Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ja chodila do nemocnice na Fifejdach, tam jsem i rodila. V ramci lekci vsechno vysvetlili, na saly se kouknes, zacvicis si i zaplaves. V kurzu nas bylo 25, stejneho veku, takze kdyz budes mit stesti jako ja, potkas nove kamosky a pro mimi budouci kamose stejneho veku. Kdy zacit chodit ti reknou po telefonu podle TP.
@žiravka33 ahoj, já se chystám na fakultku do Poruby, chci tam i rodit tak proto
na netu mají napsané od 3.trimestru, já mám TP v březnu, tak si myslím že to vyjde tak na leden/únor ![]()
https://nemocnicevitkovice.agel.cz/…ni-kurz.html
Jinak asi bych delala kurz tam, kde chci rodit ![]()
A bude někdo rodit ve Vítkovicích? Co jsem četla, tak jsou na ní nejlepší ohlasy co se týče kojení a chování se k matkám no..Zase v Porubě je vybavení.
Ahoj, já se chystám na předporodní kurz do Vítkovic a plánuju tam i rodit. Zatím jsem tam byla na screeningu v prvním i v druhém trimestru a musím říct, že tam byli všichni milí. Ještě se tam plánuju jít podívat na porodní sál, abych viděla, co nás tam čeká ![]()
@DomčaP Rodit tam taky plánuji a na sál taky
ale to někdy ke konci roku. Kdy máš termín? Já ke konci února ![]()
@me-ow Tak nejak to vidím i já
Mám termín 5.března, takže se tam možná i potkáme
Čekám první, tak nevím jak to je s odhadem vs. realitou u termínů ![]()
@DomčaP Tak to jsme na tom podobně. Ale já mám termín 22.2, tak nevím nevím
každopádně na kurz asi začneš chodit kdy? ![]()
@me-ow Podle jejich stránek se máme hlásit mezi 27.-30. týdnem..Takže když bych se nahlásila v tom 27. týdnu, tak je to cca na konci listopadu. A těžko říct, jak je to s obsazeností
V prosinci snad začnu ![]()