Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Může být opožděná. Mně doktorka spočítala MS asi o 10 dní než jsem ji skutečně měla. Test jsem měla poztivní taky týden po vynechání. Šla jsem na ko v 7tt ae byla jsem jen 5tt. Doktorka to neřešila, že prej je to po vysazení normální.
P4ja a v 5tt uz na UTZ neco videla? Ja jdu pristi tyden. Podle me tam jeste nic neuvidi, jestli to clearblue ukazal dobre, tak budu teprve ve 4tt asi. Nejradeji bych tam nesla. Podle me budu akorat zase nervozni a nic. Nejradeji bych sla tak za 14 dni. Ale on me radeji objednal hnedka takhle. ????
Clearblue tim 1-2 ukazuje jak stare tehotenstvi je, tj dobu od oplodneni, takze to odpovida 3-4.tt, v dobe vysetreni u Dr. to bylo teda 4-5.tt a to nemusi byt nic videt. Taky bych sla az za 2 tydny, popr bych si jako samoplatce nechala nabrat s odstupem par dni nabrat hcg. Akorat nechapu, ze Dr po vysazeni HA hned strasi mimodeloznim nebo potratem, misto toho aby ho jako prvni napadlo to, ze po vysazeni telo ne vzdy funguje tabulkove
Ten clearblue ukazuje týdny od oplodnění. To je trochu jiné než se počítá těhotenství u dr. Tam je to plus 2tydny zhruba.
@Anonymní píše:
P4ja a v 5tt uz na UTZ neco videla? Ja jdu pristi tyden. Podle me tam jeste nic neuvidi, jestli to clearblue ukazal dobre, tak budu teprve ve 4tt asi. Nejradeji bych tam nesla. Podle me budu akorat zase nervozni a nic. Nejradeji bych sla tak za 14 dni. Ale on me radeji objednal hnedka takhle. ????
Jen tečku. nic víc.
Moc dekuju, holky. Dr. mi rekl vsechny moznosti. To, ze se opozdila ovulace nakonec rekl jako, ze to je asi nejpravdepodobnejsi. Ale clovek nevim, jestli me nakonec nechtel jen uklidnit. Jsem z toho vyjukana. Je to prvni tehu a hned po vysazeni se zadarilo takhle. Porad si rikam, ze kdyby byl problem, tak bych treba spinila? Nebo by byl nejaky problem. Tak snad to bude dobre. Kez by v patek uz videl neco, abych mohla byt v klidu.
1-2 na clearblue znamena 3-4tt. Nerekla bych, ze se ovulace ‚opozdila‘, pri brani HA nemas ani ovulaci ani pravou MS. Takze po dobrani HA urcite nemusi ovulace naskocit hned dva tydny po te ‚falesne‘ MS. Proste chvili trvalo, nez ovulace naskocila ![]()
@Anonymní píše:
Moc dekuju, holky. Dr. mi rekl vsechny moznosti. To, ze se opozdila ovulace nakonec rekl jako, ze to je asi nejpravdepodobnejsi. Ale clovek nevim, jestli me nakonec nechtel jen uklidnit. Jsem z toho vyjukana. Je to prvni tehu a hned po vysazeni se zadarilo takhle. Porad si rikam, ze kdyby byl problem, tak bych treba spinila? Nebo by byl nejaky problem. Tak snad to bude dobre. Kez by v patek uz videl neco, abych mohla byt v klidu.
Nehledejproblémy tam, kde nejsou. Test máš pozitivní, uvidíš později.
Ahoj holky,
Chtela bych se vas zeptat. Dobrala jsem 4.9. antikoncepci a dalsi uz nezacala brat. MS zacala 7.9. a dalsi uz se nedostavila. Pri cca tydenim opozdeni jsem delala test, byl negativni. Prvni duch se mi ukazal az v patek 19.10., na clearblue se mi v nedeli ukazalo + 1-2 tydny. Ve stredu byla carka silnejsi na klasickem testu a v patek 26.10. jsem musela na gyndu, jelikoz trpim na zanety mocaku a prave se mi rozjizdel. Doktor mi tedy predepsal leky, ktere v tehu neva. Vzal me na kontrolu a NIC nevidel. Podle posledni MS samozrejme spocital, ze bych mela byt cca v 7tt. Coz jsem mu tezko vymlouvala, s tim, ze testy jeste asi 14dni po vynechani MS byly negativni. Takze mi rekl 3 moznosti..1. Potracim, 2. Mimodelozni tehotenstvi (ale na UTZ ani to nevidel) 3. Ze se mi opravdu opozdila ovulace… co myslite? Nevim, jak je clearblue spolehlivy, ale podle nej jsem byla max 3tt, kdyz jsem byla na te gynde. Ted se mi honi v hlave hrozne myslenky. A mam jit pristi tyden a obavam se, ze zase nic neuvidi. Jak byste to videli vy? ????