Venkovní kotě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19078
7.4.21 10:37

@me57h to myslíš fakt vážně? 8o :roll: Ty vo. le, nechápu jak v dnešní době může někdo takto zamýšlet. :pocitac: Chudák kocour. Na lovení myší je vám dobrej co. :roll: Ale dát 500 Kč za kastraci, to už je problém. :pocitac: Doufám, že kocour pochopí, že jinde se bude mít líp a odejde jinam. Ať vám myši chytají psi, když teda kočky nesnášíš. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14827
7.4.21 15:51
@me57h píše:
Proč prasárna? Pokud někdo chce, ať mu kocour zůstane, tak by měl dřív, jinak se bude toulat. Náš má asi tři roky a kastrovaný není, ale my ho máme fakt jen na lov myší a občas mu hodíme nějaký zbytek nebo trochu granulí, není na mazlení. Ale kdyby byl, kastrujeme dřív než v roce.

To se osvědčilo už u agamy, viď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.4.21 15:55
@Yasminn píše:
@me57h to myslíš fakt vážně? 8o :roll: Ty vo. le, nechápu jak v dnešní době může někdo takto zamýšlet. :pocitac: Chudák kocour. Na lovení myší je vám dobrej co. :roll: Ale dát 500 Kč za kastraci, to už je problém. :pocitac: Doufám, že kocour pochopí, že jinde se bude mít líp a odejde jinam. Ať vám myši chytají psi, když teda kočky nesnášíš. :zed: :zed:

Tato osoba je úplně mimo. Přečti si její příspěvky i jinde. Zakládá anonymní dotazy ale stejně každý ví, že je to ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
8.4.21 18:04

Kastrovat venkovního kocoura je nesmysl. Kočky chápu, nezaopatřena koťata a nápor na kočky jsou jasným důvodem, ale proč proboha kastrovat kocoury? Navíc ten zákrok není tak bezproblémový jako u koček. Pochopil bych kastrování bytového kocoura aby neznačkoval, ale venkovního - to mi příjde jako týrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118367
8.4.21 18:11
@HornyHippo píše:
Kastrovat venkovního kocoura je nesmysl. Kočky chápu, nezaopatřena koťata a nápor na kočky jsou jasným důvodem, ale proč proboha kastrovat kocoury? Navíc ten zákrok není tak bezproblémový jako u koček. Pochopil bych kastrování bytového kocoura aby neznačkoval, ale venkovního - to mi příjde jako týrání.

Týrání je nechat ho nevykastrovaneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
8.4.21 18:38

A důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118367
8.4.21 18:43
@HornyHippo píše:
A důvod?

Když pominu že oplodní všechny nevykastrovane kočky v okolí, tak díky rvačkám bude věčně zraněný. A dožije se pár let.
 https://www.feliti.cz/…rovat-kocky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
8.4.21 19:06

To že oplodní všechny kočky v okolí ale není důvod pro to jej týrat zbytečnou operací.
A co se týká zranění, vcelku snadno bych se rozhodoval mezi variantou že se MOŽNÁ zraní v nějaké bitce nebo že ho nechám dobrovolně zranit kastrací…
Stále mi to příjde hloupé venkovní kocoury kastrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66859
8.4.21 19:06
@HornyHippo píše:

zakrok u kocoura je jednodussi nez u kocky, je to zakrok zvenku. A jasne proc nekastrovat venkovniho kocoura a nechat ho delat desitky, stovky nechtenych kotat. Vsechny nase kocky jsou nechtena kotata, ale nemuzeme zachranit vsechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118367
8.4.21 19:10
@HornyHippo píše:
To že oplodní všechny kočky v okolí ale není důvod pro to jej týrat zbytečnou operací.
A co se týká zranění, vcelku snadno bych se rozhodoval mezi variantou že se MOŽNÁ zraní v nějaké bitce nebo že ho nechám dobrovolně zranit kastrací…
Stále mi to příjde hloupé venkovní kocoury kastrovat.

Prosim tě nejdřív si o tom něco zjisti. Mně přijde hloupé a kruté nekastrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
8.4.21 19:15
@aiwwa píše:
Když pominu že oplodní všechny nevykastrovane kočky v okolí, tak díky rvačkám bude věčně zraněný. A dožije se pár let.
https://www.feliti.cz/…rovat-kocky/

Muj kocour je vykastrovany a pere se stejne :mrgreen:  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118367
8.4.21 19:17
@alejandra píše:
Muj kocour je vykastrovany a pere se stejne :mrgreen: :think:

Tak oni si i tak hlídají teritorium. Ale nevykastrovaní se víc toulají, prostě větší pravděpodobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.4.21 19:35

@HornyHippo Že vždycky proti kastracím kocourů nejvíc brojí chlapi :mrgreen:
Když pomineme ty důvody jako toulání, rvačky, smrad - nesnesla bych pomyšlení, jak asi končí všechna ta koťata, která můj nekastrovaný kocour zplodí. A opravdu nejsou všechna u hodné babičky na statku…
Prostě koček je mraky spousta moc, co nejvíce zabránit množení je nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
8.4.21 20:17
@aiwwa píše:
Tak oni si i tak hlídají teritorium. Ale nevykastrovaní se víc toulají, prostě větší pravděpodobnost.

jo to určitě :) lepší vykastrovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
8.4.21 20:20
@Pipet píše:
@HornyHippo Že vždycky proti kastracím kocourů nejvíc brojí chlapi :mrgreen:
Když pomineme ty důvody jako toulání, rvačky, smrad - nesnesla bych pomyšlení, jak asi končí všechna ta koťata, která můj nekastrovaný kocour zplodí. A opravdu nejsou všechna u hodné babičky na statku…
Prostě koček je mraky spousta moc, co nejvíce zabránit množení je nutné.

A není to jedno, že jsou jich mraky? O velkou část z nich se postará příroda, stejně je kočka domácí v podstatě zdivočelé zvíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný