Velké bolesti bříška

51
18.9.14 21:14

velké bolesti bříška

Ahoj holky..Dcerka 3 roky má od neděle velké bolesti bříška. Mysleli jsme že je to nějaká viroza.Byli jsme s ní u doktorky a že je v pořádku..Měla tak velké křeče že jsme 2 krát volali na pohotovost v noci-Pak 2 dny klid a včera teplotu a opět velké bolesti v bříšku. Tak jsme jeli dnes opět na pohotovost a zase nic. Dělali ji testy i z krve. Přijeli jsme domu a opět řev a bolí bříško :roll: Už jsme z toho unavený a nevyspalý :x Tak nás napadlo zda to není psychického původu ty bolesti.Pak to končí až záchvatem :mrgreen: Nemáte někdo podobnou zkušenost??Poraďte :lol: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.9.14 21:18

@matyldaa může být i psychického původu, to je jasné.. dělali jí test na zánět? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
18.9.14 21:18

A UZV na pohotovosti dělali jestli to není slepák? Jen teda nevím jestli mívají i tak malé děti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
18.9.14 21:19

Stolice v pohodě???

A kdyby to bylo psychického původu, děje se něco u vás??? Měla by důvod???

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
18.9.14 21:19

@kamiŠ taky mi tam chybí sono, jasně, že mívají slepák i malé děti, ale nemají specifické příznaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
18.9.14 21:20

Tak jestli zacala chodit ted do skolky, tak to mozny je. Nebo nejaka zmena, lterou spatne snasi. Mela jsem boleni briska jako mala ve 4.tride z nove ucitelky na telocvik a jejich supr novatorskych metod. Docela dlouho trvalo, nez nasi prisli na to, z ceho to mam, sama jsem si to tenkrat neuvedomovala.
A krev ma v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
18.9.14 21:22

Byla na UTZ? Může to být i slepák nebo zauzlení střev. Obojí nemusí být akutní, ale nespecifické příznaky, rozeznatelné jen na UTZ, taky nemusí být nutná hned operace, ale „rozehnání“ kapačkou. Psychického původu - to se mi nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
18.9.14 21:23
@dlouha píše:
@kamiŠ taky mi tam chybí sono, jasně, že mívají slepák i malé děti, ale nemají specifické příznaky

ja tvrdim, ze slepak ani moc pruvodnich znaku mit nemusi. Ja nezvracela, nemela teplotu a „slepakove“ me bricho zacalo bolet az za pet minut pozde :roll: Jinak jsem byla v podstate ok, par hodin pred operaci jsem jeste vesele obskakovala mimco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.9.14 21:25

velké bolesti bříška

Ano začala chodit do školky a já do práce. Proto nás napadlo zda ta příčina je taková:-)Ale je to fakt drsný.. :x hlavně to co nám tady teď před spaním předvedla. Do školky jde někdy ráda a někdy s pláčem ale pak je tam v pohodě :lol: Jsem z toho dost nešťastná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
18.9.14 21:37
@Jana206 píše:
Byla na UTZ? Může to být i slepák nebo zauzlení střev. Obojí nemusí být akutní, ale nespecifické příznaky, rozeznatelné jen na UTZ, taky nemusí být nutná hned operace, ale „rozehnání“ kapačkou. Psychického původu - to se mi nezdá.

Do pismene souhlasim ;)

• Citovat
  • Upravit
7479
18.9.14 21:37

@matyldaa co ta stolice? Je nebo průjem nebo vůbec? Syn měl takové šílené křeče ve dvou letech, taky to vypadalo na virozu, byli jsme u dr., pak i na pohotovosti, tam nám řekli, že některé děti jsou citlivější na bolest a že ho může i při té viroze bolet bříško dost. Když ale dr, viděla, že bolestí metá kotrmelce, poslala nás na utz s podezřením na zauzlení střev - není to moc časté, naše dětská se s tím setkala za svoji dlouholetou kariéru (dr. je v předdůchodovém věku) jednou a to ještě při MD, u dítěte kamarádky. Takže není divu, že toto nikoho nenapadlo. Ale bylo to tak. U nás naštěstí nedošlo na operaci, stačilo „prolití“ kontrastní látkou při rentgenu a střevo se tím narovnalo samo. V tomto případě by ale stolice nebyla vůbec nebo hodně řídká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
18.9.14 21:41

Taky si myslím, že s psychiky by to ńebyli tak velké bolesti. Dcera je teď momentálně ze školky opravdu hodně stresovaná a taky si začala stěžovat na bolesti bříška (do té doby nikdy), ale rozhodně to nejsou tak hrozné bolesti, zralé na dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.9.14 21:42

Stolici má normální..Tak ji mám nechat udělat raději UTZ? Dělali ji dnes testy i z krve a prý je vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21568
18.9.14 21:51

A delali i sono? Neni nastydla. Dceru takto trapily zdurele uzlinky na strevech, souviselo to s aktualne probehlou virozou. Byli jsme s tim take dvakrat za sebou na pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.9.14 22:27
@matyldaa píše:
Stolici má normální..Tak ji mám nechat udělat raději UTZ? Dělali ji dnes testy i z krve a prý je vše v pořádku…

Nedělali ještě sono??? 8o To jsou teda střelci! :zed: Bolest břicha je pro doktora vždycky akutní stav! Dokud se nepřijde na příčinu, musí se hledat. Zvlášť u tak malýho dítěte, který prd řekne a ještě míň přesně vysvětlí svůj stav… Sono je absolutní základ! Z krve poznají jen málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí