Velké nevolnosti v 6tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
30.10.18 11:08

@Meily jo jo, vodu jsem taky zvracela, hlavně ráno, ja musela pít sladkou stavu ze sirupu… obecně sladké jsem jedla a pak suché veci. Furt jsem se ptala manzela, jestli mu neni blbě, protože jsem si uz an8 nedovedla představit, ze si třeba někdo představí (nedejboze sní) smazeny jídlo a nenavaluje se mu…
zkoušej no. Ja kyselé nemohla, spis to skladke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
30.10.18 11:17

Také jsem tím trpěla a skončilo to cca 12tt. Pomohlo opravdu neustále jíst, téměř se až přejídat. Na máloco však byla chuť. Pomáhají perlivé nápoje nebo již zmiňovaná Coca cola. K jídlu jsem bohužel měla chuť na všelijaké pomazánky nebo uzeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
30.10.18 11:32
@Anonymní píše:
Holky děkuji, v lékárně nic není? Ten žaludek je fakt šílený, pomůže mi jídlo, ale tak na 15 minut A začne to znovu . Cola nepomáhá, led jsem taky zkoušela. Celé těhotenství? Snad ne, nemůžu jít ani ven, natahuje mě :? :(

V lékárně mně doporučovali nějaké homeopatikum, ale naštěstí mně zas tak zle nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.18 11:58

Holky já bych ale musela jíst co 15 minut , před chvílí jsem si dala laskonku, no a už to zase začíná :( fakt šílené, nechápu jak někdo může říct, že je to nejkrásnější období ženy 8o :?
Zkusím nějaké ty čaje, připadá mi jak jste tady psaly , že to voda zhoršuje,, tak zhoršuje a já byla zvykla pít jen čistou vodu :(

• Citovat
  • Upravit
21091
30.10.18 12:10
@Anonymní píše:
Holky já bych ale musela jíst co 15 minut , před chvílí jsem si dala laskonku, no a už to zase začíná :( fakt šílené, nechápu jak někdo může říct, že je to nejkrásnější období ženy 8o :?
Zkusím nějaké ty čaje, připadá mi jak jste tady psaly , že to voda zhoršuje,, tak zhoršuje a já byla zvykla pít jen čistou vodu :(

Jo někdo má a někdo nemá :) Držím palce, aby to co nejdřív přešlo :D Já teda s láskou vzpomínám na dobu, kdy mně nebylo dobře a mohla jsem v klidu ležet na kanapi. Teď mně není dobře, ale mámy si nemůžou vzít volno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
31.10.18 09:53

Mně bylo zle po vodě, i po sladkém pití - takže dost pekelna situace :-D ale co mi dělalo dobře když jsem ve vodě rozpustila trochu jedlé sody, minimálně jsem nezvracela kyseliny a neměla tak popálené hrdlo :-D na jídlo mi pomáhala rozvařená rýže, třeba s trochou medu, nebo vývarem, prostě rýže na milion způsobů :-D a tu jsem po lžičkách jedla fakt co pár minut lžičku… když jsme někam šli musela jsem mít rýži v krabičce, lepek mi začal dělat strašně zle, takže rohlíky vůbec :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí