Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nionka píše:
Ahoj holky jsem v očekávání a termín porodu mám 14.2.2019. Kdo to má taky v únoru a kdo se chce přidat a probrat své pocity? Je to moje první mimi na které jsme čekaly dlouhých 8 let takže jsme moc šťastní![]()
, problém nastal až tehdy když mi ve 20tt zjistili že miminko má sekvestraci plic
.Takže samá vyšetření, samé obavy a čekat co se bude dít dál
![]()
![]()
. Jak to máte vy holky?
Ahojky, já teda těhotná nejsem, zatím se snažíme, ale chtěla jsem se zeptat, pokud to nevadí, jakto, že jsi otěhotněla až po 8 letech? A nakonec se zadařilo přirozeně nebo uměle?
Mimochodem, super datum porodu ![]()
Ahoj, ja mam termin 9.2.2019. Take jsem prvorodicka
zrovna tenhle tyden na me poprve zacal dolehat strach z porodu, cele těhotenství utika az moc rychle ![]()
Me hodne vydesily i jen cysty na mozecku male, o kterych nam celou dobu rikali, ze nejsou nic zleho a ze zmizy a zmizely. Takze si neumim predstavit nejaky takovy problem. Na internetu se neda poradne najit, o co je. Ale preju vam at to s miminkem zvladnete a dopadne to dobre ![]()
Ahoj, pokud chcete, přidejte se do skupiny Únorňátka 2019… Už je nás tam hodně, tak se tam toho i hodně dozvíte ![]()
@Vaiollet píše:
Me hodne vydesily i jen cysty na mozecku male, o kterych nam celou dobu rikali, ze nejsou nic zleho a ze zmizy a zmizely. Takze si neumim predstavit nejaky takovy problem. Na internetu se neda poradne najit, o co je. Ale preju vam at to s miminkem zvladnete a dopadne to dobre
Děkuji já něco málo našla ale nevypadá to vůbec dobře nejspíš dřív nebo později bude potřebná operace což vědět už teď není vůbec dobré ![]()
@ptacek86 píše:
Ahoj, pokud chcete, přidejte se do skupiny Únorňátka 2019… Už je nás tam hodně, tak se tam toho i hodně dozvíte
Děkuji určitě mrknu ![]()
@Vaiollet mě to povídejte já se sice moc těším ale občas to na mě taky dolehne hlavně i ten stres že nevím kdy odteče plodovka a pak cesta do porodnice atd. takže mazec ![]()
@denkat píše:
Ahojky, já teda těhotná nejsem, zatím se snažíme, ale chtěla jsem se zeptat, pokud to nevadí, jakto, že jsi otěhotněla až po 8 letech? A nakonec se zadařilo přirozeně nebo uměle?
Mimochodem, super datum porodu
Ahojky 8 let proto , že jsem tak dlouho od vysazení antikoncepce a miminko jsme chtěli už od té doby ne vždy jsme se úplně snažily ale prostě nechránily jsme se , tak nějak jsme i doufaly že se to jednou snad povede. Ale nakonec mě asi 2 roky před tím trápila endometrióza, což se doktor snažil vyčistit jak lékama tak laparoskopicky ale je to nemoc která se vrací a je velmi obtížné přes ní otěhotnět přitom zrovna jen těhotenství to vyléčí. Přiznám se , že už jsme chtěly podstoupit nějakou asistovanou reprodukci . A pak je to tak , že jsme se v březnu vzaly a ještě v kostele a nějak jsme si řekly že počkáme , že nespěcháme a v květnu když se mi opozdila menstruace o týden tak mi to vůbec nepřišlo divné protože by to nebylo poprvé jen mě bolelo tak nějak celé břicho myslela jsem že spíše střeva nebo tak něco
ale nedalo mi to tak jsem si na další den udělala tt a byly tam // čárky samozřejmě jsem tomu nemohla uvěřit. Opravdu se to povedlo přirozeně takže od té doby věřím na zázraky
![]()
@denkat píše:
A k tomu datu docela bych si přála aby to bylo na valentýna takové dítě lásky
po takovém zázraku ![]()
@denkat píše:A k tomu datu docela bych si přála aby to bylo na valentýna takové dítě lásky
A ty se snažíš jak dlouho?
@denkat píše:A k tomu datu docela bych si přála aby to bylo na valentýna takové dítě lásky
A ty se snažíš jak dlouho?
@Nionka Tak hlavně, že už se zadařilo a doufejme, že nakonec bude všechno v pořádku když ještě ke všemu máte to magické datum
![]()
Jinak my se s manželem snažíme rok a zatím se nepovedlo no, teď v listopadu nás čeká spermiogram tak uvidíme, jak to dopadne.
Ahoj devcata taky mam termin v unoru a i kdyz mam jiste obavy se moc tesim. Ale mela bych na vás otazecku. Podle ceho berete termin porodu? Ja mam tri a nevim podle ktereho řídit. Bude to muj prvni drobeček tak dekuji za rady