Velikost gestačního váčku,povyrostl o 5mm za 14 dnů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69126
10.2.20 18:19

Pokud má teď 10 mm, je spíš menší, ale žádná katastrofa (já měla v jistojistém 5+3 11 mm, odpovídalo to 4+6 a je z toho zdravé dítě), naopak 5 mm v 3+6 by bylo opravdu dost napřed. Průměrné tempo růstu je kolem 1 cm za týden, nikoliv 0,5 cm za dva týdny… tudíž buď někde došlo k chybě měření, to je při těchhle miničíslech možné, nebo to opravdu není žádná sláva. Ale stejně tam teď nic moc navíc nevykoukáš a nezbývá, než čekat. Pokud je to OK, za týden už by mělo být srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.2.20 19:39

@ugluk děkuji moc ♥️ takže asi to špatně změřila ta moje doktorka? anebo je tam něco špatně a ve čtvrtek se dozvím, že půjdu na revizi, ale zase kdyby bylo něco špatně, tak by už nebyl vidět žloutkový váček, že? a v tom náznak medvídka? no uvidíme ve čtvrtek, jestli budeme mít srdíčko nebo ne, ale bojím bojím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
10.2.20 20:56

@brouk12 špatným změřením myslím, že klikla o kousek vedle a už to jede… ale jo, méně reálné mi přijde to první měření. Tak uvidíš, no. Ale do revize tě nikdo nemůže nutit, pokud se nebudeš cítit, klidně tomu dej týden-dva navíc. Ale ano, 6+6, tři týdny poté, co bylo na utz něco vidět, bych čekala víc, než jen gestční a žloutkový váčk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
11.2.20 13:41
@ugluk píše:
@brouk12 špatným změřením myslím, že klikla o kousek vedle a už to jede… ale jo, méně reálné mi přijde to první měření. Tak uvidíš, no. Ale do revize tě nikdo nemůže nutit, pokud se nebudeš cítit, klidně tomu dej týden-dva navíc. Ale ano, 6+6, tři týdny poté, co bylo na utz něco vidět, bych čekala víc, než jen gestční a žloutkový váčk

Děkuji to budu teď ve čtvrtek 6+6 podle ovulace budu 6+2 tak snad bude srdíčko ať už to mám za sebou a vím co a jak :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.2.20 18:34

@ugluk ahojky tak dnes mě chtěl vidět doktor, ke kterému jsem chodila na poradny s posledním synem a taky na běžné kontroly, dnes se tam ukázal i plůdek, ale váček má jen 14,6mm a vypadá to na 5+2tt, podle ovu bych dnes měla být 6+1tt tak myslím na to nejhorší :-( měla jsem jí podloženou BT a taky ovu testy :-( a 9DPO jsem měla už dušíka na tt.to bílé v té černé tečce je plůdek. zítra mám jít na poradnu ke kolegyni od mého gynekologa, protože si mě vzala toto těhu pod sebe. a taky mi sestra říkala, že dr musí vypsat papíry a taky těhu průkazku, já jen doufám, že je vše v pořádku a nemusím se bát :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
12.2.20 19:25

@brouk12 nevyšiluj. Takhle brzy je to měření nepřesné. Máš gestacni váček s embryem. Co víc bys tam takhle brzy chtěla vidět??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.2.20 19:41

@karkarka máš pravdu :) vyšilovat nebudu, ale když je tam plod tak nemá být už srdíčko? :-D jen mě zaráží to, že vím kdy byla přesně ovu skrz měření BT a taky skrz ovu testů co jsem si dělala a taky jsem měla 9DPO ducha na tt a 10DPO jsem měla gestační váček 5mm, ale nějak mi to nejde do hlavy hah :-D :-D nejhorší je asi fakt to, že vím kdy byla ovu :-( podle ovu bych dnes měla být 6+1tt a podle ms 6+5tt takže se asi toho bojím skrz toho, že vím kdy byla ovu, ach jo lituji toho, že jsem si měřila BT, byla bych takto daleko klidnější, kdybych nevěděla kdy byla ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
12.2.20 19:52

@brouk12 srdíčko bude tak za týden. Měření takhle z počátku je hrozně nepřesné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.2.20 20:00

@karkarka děkuji ♥️ ♥️ no snad mě zítra neobjedná na poradnu až za tři týdny, nechci čekat třebas do 8tt a pak mi řekne, že je to SP :-O :-O raději ať to vím takto brzo, než později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
12.2.20 22:04

Takže to povyrostlo, embryo se objevilo, to je pozitivní :-) Tak teď holt nezbývá než čekat, kam se to vyvine, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
13.2.20 15:21

@ugluk tak dnes máme srdíčko a nejsme 5+3tt jak jsem včera podle doktora byla 5+2tt, ale jsem 5+6tt a dr mi říkala, že jsme měli i včera srdíčko :) a plůdek má 3mm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
13.2.20 15:35

No super, gratuluji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
13.2.20 17:14

@ugluk moc děkuji ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
12.3.20 13:33
@Emisis píše:
@brouk12 10mm v 5+6? To mi přijde naprosto optimální, v tomto období má kolem 6mm.. kolik bys chtěla aby mělo? :think:

Ahoj, já byla teď v 6+2 na utz a gestacni váček měl 14mm, dr říkal že odpovídá 5+2, takže nevím. A prý vidět víc není, nám přijít za 14 dní. Dal mi i fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.3.20 13:44

@Mychaj13.10 ahojky,určitě to bude v pořádku ♥️ a držím palečky ♥️ já jsem dnes 10+6tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí