Velikosti H&M těhotenské oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6006
31.1.17 09:48

V době těhotenství jsem si v H&M oblečení kupovala a přišlo mi trochu větší než jejich běžná kolekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
31.1.17 17:12

Nedám na HaM dopustit, na shopech toho tehotenskeho nemaji nikdy tolik jako na on line shopu. normalne mam velikost 38, vsechno tehotenske jsem mela 38 a kalhoty jsem si pro jistotu vzala 40. od 7 mesice jsem to ocenila, ty kalhoty jsou s obrim brichem pak pohodlnejsi. do 7 mesice by mi stacily ty v moji standartni velikosti 38 (nicmene tim, ze je to elasticke, tak mi ty 40 rozhodne nijak nepadaly a neplandaly)…mam i zimni bundu z HaM a super!!! Krome kalhot objednej svoji beznou velikost, sedi bezvadne a je tam trochu rezerva na brisko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
8.2.17 09:29

@Luciii79 Ahoj, prosím a nekupovala jsi i nějaké těhotenské topy/trika? Nevím, zda zvolit velikost S nebo M. Běžně nosím trika vel. 36, někdy i menší, ale teď nabírám:-) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.2.17 13:00

@evulkanov Ahoj, tak nevim co Ti poradit…me roste jenom bricho, jsem 35tt a mam 8kg nahore, takze od zacatku 38 je dobre. To 36 by ti ke konci mohlo byt tesny, ale aby ti to ted nebylo velky…ZMĚŘIM :)

mam tohle v několika barvách:
http://www2.hm.com/…8074001.html

přes prsa 2×41 cm (je hodně pružné, tohle je ve stavu kdy mi volně leží na stole)
zada dole jsou take 41 na zadni strane a na predni je triko nabirane.

Celkove bych Ti rekla, at vezmes 38… ale zvážení je na Tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
9.2.17 09:56

@Luciii79 oni ale maji znaceni S - 36, 38 a M - 40, 42. tak prave nevim, jakou zvolit. At to nemam velke a HM na vyzkouseni daleko:-( ale diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
9.2.17 10:41

@evulkanov moje postava rozhodne neodpovida velikosti 40,42…jsem spis 36/38 a trika mam 38 a je pravda, ze je namam uplne upnute. Ale ani plandave. To S si myslim, ze se na Tebe natahne a budes spokojena. Ja mam radeji pohodlnejsi ne uplne upnute natazene… Ale dziny nebo kalhoty si vezmi urcite 38 (to mi rikala i moje kamaradka, kdyz mi radila, jakou velikost objednat a mela pravdu - at si vezmu o cislo vetsi nezli si bezne kupuju).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
19.12.17 15:18

Ahoj holky, v HM nakupuji skoro porad, nechci dziny ale leginy, ty z HMka jsou ale jen takovy slaby kus hadru a kord ted na zimu je to na prd :D Nevite o nejake znacce kde maji kvalitnejsi leginy? Kupuji jedine v Calzedonii ale tehotenske nemaji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
19.12.17 15:22

@Ell-Ell zkusila bych tausiga - mám od tama těho punčochy a myslím že měli i legíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
19.12.17 15:38
@Ell-Ell píše:
Ahoj holky, v HM nakupuji skoro porad, nechci dziny ale leginy, ty z HMka jsou ale jen takovy slaby kus hadru a kord ted na zimu je to na prd :D Nevite o nejake znacce kde maji kvalitnejsi leginy? Kupuji jedine v Calzedonii ale tehotenske nemaji :(

Ja jsem.si v HM koupila tehotensky teplaky, cerny. A vypada to jako kdyz mam leginy, akorat jsou teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
19.12.17 15:46

@Ell-Ell ja jsem si vsimla uz nekolikrat, ze maji pekne v Kiku ;) ja tam obleceni moc nekupuji, ale ty puncochy jsou super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
19.12.17 15:50

A samozrejme tady na bazarku take neco najdete, nekdo ma i teplejsi ;) https://www.emimino.cz/bazar/hledani/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
19.12.17 16:36

Ja nosila tehotenske leginy z litexu. Proti hm vyborne sedi a jsou z pevnejsiho materialu. Nosila jsem je celou zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
19.12.17 17:06

Lidl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
19.12.17 17:46
@Hedvikaaa píše:
Lidl :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.12.17 09:34

@happiest Koukala jsem, leginy bohuzel nemaji :)

@vertunka Na ty jsem vcera taky koukala, ale s teplakama z HM mam zkusenosti, ze maji za chvili vytahany kolena, tak bych radsi leginy :

@Káťa19 Ok mrknu se, do Kiku vubec nechodim. Na bazarku uplne nechci, rada bych si je vyzkousela :

@eli26 Ty vypadaji dobre, ja jsem prave zvykla na push up leginy z Calzedonie za 800 a ty jsou fakt perfektni a kvalitni, bohuzel tehotenske nachazim same jen z tenoucke latky :D

@Hedvikaaa @rena621 Na Lidl jsem koukala, ale to musi clovek asi vychytat co? Na eshopu maji jen tehu saty :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí