
4.2.13 14:53
@Peťa77 píše:
@chatwenna promiň, ale mě připadá podle toho jak píšeš, že přesvědčuješ hlavně sama sebe, jak je pro tebe nejlepší mít dítě, mít dítě jako mladá.

Jistě že ano. Ale přiznejme si, každá si chválí trošku víc to svoje, ne ;)? Hlavní je, že není jedna dobrá cesta, každý to má trošku jinak a pak záleží, jak je člověk otevřený k tomu, že já nedělám a nemám to nejlepší, že jsme každý jiný. Co tak čtu na emiminu, tohle je spoustě lidí opravdu cizí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
4.2.13 14:54
@Peťa77 píše:
@chatwenna promiň, ale mě připadá podle toho jak píšeš, že přesvědčuješ hlavně sama sebe, jak je pro tebe nejlepší mít dítě, mít dítě jako mladá.

Tak to vubec… :) Ja neustale tvrdim, ze jsem mela pockat… :) A hlavne zvolit jineho „tatinka“ :) Debata byla o tom, kdy je nejlepsi mit dite. Biologicky ve 23 letech. Psychicky si to musi srovnat kazdy sam. Ale to uz jsem psala, takze se opakuju… Takze by bylo fajn, kdyby sis precetla celou diskuzi a ne jen dva prispevky..

• Citovat
  • Upravit
1072
4.2.13 15:34

@chatwenna přečetla jsem celou diskuzi a teď pro jistotu ještě jednou, ale názor mám pořád stejný… Tak, jak ty píšeš tady svoje názory, tak jsem já napsala ten svůj a nemyslela jsem tím nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
4.2.13 15:47

@KatkaX hezky napsané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.4.18 14:33

Zdravím všechny, nevím kam mám napsat, jsem tu nováček a už se o dítě snažím od 18let a nejde to a doktro mi tvrdí, že jsem v pořádku, ale jás i myslím, že to vše dělá štitná žláza jinak si to nedokážu vysvětlit beru na ní i léky a s přítelem to strašně moc chceme to miminko a už se na něho m oc těšíme, ale jaksi nám to nejde a nevíme jak dál děkuji za odpověď :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
11.4.18 14:53
@gabajuh píše:
Zdravím všechny, nevím kam mám napsat, jsem tu nováček a už se o dítě snažím od 18let a nejde to a doktro mi tvrdí, že jsem v pořádku, ale jás i myslím, že to vše dělá štitná žláza jinak si to nedokážu vysvětlit beru na ní i léky a s přítelem to strašně moc chceme to miminko a už se na něho m oc těšíme, ale jaksi nám to nejde a nevíme jak dál děkuji za odpověď :,(

A kolik je ti ted? Máte s přítelem kde bydlet? Co škola? Máš ji dodělanou? Za mě máte na dítě čas. Nejprve je potřeba si vytvořit zázemí. Má máma měla první dítě v 26, mí bratři v 28 a ve 30 a já dokonce ve 43 letech. Neboj, nic ti neuteče, užívej si. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.4.18 15:00

@gabajuh
Já měla první dítě v čerstvých dvaceti, druhé o tři roky později. A neměnila bych za nic na světě. Na děti jsem měla spoustu energie. A teď už jsou to parťáci v pubertě. Studuji, buduji kariéru, výlety a cestování si perfektně užívám. Je mi 34 a nedokáži si představit, že bych teď měla mít malé dítě. Jedinou negativní věc vidím v tom, že asi jednou budu pracující babička. Ale i na tom už se pracuje, abych si případně mohla zvolit jak a kdy budu pracovat, abych mohla být i babička dostatečně hlídací :-D

Jak dlouho se s přítelem snažíte? Hodně udělá psychika, pokud za každým sexem vidíš mimčo, tak to může být důvodem, proč se nedaří. Zkus vypnout, jeďte někam na dovolenou, užívej si života. Ono si vás najde, když budeš v klidu a pohodě ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
11.4.18 15:01

@gabajuh Ideální čas, ani věk nebude nikdy pevně daný. Záleží kolik ti je, zda máte zázemí a zda jste na dítě vůbec připravení. Partnerce je 27 a až teď nějak o miminku uvažuje. Navíc dle mého psychika může taky dělat své.

Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
11.4.18 15:03

@gabajuh myslím, že mezi 20 - 25 první. Nepíšeš, kolik ti je? Ale jak @mrav píše měla bys mít vyřešené určité věci - školu, bydlení, práci,… Je pravda, že to nemají někteří vyřešené ani ve 30, to záleží na postoji k životu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová