Venušiny kuličky zkušenosti

28.1.16 14:52

Venušiny kuličky zkušenosti

Dámy, od Vánoc mám koupené venušiny kuličky, myslím že jsem si koupila dobrou značku, byly dražší a měli nejvíc pozitivní ohlasy. Jenže už je nosím nějaký den, ale neudržím je dýl než minutu! Nemůžu každou chvilku po ulici lovit něco v kalhotech…Jsem 8 měsíců po porodu, koupila jsem si je z důvodu abych posílila svalstvo. Nechci v 25 letech při zakašlání či kýchnutí překřižovat nohy a doufat že to bude bez následku. :oops: Používala jste některá taky kuličky? Měly jste stejnej problém jako já? Zlepšilo se to? Fakt nevím jak je mám nosit, když ze mně vždy jedna kulička vyjede :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16775
28.1.16 14:56

@králíček 777 mam, uzivam a v pohode. Zkus vlezmo zacit, ja mam appku na mobilu Kegel aerobic a ucinek lepsi. Nevzdavej to, chvilku to trva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.16 15:01

@misi11 to mě nenapadlo že i vleže. super nápad. díky :palec: aplikaci normálně stáhnu jo? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
28.1.16 15:06
@misi11 píše:
ja mam appku na mobilu Kegel aerobic

Moderní to žena :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.16 15:14

Musela jsem dokoupit takové, kde byly tři velikosti, a začít s tou nejlehčí jen na doma. Teď chodím s nejlehčí na chvíli ven (třeba do školy a zpět), druhou velikost mám na chvíli na doma. Abych právě mohla kdykoli vylovit. :-)

• Citovat
  • Upravit
16775
28.1.16 15:53
@králíček 777 píše:
@misi11 to mě nenapadlo že i vleže. super nápad. díky :palec: aplikaci normálně stáhnu jo? :palec:

Jj stahnes.. je takova seda 8) nelekni se, je to makacka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.16 17:09

Dostala sem od manžela taky. Ne že bych měla vyloženě slabé svalstvo, ale tak nějak i pro radost. Asi i vzhledem k tomu, že sem zvyklá už rok při MS používat kalíšek sem o nich ani nevěděla :,(
Takže sem zvědavá na nějaké pozitivní ohlasy zde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.16 17:13
@Anonymní píše:
Dostala sem od manžela taky. Ne že bych měla vyloženě slabé svalstvo, ale tak nějak i pro radost. Asi i vzhledem k tomu, že sem zvyklá už rok při MS používat kalíšek sem o nich ani nevěděla :,(
Takže sem zvědavá na nějaké pozitivní ohlasy zde.

Mně právě vyklouzával i kalíšek, tak cvičím s kuličkami.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.16 17:53

Kalíšek mi vyklouzával, když jsem mu dávala špatný sklon, musela jsem zavést mírně do protisklonu (možná proto, že mám opačně dělohu?), ale problém to vyřešilo, používám jej už 9 let bez problémů, nic jiného bych nechtěla, s kalíškem i běhám, plavu, jezdím na kole, má za sebou např. i krátký triatlon a v pohodě :-).
Venušiny kuličky mám, dají se nosit po dvou, či jedna samostatně a různě kombinovat hmotnosti (jsou celkem 4, 2 lehčí a 2 těžší). Při chůzi celkem dobré, ale po různě dlouhé době (30 minut, hodina, dvě, jak kdy) mi také vypadávaly a od té doby je ne a ne udržet. Občas jsem z nich byla jaksi sedřená, libé pocity při samotném nošení samozřejmě vůbec žádné (ale pořídila jsem si je ze zvědavosti a kvůli tréninku), zkoušela jsem s nimi i běhat, s tou jednou nejlehčí a to už vůbec nešlo (nakonec jsem běžela s kuličkou v ruce), už mi nějaký čas leží v krabičce, mé původní nadšení poněkud opadlo, tak jsem také zvědavá, zda je to o tréninku a zda to má nějaký efekt. Mě odradilo to vnitřní sedření, bolavost po nošení :-( P.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.16 18:35
@Anonymní píše:
Kalíšek mi vyklouzával, když jsem mu dávala špatný sklon, musela jsem zavést mírně do protisklonu (možná proto, že mám opačně dělohu?), ale problém to vyřešilo, používám jej už 9 let bez problémů, nic jiného bych nechtěla, s kalíškem i běhám, plavu, jezdím na kole, má za sebou např. i krátký triatlon a v pohodě :-).
Venušiny kuličky mám, dají se nosit po dvou, či jedna samostatně a různě kombinovat hmotnosti (jsou celkem 4, 2 lehčí a 2 těžší). Při chůzi celkem dobré, ale po různě dlouhé době (30 minut, hodina, dvě, jak kdy) mi také vypadávaly a od té doby je ne a ne udržet. Občas jsem z nich byla jaksi sedřená, libé pocity při samotném nošení samozřejmě vůbec žádné (ale pořídila jsem si je ze zvědavosti a kvůli tréninku), zkoušela jsem s nimi i běhat, s tou jednou nejlehčí a to už vůbec nešlo (nakonec jsem běžela s kuličkou v ruce), už mi nějaký čas leží v krabičce, mé původní nadšení poněkud opadlo, tak jsem také zvědavá, zda je to o tréninku a zda to má nějaký efekt. Mě odradilo to vnitřní sedření, bolavost po nošení :-( P.

No já je měla 2,5h, nic nevypadavalo, akorát u mne ne sucho, ale vlhko. Jenže tím to končilo.

• Citovat
  • Upravit
1
30.4.16 12:57

Vydrž trénuju taky a je to lepší a lepší - opravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.4.16 18:45

Mám dotaz :oops:, jak vybrat tu správnou velikost kuliček? :think: Zkoušet se to jaksi nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.16 20:48
@Burj Chalifa píše:
Mám dotaz :oops:, jak vybrat tu správnou velikost kuliček? :think: Zkoušet se to jaksi nedá…

myslím, že na velikosti tolik nezáleží, jde spíš o váhu.

• Citovat
  • Upravit
917
30.4.16 20:49

@Burj Chalifa Ty menší velikosti jsou spíše pro pokročilejší, protože se hůře drží. Celkově ale jsou ty velikosti hodně podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.4.16 20:53
@KiwiT píše:
@Burj Chalifa Ty menší velikosti jsou spíše pro pokročilejší, protože se hůře drží. Celkově ale jsou ty velikosti hodně podobné.

aby to při případné migraci kuliček do kalhot nevypadalo, že mám varlata :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková