Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bia02s ahoj, mam tez angelsound. Delalo mi to podobne na zacatku, ale bylo to baterkou vymenila jsem ji a bylo vse ok ![]()
@Frances22 píše:
@Bia02s ahoj, mam tez angelsound. Delalo mi to podobne na zacatku, ale bylo to baterkou vymenila jsem ji a bylo vse ok
A kde jsi jej objednávala?
@Barry1997 prvni jsem mela z druhe ruky, pak jsem ho prodala. Ale pak jsem si ho zas poridila.. Uz nwm, jak se ta stranka jmenuje. Ale aj s postou stal 1100kc
Frances22 Fakt? No to by pro mě bylo jedině dobře. Jsem fakt strašnej plašan, a mám chuť hned ráno letět k Dr. ale nechci tam být za hypochondra
Když začnu plašit, tak se moc pozoruju ![]()
@Frances22 píše:
@Barry1997 prvni jsem mela z druhe ruky, pak jsem ho prodala. Ale pak jsem si ho zas poridila.. Uz nwm, jak se ta stranka jmenuje. Ale aj s postou stal 1100kc
Já ho mám právě od kamarádky a té ještě předevčírem prý šel, takže já jsem teď z toho hotová ![]()
Ano, u AS zalezi hodne, jak presne je pristroj nakloneny. Takze jakmile s nim v techhle nizsich tydnech trochu pohnes, tak uz nic neuslysis.
@Bia02s píše:
Frances22 Fakt? No to by pro mě bylo jedině dobře. Jsem fakt strašnej plašan, a mám chuť hned ráno letět k Dr. ale nechci tam být za hypochondra![]()
Když začnu plašit, tak se moc pozoruju
To myslis vazne? Jako ze ji reknes, ze 10 vterin diteti bije srdce, pak minutu treba ne a pak mu zase 10 vterin bije? Vidis v tom tu absurditu? ![]()
Hele, dulezite je, ze ho v tom AS na par vterin zaslechnes, i kdyby se hned zase ztratilo. To znamena, ze zije. Nic vic tim nezjistis. To dite (a jeho srdicko) je jeste malinke, malicko s tim pohnes a ztratis ho. To je normalni.
@Limi123 Tak jsem to blbě napsala, omlouvám se. Zapnula jsem ho poprve, pak jsem pár minut hledala a slyšela 10 vteřin. Jak si psala, najednou se to ztratilo, a nešlo najít. Na chvíli jsem to vypla, pak to zkusila znovu na stejném místě, a zase jsem slyšela max pár vteřin, pote jsem slyšela jen zase šumění a v tu chvíli jsem to zkoušela na svém srdci, a to nešlo slyšet vůbec. Proto mi to bylo divný
Každopádně díky, zkoušela jsem ho fakt poprve, a je možné,že jsem s ním nějak ukvapeně škubla.
@Limi123 a hlavně potom jsem to už nezkoušela. Myslím ,že to bude baterkou, neslyšela jsem opravdu ani svoje srdce ani na těch pár vteřin ![]()
@Bia02s píše:
@Limi123 Tak jsem to blbě napsala, omlouvám se. Zapnula jsem ho poprve, pak jsem pár minut hledala a slyšela 10 vteřin. Jak si psala, najednou se to ztratilo, a nešlo najít. Na chvíli jsem to vypla, pak to zkusila znovu na stejném místě, a zase jsem slyšela max pár vteřin, pote jsem slyšela jen zase šumění a v tu chvíli jsem to zkoušela na svém srdci, a to nešlo slyšet vůbec. Proto mi to bylo divnýKaždopádně díky, zkoušela jsem ho fakt poprve, a je možné,že jsem s ním nějak ukvapeně škubla.
Ono s tim nemusis ani skubnout. Staci to jen malilinko jinak naklonit a neslysis nic. Nekdy. To, ze jsi neslysela ani sve srdce, je ale divne.
@Bia02s jako fakt by si letěla k dr? Na základě as a toho že to s ním neumíš nebo jsou špatný baterky?
Ale pokud slysis sumeni, nemelo by to byt baterkou. Pouzivas na to vubec ten ultrazvukovy gel? Jsi si jista, ze to, co jsi slysela, bylo srdce ditete a ne tva tepna? Tep ditete je extremne rychly…
@lachtanice86 vzhledem k tomu, že už jsem jednou potratila, od té doby mám strach, tak hele, asi i jo ![]()
A hlavně jsem se chtěla zeptat, čim to může být, ne aby se tady řešilo, zda bych běžela k Dr. Nebo ne
![]()