Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím, chtěla bych se zeptat. Ve 13 týdnu jsem byla na screeningu v Motole a byla to úžasná podívaná na ultrazvuku
Doktorka měla klasický ultrazvuk na který se dívala ale já celou podívanou sledovala na zdi před sebou na Full HD televizy
. Vůbec jsem nečekala takovou vymoženost… já čekala že to bude ten klasický ultrazvuk co je všude kam se budu muset ohýbat abych něco viděla a najednou taková promítačka v televizi
. No a ted bych se právě chtěla zeptat jestli máte někdo nedávné zkušenosti s ultrazvukem v Thomayerově nemocnici? Budu tam nejspíše rodit tak mě tam objednali na ultrazvuk ve 20 týdnu… já chci ale zase Full HD podívanou ![]()
@Ajenka1 : třeba u nás to má i dr na gynde, takže zas takova vymoženosti to není. Řekla bych, že dnes uzto mají všechny porodnice ( Apolinar, Podolí ), tak Krč není výjimka, nežijí přeci 100 let za opicema
, je to stejně dobře pracoviště jako jiné v Praze.
Myskalucka
Děkuji za odpoved ![]()
Já právě nevím no, snad už by to mělo tak být ale třeba původně jsem byla objednaná k nějakému MUdr. Myšákovy ten má nějakou ordinaci s ultrazvukem…byla jsem tam právě už v 8 týdnu a Full HD tedy rozhodně neměl
byl to docela nekvalitní ultrazvuk kde nebylo skoro nic vidět… chtěla jsem foto ale pak jsem si to rozmyslela protože přes to zrnění nebylo skoro nic vidět
tak jsem pak právě už chtěla jinam abych z toho taky něco měla
Ale tak je fakt že ta Krč je zase nemocnice no… ![]()
Myskalucka
Díky za odkaz ![]()
Tohle je ten klasický no co mají asi všude, ale Motole to právě bylo jiný tohle měla ta doktorka a já měla tak 2m od sebe na zdi Velkou Full HD televizi jako mají lidi doma a tam jsem to vše viděla
proto o tom mluvím to asi nemají všude ![]()
@Ajenka1
Já byla jako ty ve 13tt v Motole a ve 20tt v Krči. Full HD to není, ale byla jsem spokojená. Vidět jde pěkně, všechno ti popíší. Myslím, že je to v pohodě. Řekni si o fotku
@Ajenka1 : javim, já ti poslala fotku, jak to vypadá v Krči. Vím jak vypadá ta velká obrazovka, u Apolináře i v Podolí ji mají, plus můj dr taky. Vždyť se klidně můžeš znova objednat do Motola. Já roda v Podolí, ale na utz ve 12 a 20tt jsem byla uApolinare a až ve 30tt v Podolí.
Myskalucka
Já vím
jj můžu se znovu objednat do Motola ale já se právě chtěla zeptat jaké mají ostatní zkušenosti z ultrazvukem v Krči ![]()
Evelýna 1
Děkuju
i to jsem chtěla vědět jestli je to dobře vidět, jestli to není nějaký zrnitý a tak ![]()
@Ajenka1
Je to v pohodě a mám z nich pěkné fotky, jak u prvního i u druhého těhu.
Jen ti přeji ať nenarazíš na mudr. Kvapila, ale to už je na jinou diskuzi…
Utz je v pohodě, chybu dle mého neuděláš
Evelýna 1
Děkuju
a co je zač ten Mudr. Kvapil? Něco vážného?
@Ajenka1
Když budu citovat mého gynekologa, tak je to arogantní frajer, který se rád převádí před mladýma medičkama. A to se znají osobně z Krče. Rád před nimi "háže " vymyšlené diagnózy jako dítě bude postižené. Jo a má u toho nohy na stole a ruce za hlavou.
Dělá to ve chvíli, když zjistí, že jsi byla ve 13tt někde jinde.
Je to zjednodušené, jinak by to bylo na stránku
Evelýna 1
Aha… to je teda blb…a to mu jako přijde vtipný říkat nějaké nastávající mamince že dítě bude postižený i když to není pravda? To mi teda připadá že postiženej je spíš on! To bych si šla na něj asi stěžovat teda…
@Ajenka1 Řekl mi to a nashledanou. Brečela jsem a hned utíkala za jinýma mudr. Podle výsledků vše OK. Pak mi můj gynekolog řekl, že jsme byly ten den dvě co jim to řekl a shodou okolností od něj. Kvapil mu totiž volal, jsou kamarádi. Volal přede mnou, ale nedovolal se. Byly jsme obě ve 13tt v Motole.
Můj gynekolog se mě zeptal, jestli u toho byla medička a byla hezká…
Prý je to výborný doktor, když máš problém u porodu, ale jako člověk stojí za h…
Tak hlavně být zajímavý ![]()
Evelýna 1
Počkat jakože tě v tom nechal a řekl naschle? No tak to je teda idiot to slušně říct ani nemůžu! A jako co kdyby si se rozhodla pro ukončení těhotenství? No to je debil.,,jenom tě vystresoval… tohle člověk fakt nepochopí jak někdo může být takhle psychicky narušenej
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.