Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V době těhotenství jsem si v H&M oblečení kupovala a přišlo mi trochu větší než jejich běžná kolekce.
Nedám na HaM dopustit, na shopech toho tehotenskeho nemaji nikdy tolik jako na on line shopu. normalne mam velikost 38, vsechno tehotenske jsem mela 38 a kalhoty jsem si pro jistotu vzala 40. od 7 mesice jsem to ocenila, ty kalhoty jsou s obrim brichem pak pohodlnejsi. do 7 mesice by mi stacily ty v moji standartni velikosti 38 (nicmene tim, ze je to elasticke, tak mi ty 40 rozhodne nijak nepadaly a neplandaly)…mam i zimni bundu z HaM a super!!! Krome kalhot objednej svoji beznou velikost, sedi bezvadne a je tam trochu rezerva na brisko ![]()
@Luciii79 Ahoj, prosím a nekupovala jsi i nějaké těhotenské topy/trika? Nevím, zda zvolit velikost S nebo M. Běžně nosím trika vel. 36, někdy i menší, ale teď nabírám:-) Díky
@evulkanov Ahoj, tak nevim co Ti poradit…me roste jenom bricho, jsem 35tt a mam 8kg nahore, takze od zacatku 38 je dobre. To 36 by ti ke konci mohlo byt tesny, ale aby ti to ted nebylo velky…ZMĚŘIM ![]()
mam tohle v několika barvách:
http://www2.hm.com/…8074001.html
přes prsa 2×41 cm (je hodně pružné, tohle je ve stavu kdy mi volně leží na stole)
zada dole jsou take 41 na zadni strane a na predni je triko nabirane.
Celkove bych Ti rekla, at vezmes 38… ale zvážení je na Tobě ![]()
@Luciii79 oni ale maji znaceni S - 36, 38 a M - 40, 42. tak prave nevim, jakou zvolit. At to nemam velke a HM na vyzkouseni daleko:-( ale diky
@evulkanov moje postava rozhodne neodpovida velikosti 40,42…jsem spis 36/38 a trika mam 38 a je pravda, ze je namam uplne upnute. Ale ani plandave. To S si myslim, ze se na Tebe natahne a budes spokojena. Ja mam radeji pohodlnejsi ne uplne upnute natazene… Ale dziny nebo kalhoty si vezmi urcite 38 (to mi rikala i moje kamaradka, kdyz mi radila, jakou velikost objednat a mela pravdu - at si vezmu o cislo vetsi nezli si bezne kupuju).
Ahoj holky, v HM nakupuji skoro porad, nechci dziny ale leginy, ty z HMka jsou ale jen takovy slaby kus hadru a kord ted na zimu je to na prd
Nevite o nejake znacce kde maji kvalitnejsi leginy? Kupuji jedine v Calzedonii ale tehotenske nemaji ![]()
@Ell-Ell zkusila bych tausiga - mám od tama těho punčochy a myslím že měli i legíny
@Ell-Ell píše:
Ahoj holky, v HM nakupuji skoro porad, nechci dziny ale leginy, ty z HMka jsou ale jen takovy slaby kus hadru a kord ted na zimu je to na prdNevite o nejake znacce kde maji kvalitnejsi leginy? Kupuji jedine v Calzedonii ale tehotenske nemaji
Ja jsem.si v HM koupila tehotensky teplaky, cerny. A vypada to jako kdyz mam leginy, akorat jsou teple.
@Ell-Ell ja jsem si vsimla uz nekolikrat, ze maji pekne v Kiku
ja tam obleceni moc nekupuji, ale ty puncochy jsou super…
A samozrejme tady na bazarku take neco najdete, nekdo ma i teplejsi
https://www.emimino.cz/bazar/hledani/?…
Ja nosila tehotenske leginy z litexu. Proti hm vyborne sedi a jsou z pevnejsiho materialu. Nosila jsem je celou zimu.
@happiest Koukala jsem, leginy bohuzel nemaji ![]()
@vertunka Na ty jsem vcera taky koukala, ale s teplakama z HM mam zkusenosti, ze maji za chvili vytahany kolena, tak bych radsi leginy :
@Káťa19 Ok mrknu se, do Kiku vubec nechodim. Na bazarku uplne nechci, rada bych si je vyzkousela :
@eli26 Ty vypadaji dobre, ja jsem prave zvykla na push up leginy z Calzedonie za 800 a ty jsou fakt perfektni a kvalitni, bohuzel tehotenske nachazim same jen z tenoucke latky ![]()
@Hedvikaaa @rena621 Na Lidl jsem koukala, ale to musi clovek asi vychytat co? Na eshopu maji jen tehu saty ![]()