Nidační krvácení u mimoděložního

Anonymní
29.10.18 09:12

Nidacni krvaceni u mimodelozniho

Ahoj holky,
jdu za vami s dotazem. 8DPO bylo ukazkove jednorazove nidacni krvaceni, dnes prvni den spozdeni a test je krasne pozitivni, i ten s mensi citlivosti. Chci se zeptat, jestli nevite nektera, zda k nidacnimu krvaceni muze dochazet i u mimodelozniho tehotenstvi? Mam nekolik kamaradek, ktere to potkalo, jedna kvuli tomu dokonce prisla o celou delohu a proto se toho vazne obavam :(
Dekuji, prosim zanechat anonym, zatim nikdo nevi ze jsem tehotna :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
29.10.18 09:16
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
jdu za vami s dotazem. 8DPO bylo ukazkove jednorazove nidacni krvaceni, dnes prvni den spozdeni a test je krasne pozitivni, i ten s mensi citlivosti. Chci se zeptat, jestli nevite nektera, zda k nidacnimu krvaceni muze dochazet i u mimodelozniho tehotenstvi? Mam nekolik kamaradek, ktere to potkalo, jedna kvuli tomu dokonce prisla o celou delohu a proto se toho vazne obavam :(
Dekuji, prosim zanechat anonym, zatim nikdo nevi ze jsem tehotna :mavam:

Tak pokud to kamarádky potkalo, tak to asi tak může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.18 09:18

@P4ja Pardon, asi sem se spatne vyjadrila, potkalo je to mimodelozni tehotenstvi, ne to nidacni spineni u toho ;)

• Citovat
  • Upravit
21091
29.10.18 09:20
@Anonymní píše:
@P4ja Pardon, asi sem se spatne vyjadrila, potkalo je to mimodelozni tehotenstvi, ne to nidacni spineni u toho ;)

Tak teoreticky ve vejcovodu není sliznice, která by se uvolnila při zahnízdění. Ale težko říct :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.10.18 09:31

To nema cenu takhle zkoumat. Teoreticky by se to stát nemělo, protože krvaci narušené cevky při zavrtávaní vajíčka. Ale nikdo nedokáže poznat jestli to bylo ono nebo ti proste někde rupla cevka samovolně a s nidaci to nema co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
29.10.18 09:52

To jsou úplně absurdní a zbytečné spekulace..během těhotenství se může stát tisíc věcí a vždycky se to někomu stalo nebo si o tom přečteš..takže začít schízovat už s pozitivním testem je zbytečné, hoď se do klidu a užívej si to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69125
29.10.18 10:15

No, ono ukáykové nidační krvácení má i dost netěhotných, takže tím bych se vůbec neřídila. A furt krvácení-nekrvácení, s pozitivním testem je výrazně pravděpodobnější těhotenství v děloze než mimo (to když už bzch se měla něčeho bát, tak každé páté skončí zamlkle i v děloze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
29.10.18 11:25
@ugluk píše:
No, ono ukáykové nidační krvácení má i dost netěhotných, takže tím bych se vůbec neřídila. A furt krvácení-nekrvácení, s pozitivním testem je výrazně pravděpodobnější těhotenství v děloze než mimo (to když už bzch se měla něčeho bát, tak každé páté skončí zamlkle i v děloze).

No a já třeba nekrvácela vůbec. A malé bude čtvrt roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
29.10.18 11:27

To je dotaz o ničem. Já neměla ani jednou nidacni spineni a taky jsem ani jednou neměla mimoděložní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69125
29.10.18 11:29
@P4ja píše:
No a já třeba nekrvácela vůbec. A malé bude čtvrt roku.

Právě. Teď střílím čísla od boku, ale někde jsem četla statistiku, že snad nidační krvácení je u 30 % těhotných a 10 % netěhotných- Což vyhledem k tomu, že pravděpodobnost otěhotnění je cca 15-20 %, tak pokud pár dní před MS zakrvácím, daleko spš těhotná nejsem než jsem.
Což není případ zakladatelky, která má pozitivní test, ale prostě dle nidačního krvácení cokoliv soudit je fakt blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.21 19:30

Ahojte,
(prosím nechat anonym)
mně se teda dotaz autorky této diskuze líbí, protože mě osobně zajímá to samé. A není potřeba říkat, že je to dotaz o ničem a absurdní spekulace apod., tady ženy hledají rady a podporu.

