Velikost plodu ve 12tt

2
15.10.20 12:35

Velikost plodu ve 12tt

Ahoj, chtěla bych se zeptat jsem ve 12+2tt a včera jsem byla na genetických testech. Všechno bylo v pořádku, jen až teď jsem si všimla ze na fotce z ultrazvuku je napsáno že mimčo je velké 11,8 cm což je docela dost a neodpovídá to velikosti jakou by mimi mělo mít. Četla jsem, že by mělo mít nejakych 7-8 cm…nechci dělat paniku jen by mě zajímalo jestli to vadí a je to normální…nebo jestli radši zavolat k doktorce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
135
15.10.20 12:54

Jestli jsi 12+2, tak jsi ve 13tt (12 týdnů už máš ukončených ;) ). To jen pro tvoji informaci.

A jak víš, že těch 11,8 je velikost mimča? Není to spíš rozlišení ultrazvuku nebo velikost dělohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
15.10.20 12:56

Všechno je v pořádku, tak se nezkoumej nebo se zblaznis. Velikost týdnu odpovídá.

• Citovat
  • Upravit
2
15.10.20 13:06

Tohle je ten uktrazvuk…tak jsem myslela ze to 11,8cm je velikost mimča…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
15.10.20 13:12

Ježíš, buď v klidu. Kdyby něco nebylo v pořádku, tak ti to doktor řekne ne? I kdyby bylo větší, stejně nenaděláš nic. Navíc není to exaktní věda. Každý mimčo prostě nemusí být tabulkový. Pokud tě to hlodá, tak si ho nech příště zase přeměřit a zeptej se lékaře, co on na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
15.10.20 13:19

@Kačter neřešila bych.. důležitý je výsledek testů, kdyby něco nesedělo tak Ti to řeknou.. navíc, to měření není vždy přesné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 13:22

@Kačter Mám fotku ze stejného ultrazvuku a tato hodnota nesouvisí s velikostí plodu, ale s nastavením přístroje. Taky tam mám číslo kolem 11 cm, ale změřená velikost plodu je kolem 7 cm. Anonym z důvodu tajení těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
694
15.10.20 14:18

Jde spíš o rozlišení přístroje.
Nedostala jsi do ruky papírovou zprávu? Tam by měla být velikost plodu napsaná. Spolu se všemi dalšími výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
15.10.20 15:15
@Kačter píše:
Tohle je ten uktrazvuk…tak jsem myslela ze to 11,8cm je velikost mimča…

To je jen rozlišení ultrazvuku. Chápu, že pátráš :), ale nenervuj se zbytečnostma. Kdyby opravdu bylo něco v nepořádku, tká by tě to doktor řekl. Jinak se ho neboj třeba na velikost zeptat, jestli tě to neříká automaticky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí