Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@me57h to myslíš fakt vážně?
Ty vo. le, nechápu jak v dnešní době může někdo takto zamýšlet.
Chudák kocour. Na lovení myší je vám dobrej co.
Ale dát 500 Kč za kastraci, to už je problém.
Doufám, že kocour pochopí, že jinde se bude mít líp a odejde jinam. Ať vám myši chytají psi, když teda kočky nesnášíš.
![]()
@me57h píše:
Proč prasárna? Pokud někdo chce, ať mu kocour zůstane, tak by měl dřív, jinak se bude toulat. Náš má asi tři roky a kastrovaný není, ale my ho máme fakt jen na lov myší a občas mu hodíme nějaký zbytek nebo trochu granulí, není na mazlení. Ale kdyby byl, kastrujeme dřív než v roce.
To se osvědčilo už u agamy, viď ![]()
@Yasminn píše:
@me57h to myslíš fakt vážně?![]()
Ty vo. le, nechápu jak v dnešní době může někdo takto zamýšlet.
Chudák kocour. Na lovení myší je vám dobrej co.
Ale dát 500 Kč za kastraci, to už je problém.
Doufám, že kocour pochopí, že jinde se bude mít líp a odejde jinam. Ať vám myši chytají psi, když teda kočky nesnášíš.
![]()
Tato osoba je úplně mimo. Přečti si její příspěvky i jinde. Zakládá anonymní dotazy ale stejně každý ví, že je to ona.
Kastrovat venkovního kocoura je nesmysl. Kočky chápu, nezaopatřena koťata a nápor na kočky jsou jasným důvodem, ale proč proboha kastrovat kocoury? Navíc ten zákrok není tak bezproblémový jako u koček. Pochopil bych kastrování bytového kocoura aby neznačkoval, ale venkovního - to mi příjde jako týrání.
@HornyHippo píše:
Kastrovat venkovního kocoura je nesmysl. Kočky chápu, nezaopatřena koťata a nápor na kočky jsou jasným důvodem, ale proč proboha kastrovat kocoury? Navíc ten zákrok není tak bezproblémový jako u koček. Pochopil bych kastrování bytového kocoura aby neznačkoval, ale venkovního - to mi příjde jako týrání.
Týrání je nechat ho nevykastrovaneho.
@HornyHippo píše:
A důvod?
Když pominu že oplodní všechny nevykastrovane kočky v okolí, tak díky rvačkám bude věčně zraněný. A dožije se pár let.
https://www.feliti.cz/…rovat-kocky/
To že oplodní všechny kočky v okolí ale není důvod pro to jej týrat zbytečnou operací.
A co se týká zranění, vcelku snadno bych se rozhodoval mezi variantou že se MOŽNÁ zraní v nějaké bitce nebo že ho nechám dobrovolně zranit kastrací…
Stále mi to příjde hloupé venkovní kocoury kastrovat.
@HornyHippo píše:
zakrok u kocoura je jednodussi nez u kocky, je to zakrok zvenku. A jasne proc nekastrovat venkovniho kocoura a nechat ho delat desitky, stovky nechtenych kotat. Vsechny nase kocky jsou nechtena kotata, ale nemuzeme zachranit vsechny.
@HornyHippo píše:
To že oplodní všechny kočky v okolí ale není důvod pro to jej týrat zbytečnou operací.
A co se týká zranění, vcelku snadno bych se rozhodoval mezi variantou že se MOŽNÁ zraní v nějaké bitce nebo že ho nechám dobrovolně zranit kastrací…
Stále mi to příjde hloupé venkovní kocoury kastrovat.
Prosim tě nejdřív si o tom něco zjisti. Mně přijde hloupé a kruté nekastrovat.
@aiwwa píše:
Když pominu že oplodní všechny nevykastrovane kočky v okolí, tak díky rvačkám bude věčně zraněný. A dožije se pár let.
https://www.feliti.cz/…rovat-kocky/
Muj kocour je vykastrovany a pere se stejne
![]()
@alejandra píše:
Muj kocour je vykastrovany a pere se stejne![]()
Tak oni si i tak hlídají teritorium. Ale nevykastrovaní se víc toulají, prostě větší pravděpodobnost.
@HornyHippo Že vždycky proti kastracím kocourů nejvíc brojí chlapi ![]()
Když pomineme ty důvody jako toulání, rvačky, smrad - nesnesla bych pomyšlení, jak asi končí všechna ta koťata, která můj nekastrovaný kocour zplodí. A opravdu nejsou všechna u hodné babičky na statku…
Prostě koček je mraky spousta moc, co nejvíce zabránit množení je nutné.
@aiwwa píše:
Tak oni si i tak hlídají teritorium. Ale nevykastrovaní se víc toulají, prostě větší pravděpodobnost.
jo to určitě
lepší vykastrovat
@Pipet píše:
@HornyHippo Že vždycky proti kastracím kocourů nejvíc brojí chlapi
Když pomineme ty důvody jako toulání, rvačky, smrad - nesnesla bych pomyšlení, jak asi končí všechna ta koťata, která můj nekastrovaný kocour zplodí. A opravdu nejsou všechna u hodné babičky na statku…
Prostě koček je mraky spousta moc, co nejvíce zabránit množení je nutné.
A není to jedno, že jsou jich mraky? O velkou část z nich se postará příroda, stejně je kočka domácí v podstatě zdivočelé zvíře.