Velký ultrazvuk ve 20. týdnu v Krči

74
27.10.15 09:23

Velký ultrazvuk ve 20 týdnu v Krči

Zdravím, chtěla bych se zeptat. Ve 13 týdnu jsem byla na screeningu v Motole a byla to úžasná podívaná na ultrazvuku :-) Doktorka měla klasický ultrazvuk na který se dívala ale já celou podívanou sledovala na zdi před sebou na Full HD televizy :mrgreen:. Vůbec jsem nečekala takovou vymoženost… já čekala že to bude ten klasický ultrazvuk co je všude kam se budu muset ohýbat abych něco viděla a najednou taková promítačka v televizi :potlesk:. No a ted bych se právě chtěla zeptat jestli máte někdo nedávné zkušenosti s ultrazvukem v Thomayerově nemocnici? Budu tam nejspíše rodit tak mě tam objednali na ultrazvuk ve 20 týdnu… já chci ale zase Full HD podívanou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8112
27.10.15 09:38

@Ajenka1 : třeba u nás to má i dr na gynde, takže zas takova vymoženosti to není. Řekla bych, že dnes uzto mají všechny porodnice ( Apolinar, Podolí ), tak Krč není výjimka, nežijí přeci 100 let za opicema :mrgreen:, je to stejně dobře pracoviště jako jiné v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.10.15 11:24

Myskalucka
Děkuji za odpoved :)
Já právě nevím no, snad už by to mělo tak být ale třeba původně jsem byla objednaná k nějakému MUdr. Myšákovy ten má nějakou ordinaci s ultrazvukem…byla jsem tam právě už v 8 týdnu a Full HD tedy rozhodně neměl :? byl to docela nekvalitní ultrazvuk kde nebylo skoro nic vidět… chtěla jsem foto ale pak jsem si to rozmyslela protože přes to zrnění nebylo skoro nic vidět :? tak jsem pak právě už chtěla jinam abych z toho taky něco měla :mrgreen: Ale tak je fakt že ta Krč je zase nemocnice no… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
27.10.15 12:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.10.15 12:15

Myskalucka
Díky za odkaz :)
Tohle je ten klasický no co mají asi všude, ale Motole to právě bylo jiný tohle měla ta doktorka a já měla tak 2m od sebe na zdi Velkou Full HD televizi jako mají lidi doma a tam jsem to vše viděla :) proto o tom mluvím to asi nemají všude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
27.10.15 14:06

@Ajenka1
Já byla jako ty ve 13tt v Motole a ve 20tt v Krči. Full HD to není, ale byla jsem spokojená. Vidět jde pěkně, všechno ti popíší. Myslím, že je to v pohodě. Řekni si o fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
27.10.15 14:31

@Ajenka1 : javim, já ti poslala fotku, jak to vypadá v Krči. Vím jak vypadá ta velká obrazovka, u Apolináře i v Podolí ji mají, plus můj dr taky. Vždyť se klidně můžeš znova objednat do Motola. Já roda v Podolí, ale na utz ve 12 a 20tt jsem byla uApolinare a až ve 30tt v Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.10.15 15:59

Myskalucka
Já vím :) jj můžu se znovu objednat do Motola ale já se právě chtěla zeptat jaké mají ostatní zkušenosti z ultrazvukem v Krči :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.10.15 16:01

Evelýna 1
Děkuju :-) i to jsem chtěla vědět jestli je to dobře vidět, jestli to není nějaký zrnitý a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
27.10.15 16:07

@Ajenka1
Je to v pohodě a mám z nich pěkné fotky, jak u prvního i u druhého těhu.
Jen ti přeji ať nenarazíš na mudr. Kvapila, ale to už je na jinou diskuzi…
Utz je v pohodě, chybu dle mého neuděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.10.15 17:37

Evelýna 1
Děkuju :-) a co je zač ten Mudr. Kvapil? Něco vážného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
27.10.15 17:53

@Ajenka1
Když budu citovat mého gynekologa, tak je to arogantní frajer, který se rád převádí před mladýma medičkama. A to se znají osobně z Krče. Rád před nimi "háže " vymyšlené diagnózy jako dítě bude postižené. Jo a má u toho nohy na stole a ruce za hlavou.
Dělá to ve chvíli, když zjistí, že jsi byla ve 13tt někde jinde.
Je to zjednodušené, jinak by to bylo na stránku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.10.15 18:03

Evelýna 1
Aha… to je teda blb…a to mu jako přijde vtipný říkat nějaké nastávající mamince že dítě bude postižený i když to není pravda? To mi teda připadá že postiženej je spíš on! To bych si šla na něj asi stěžovat teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
27.10.15 18:17

@Ajenka1 Řekl mi to a nashledanou. Brečela jsem a hned utíkala za jinýma mudr. Podle výsledků vše OK. Pak mi můj gynekolog řekl, že jsme byly ten den dvě co jim to řekl a shodou okolností od něj. Kvapil mu totiž volal, jsou kamarádi. Volal přede mnou, ale nedovolal se. Byly jsme obě ve 13tt v Motole.
Můj gynekolog se mě zeptal, jestli u toho byla medička a byla hezká…
Prý je to výborný doktor, když máš problém u porodu, ale jako člověk stojí za h…
Tak hlavně být zajímavý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
27.10.15 18:40

Evelýna 1
Počkat jakože tě v tom nechal a řekl naschle? No tak to je teda idiot to slušně říct ani nemůžu! A jako co kdyby si se rozhodla pro ukončení těhotenství? No to je debil.,,jenom tě vystresoval… tohle člověk fakt nepochopí jak někdo může být takhle psychicky narušenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková