Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jinak mě těší že jste kvuli mému dotazu vzaly do ruky metr,moc.si toho vážím milé dámy ![]()
@Anonymní píše:
Jinak mě těší že jste kvuli mému dotazu vzaly do ruky metr,moc.si toho vážím milé dámy
Tak sem to změřila a já mám 4 cm tak že si myslím že je to dobrý née?? ![]()
Tak sem se taky změřila a mam dva centimetry…prsa 70E. Zkusila jsem si odměřit těch 7 cm co tu někdo má a to mi přijde jako celkem dost. Ale 4 cm jsou ještě v pohodě
Plastický chirurg mi je ořezal na průměr 5 cm, takže 4 určitě není moc ![]()
Napadlo tu někoho, že se dvorce stáhnou i s bradavkami, když je chlad? Komu se nelíbí, že jsou velké, ať si nacpe do podprdy rampouch
![]()
@Vlaďka 83 píše:
Napadlo tu někoho, že se dvorce stáhnou i s bradavkami, když je chlad? Komu se nelíbí, že jsou velké, ať si nacpe do podprdy rampouch![]()
To je dobrý
![]()
No ja mam prsa 85D a dvorec 8cm ![]()
Ale teda nikdy mi to nejak divny neprislo, a i nadale budu klidne spát ![]()
Ahoj, přidávám, vím, že mám velké dvorce, měřila jsem a mam 8 cm! Prsa mám větší.
Tý brďo, taky mi to nedalo a šla jsem je změřit
jsem 30tt, před těhu jsem měla prsa 80C, nyní 85D, a dvorce mám necelých 6cm
zda byly před těhu menší, to nevím, ani jsem netušila, že se kojením zvětší
copak to jde?
Když se na ně dívám, tak vzhledem k velikosti prsou nevypadají hrozně. Ale pokud má někdo bradavky přes třetinu prsou, tak věřím, že to vypadá asymetricky.
No, jak píše @Anna85 své bradavky určitě řešit nebudu a spát budu i nadále v klidu ![]()
@Anonymní píše:
Tak sem se taky změřila a mam dva centimetry…prsa 70E. Zkusila jsem si odměřit těch 7 cm co tu někdo má a to mi přijde jako celkem dost. Ale 4 cm jsou ještě v pohodě
Kecáš… Dva centimetry dvorec včetně bradavky??? Při ečkach??!
@MaminkaLucka možná tak dva centimetry na každou stranu od bradavky.
@karkarka píše:
@MaminkaLucka možná tak dva centimetry na každou stranu od bradavky.
No právě!
@The_Assassin můžu se zeptat, vypadá to přirozeně? Nechavala sis i nějak upravovat prsa nebo jen dvorce? Děkuji za odpověď ![]()
Zálěží přece na tom, jak máš velká prsa. Např. 7 cm je na jedničky více, ale na céčka akorát.
@pikola ano.