Kolik jste měli IVF, kdy a jak jste na tom zdravotně?

Anonymní
29.10.18 08:03

Kolik jste měli IVF, kdy a jak jste na tom zdravotně?

Ahoj holky, mám takový dotaz. Kolikrát jste podstoupily IVF léčbu? Od kdy a jak jste na tom pp zdravotní stránce? Já mám 1 dítě přirozeně, potom jsem měla 5 let mirenu, nyní bychom měli podstoupit už 3 IVF, jelikož jsem o tom dost nastudovala, tak si říkám, jestli se nespokojit jen s 1 dítětem :think: nevím jaký dopad můžou mít ty dávky hormonů pro tělo 8o díky moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.10.18 08:16

Jedna stimulace stopnuta před odběrem vajíček
Pak druhá-úspěšné ivf
Pak 7 krát KET stimulovany ,nic z toho pouze jeden potrat.
Pak přechod do jineho caru a poslední stimulace na ivf,tam se zase embrya přestala 3.den vyvíjet.
Takže jedno dítě. Další nebude
 P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.18 08:26

1 IVF, z prvniho ET zdrava dcera, 8 embryi v mrazaku.

• Citovat
  • Upravit
9108
29.10.18 09:05

1 IVF, první KET úspěšný, ostatní embrya nebyla v pořádku, takže žádní mrazacci. 1. dite a víc jich ani mít nebudu, jedním z důvodů je i můj horší zdravotní stav. Pokud by nám ale zůstal nějaký smudla v mrazáku, tak bych ho tam nenechala a zkusila ještě KET, celé IVF už ne. Jinak u tebe bych se asi zařídila podle tvého věku, celkového zdravotního stavu a dávek hormonů. Já třeba měla píchat jen 100 jednotek gonalu, běžná dávka je myslím 300 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.18 09:35
@Anonymní píše:
Jedna stimulace stopnuta před odběrem vajíček
Pak druhá-úspěšné ivf
Pak 7 krát KET stimulovany ,nic z toho pouze jeden potrat.
Pak přechod do jineho caru a poslední stimulace na ivf,tam se zase embrya přestala 3.den vyvíjet.
Takže jedno dítě. Další nebude
P

A kdy jsi začala? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.18 09:38

@Serpentini a kdy jsi začala s IVF? Kolik má dcera ? Můžu se zeptat horší zdravotní stav , máš problémy po léčbě? Mi je 32 , zdravotně jsem zatím v pořádku, stimulovala jsem vždy 250 gonal, luveris, pak orgalutran a ovitrelle . KET jsem měla vždy v přirozeném cyklu :)

• Citovat
  • Upravit
9108
29.10.18 10:16

Je mi 27 a malá se narodí v lednu. Takže pokud jsou problémy po léčbě tak o nich ještě nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69125
29.10.18 10:25

Zvážila bych třeba nativ - bez stimulace. Nižší šance, ale množství léků nesrovnatelné, jen Pregnyl a po případném transferu progesteron. Jinak je to těžký, no, s někým zamává první stimulace, někdo jich má 20 bez následků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65501
29.10.18 13:22

Omyl

Příspěvek upraven 29.10.18 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65501
29.10.18 13:22

Omyl-jiné téma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
7.12.18 13:37

2 IVF, celkem 8 transferů vč. čerstvých. A dost. Každá to máme jinak, ale pro mě je to nesmírně psychicky i fyzicky náročné, odráží se to v každodenním životě i v našem vztahu a já už toho mám plné kecky. Musím říct, že to nebylo rozhodnutí ze dne na den, docházela jsem k tomu zhruba 1,5 půl a navíc jsme rozhodnuti adoptovat. Ale já musím chránit hlavně sama sebe, protože k čemu by byla totálně zničená osoba v roli matky? Na to malé škvrně bude potřeba spoustu energie, které ze mě IVF vysává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí