Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tehulinka3 Můžou to být poslíčci, ale já bych asi zašla k doktorce. Řekne ti, jestli se něco ěje. Jinak já bolesti neměla a rodila jsem ve 35tt.
Já nevím nechci být v nemocnici histerka. A už mě zas bolí dnes po třetí. Ale nikdy se nic nerozjede.
mě takhle bolelo u druhého celé těhotenství a dřív jsem nerodila, roztahuje se břicho,povolují vazy takže pokud to nejsou pravidelný kontrakce tak si dej hořčík
Vsechno do porodnice doporucuju koupit driv, v DMku a lekarne maj vsechno co potrebujes tak snad neni problem pro jistotu to mit pripravene nez cekat na chlapa. Doporucuju magnesko a navstivit doktora
Takže ty místo toho,aby jsi sla k doktorovi čekáš na to,ze se Ti možná rozjede porod? Bolesti můžou byt normální,ale taky nemusí. Ja si veci do porodnice objednavala pres e-shop dr Max a pak si pro připravený balíček jen došla.
@Tehulinka3 no jezdí tam holky s každým píchnutím, tady bych jela, ať tě zkontrolují, co čípek, jestli se neotvíráš - mimi v 27. týdnu ještě nic moc vyvinuté není
Rozhodla jsem se pro svého gynekologa. Půjdu k němu na kontrolu. Ať mi aspoň skontroluje ten čípek. Ptz mě chytáj bolesti břicha nahoře. Něco jako. Menší poslicci. Hořčík jsem si vzala. Tak snad to zlepší.