U mě se třeba neví, jestli mám průchozí vejcovod, a pravděpodobně dle ducha na testu jsem těhotná. Strašili mě, že pokud otěhotním a nemám průchozí vejcovod, tak budu mít mimoděložní těhotenství a přijdu o celý vejcovod, vaječník… Na diagnostickou laparo už jsem nestihla jít, aby mi zjistili, co a jak… Takže přirozeně mám strach.

Zaznamenala jsem ale nidační krvácení a tak trochu doufám, že je to náznak, že vajíčko doputovalo až do dělohy a tam se zahnízdilo. :nevim: Odpověď na to jsem nikde nenašla.

A na jednu stranu bych to ráda řešila co nejdříve, šla na vyšetření, ale na počátku těhotenství na gyndě asi ještě nic neuvidí.
Takže asi nezbývá než ještě vydržet a doufat…

• Citovat
  • Upravit
1375
17.8.21 19:35
@Anonymní píše:
Ahojte,
(prosím nechat anonym)
mně se teda dotaz autorky této diskuze líbí, protože mě osobně zajímá to samé. A není potřeba říkat, že je to dotaz o ničem a absurdní spekulace apod., tady ženy hledají rady a podporu.

U mě se třeba neví, jestli mám průchozí vejcovod, a pravděpodobně dle ducha na testu jsem těhotná. Strašili mě, že pokud otěhotním a nemám průchozí vejcovod, tak budu mít mimoděložní těhotenství a přijdu o celý vejcovod, vaječník… Na diagnostickou laparo už jsem nestihla jít, aby mi zjistili, co a jak… Takže přirozeně mám strach.

Zaznamenala jsem ale nidační krvácení a tak trochu doufám, že je to náznak, že vajíčko doputovalo až do dělohy a tam se zahnízdilo. :nevim: Odpověď na to jsem nikde nenašla.

A na jednu stranu bych to ráda řešila co nejdříve, šla na vyšetření, ale na počátku těhotenství na gyndě asi ještě nic neuvidí.
Takže asi nezbývá než ještě vydržet a doufat…

Já podle laparky neprůchozí vejcovod mám a i přes to jsem otěhotněla přirozeně přes ten neprůchozí a vajíčko se do dělohy dostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.21 19:37

@Umík Opravdu? Tak to moc ráda slyším! :srdce: hned jsem trochu klidnější a doufám, že na kontrole se mi to potvrdí. :)

• Citovat
  • Upravit
1375
17.8.21 19:59
@Anonymní píše:
@Umík Opravdu? Tak to moc ráda slyším! :srdce: hned jsem trochu klidnější a doufám, že na kontrole se mi to potvrdí. :)

Držím palce, také jsem měla strach, že to bude mimodelozni, ale dobře to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
17.8.21 20:50

Ahoj měla jsem mimodelozni a nidacni krvácení jsem nepostrehla… Zato jsem pořád špinila a krvacela… Na utz stále nic nakonec mi to prasklo a málem jsem umřela. Přišla jsem" jen" o vejcovod… Mimodelozni se projevuje fakt velkou bolestivostí… Císař je oproti tomu nic, kolisavou nebo nízkou hladinu hcg.. Měla jsem hcg 90 a byla jsem 6+5…a právě špiněním a krvácením.. Na utz tak brzo nebude nic vidět… Jediné co můžeš udělat nechat si nabrat hcg s odstupem dvou dní.. Mělo by se dvojnásobit… Ale i tak to není známka prosperujícího těhotenství… Teoreticky u mimodelozniho je vajíčko ve vejcovodu a nebo vajecniku kde není žádná výstelka takže asi nemá z čeho krvácet při nidaci..
Ale existuje specifický druh mimodelozniho tkz v rohu děložním kde fakticky je těhotenství v děloze ale na špatném místě v rohu kde nemá dost místa a dochází k rupture dělohy… Takže jednoznačně říci kdy k nidaci dojít může a kdy ne je naproste hádání a spekulace. Když si vzpomenu jak jsem špinila a krvacela já při mimodeloznim tak nemůžu říct jestli to byla nebo nebyla nidace. Špinila jsem a krvacela až do té doby než mi to prasklo… Je to jen buď a nebo… Objednej se k dr ona si tě pohlída… Mimo toto těhotenství mám za sebbou o několik potratů… Nakonec jsem otěhotněla z vajecniku kde nemám vejcovod. Ovulace byla potvrzena na straně bez vejcovodu třemi na sobě nezávislými dr… Lidské tělo je úžasné… Nač stahovat kalhoty když Brod je ještě daleko a po*rat se může vždycky něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí