Velký plyšový medvěd

Lizzi
22.9.15 14:12

Velký plyšový medvěd

Ahoj všem, :mavam: jelikož jste mi dneska moc dobře poradili ohledně vláčků, chci se zeptat, zda máte doma někdo velkého plyšového medvěda? Jak jsou s ním vaše děti spokojené? Hrají si s ním? Ráda bych koupila klukům velkého plyšáka a tak hledám inspiraci. Líbil se mi Míša Kulička má takový hezký obličej. Nebo máte někdo nějaký osvědčený tip? Díky za reakce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
22.9.15 14:16

Toho si přeji celý život a ještě mi ho nikdo nedal :pocitac:

Jestli mají plyšáky rádi, tak se jim určitě bude líbit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
22.9.15 14:16

Máme plyšového medvěda cca 2m vysokého, sedí v rohu a děti se po něm válejí a skáčou na něm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.9.15 14:18

@radkka :mrgreen: taky jsem ho vždycky chtěla!
Taky mi jde o to, aby byl hebký, nepelichal..
@Moucharda to by byl ideální stav :-)

• Citovat
  • Upravit
4733
22.9.15 14:24

Syn dostal vyše 100 cm vysokého medvěda před druhým rokem. A vôbec si ho nevšíma, alebo len minimálne a to sa přitom z ostatnými plyšákmi hraje :nevim: kupoval ho chlap v Kauflande za 399. Inak je super a válim sa po ňom ja-je hebký, nepelichá a je príjemný na dotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.9.15 14:26
@Lizzi píše:
@radkka :mrgreen: taky jsem ho vždycky chtěla!
Taky mi jde o to, aby byl hebký, nepelichal..
@Moucharda to by byl ideální stav :-)

Já osobně MALLU moc nevěřím, nemám s nimi dobré zkušenosti, ale plyšáky jsem tam ještě nekupovala.
Tak mu ho kup a když si s ním nebude hrát, tak si bude hrát maminka :lol: Já si kolikrát říkám, že si ho snad koupim sama :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
22.9.15 14:26

Děti mají medvěda asi 120 cm velkého ze sparkysu, nikdy si s ním moc nehrály. Jen syn, když už byl větší, tak s ním bojoval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
22.9.15 15:00

DOstala ho starší, ale nijak jí nezaujal. Teď ho využívá mladší jako sedačku a lehátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
22.9.15 15:20

Ja koupila kazde sve neteri medveda, kdyz se narodili. Tak nejak jsem to vzala jako tradici. Ja i segra jsme pri narozeni dostali medveda od naseho stryce a dodnes ho mame kazda doma na skrini, tak jsem chtela aby meli pamatku i netere. Jedna ma ted 10 let a druha 5 a medvedi jsou porad moc pekni :palec: a hrali si s nima hodne, vozili v kocaru, hopali na houpacce, varili jim…jo a kupovala jsem oba teda ve Sparkys :palec: maji tam ruzne velikost, od 30cm snad az do metru a pul???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24212
22.9.15 15:47

@Lizzi vloni k vánocům děti dostaly obě děti takového medvěda (dle obrázku mi přijde stejný, jeden má stejnou barvu a druhý má jinou, světejší). Občas si s nimi hrají, tahají je, blbnou s nimi, válejí se po nich. A nejkomičtější je, když syn si vezme tohoto medvěda na záda, to pak vypadá, že medvěd jde sám, syn je menší než medvěd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
22.9.15 15:54

Máme podobného medvěda z Tesca, malý ho dostal k narození, teď (10m) se po něm válí a přelézá ho a je to jedna z mála věcí, co ho rozveselí, když se třeba někde bouchne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
23.9.15 10:16

@PinkGirl666 Máme taky toho 100cm z Kauflandu je super, malej ho má rád. Nepelichá je heboučký. Spí s náma v posteli když je tatínek na noční :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí