Velikonoční pohoštění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2238
30.3.15 10:55

Velikonoční pohoštění

Zdravim vsechny maminky i nemaminky a prosim nejake tipy na velikonocni pohosteni. Co u Vas vzdy boduje? chtela bych kolednikum nabidnout vic nez jen vajicko a stamprli :) (mazanec me uz take omrzel :P )
dekuji za tipy ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4341
30.3.15 11:03

U nás mělo vždy úspěch linecké (ve tvaru vajíček a kuřat) a pak plněné košíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
30.3.15 11:05

U nás se osvědčily mini chlebíčky s domácí pomazánkou, mívám napečené jidáše, záviny a podobně.
Dospělí upřednostňují spíše tohle, děti čokoládovou klasiku.
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
30.3.15 11:09

U nás jednohubky s česnekovou pomazánkou, chlebíčky, sekaná s bramborovým salátem a sladký děláme piškotový kiwi řez :) Dřív jsme s mamkou vyvařovaly jak blbý, ale ted už k nám nechodí tolik lidi, takže jen přítel, tatka a pár známých :) no a pro chlapy nějakýho toho panáčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
30.3.15 11:20

U nás pro děti perníčky a plněné linecké. Potom chci letos zkusit hromádky z odpalovaného těsta plněné pudinkem se zakysanou smetanou. A pak jednohubky a štamprdli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
30.3.15 11:22

Dělám klasiku: jednohubky, chlebíčky, perníková vajíčka a utopence. Jelikož jsme na samotě, koledníci k nám chodí již dost posilněni a tak mají utopenci obrovský úspěch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
30.3.15 11:29

Chlebíčky, jednohubky, upeču minilaskonky a minivětrníčky. Špatně, upeče manžel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
30.3.15 11:45

Tyčinky z listového těsta, jednohubky, chlebíčky, muffiny nebo linecké a išské kolečka.
K nám letos nevím jestli někdo dojde, jsme tu první Velikonoce, tak jen obarvím v neděli pár vajec s děckama, koupila jsem pár čokoládových vajíček a kuřátek a nachytám něco, jak jsem psala výš, jen symbol. kdyby někdo došel ať se nestydím, že nic nemáme :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
30.3.15 11:50

Sladké perníčky, linecké, jidáše a medová vajíčka. Slané jednohubky, listové šneky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3527
30.3.15 11:58

Klobásky v lineckém těstě, chlapi se po tom můžou utlouct, je to rychlé a levné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.15 12:27

Perníčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
30.3.15 12:34

Upekla jsem perníčky a z lineckého těsta cukroví ve tvaru vajíček a květů, slepila marmeládou. Jeden rok jsem pekla muffiny - bylo to šikovné, že si prostě každý vzal do ruky muffin v papíru. Po sladkém sáhly nejen děti, ale brali si s chutí i dospělí. Jinak oblíbení jsou šneci z listového těsta třeba ze šunkou nebo trvanl. salámem a sýrem, nebo párky v listovém těstě. A děti šly i po obarvených vajíčkách a čokolád. figurkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.15 12:36
@Brittana píše:
Zdravim vsechny maminky i nemaminky a prosim nejake tipy na velikonocni pohosteni. Co u Vas vzdy boduje? chtela bych kolednikum nabidnout vic nez jen vajicko a stamprli :) (mazanec me uz take omrzel :P )
dekuji za tipy ;) :kytka:

Jelikož ke mě chodí jen děti z rodiny, tak dávám čokoládky.. :) Jinak ostatním nedávám nic, pač nikdo nechodí :mrgreen:.. A když jsem ještě bydlela s rodiči, tak to chodilo spoustu koledníků, takže jsem dávala klasiku vajíčko, ale teď bych se na ně mohla vyprdnout.. Stejně si toho nikdo neváží a vajíčka se pak válí rozbitý po ulicích.. Ještě si můžou vzít pálky a hrát s nima tenis.. :? naprdnout jim.. :mrgreen: Stejně, co to je za móresy.. Oni nás zbijou a my jim za to máme ještě něco dávat.. Trapný :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
30.3.15 12:39

U nás vajíčovo křenová pomazánka - tučný tvaroh, vejce, křen, hořčice, uzené, mnamy
a salát: něco zeleného, vejce, ředkvičky, majonéza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.15 12:40

Jo a pohoštění nedělám žádný.. Já to nějak neslavím.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí