Vepřová střeva - co s nimi?

31672
4.8.17 21:57

vepřová střeva, co s nima

Ahoj, asi trochu netradiční dotaz, pro emimino, ale nevím, kde jinde se zeptat :oops: dělala jsem jednu slovenskou pochoutku, na kterou jsme potřeba střeva, měli jen balení 25 metrů, já zdělala asi 3, a teď přemýšlím, jak ten zbytek skladovat, z googlení nejsem moc moudrá :oops: nevím, jestli mi, když jsou dobře prosolená, vydrží, když třeba ten pytlík s nimi dám do igelitu, a do lednice? platnost je na nich někdy do roku 2019, ale nevím, jak dlouh mi to vydrží po otevření, nebo jestli to raději zamrazit, v nejbližší době je potřebovat nebudu, nejdřív tak za pár týdnů Je tu prosím nějaký řezník nebo tak, který by poradil? díky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30628
4.8.17 22:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
4.8.17 22:10

Řezník nejsem, zkušenosti nemám. nicméně tchán střeva má prosolený a zmražený. když kus potřebuje, vytáhne, nechá povolit, to nespotřebuje, zase prosolí a zmrazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.8.17 22:17
@laducha píše:
https://www.ifauna.cz/…ak-uskladnitMrkni sem ;)
díky. akorát jsem blb, a nepochopila jsem to z toho úplně nabeton. Myslím, že to stačí v soli a v lednici, ale nejsem si jistá, že jsem to pochopila dobře :oops: :oops:
@Alyss1 píše: Řezník nejsem, zkušenosti nemám. nicméně tchán střeva má prosolený a zmražený. když kus potřebuje, vytáhne, nechá povolit, to nespotřebuje, zase prosolí a zmrazí.

díky. o tom mražení jsme četla, ale jsem se bála, aby mi pak nezkřehly, a nepraskaly, že bych to třeba blbě rozmrazila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
5.8.17 11:01

Davam je do mrazaku a po rozmrazeni jsou normalni, nepraskaji. v lednici bych se bala ze mi moc dlouho nevydrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
5.8.17 13:32

Fujky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.8.17 16:14
@Alyss1 píše: Řezník nejsem, zkušenosti nemám. nicméně tchán střeva má prosolený a zmražený. když kus potřebuje, vytáhne, nechá povolit, to nespotřebuje, zase prosolí a zmrazí.

netrhá se to po opětovném zmražení a odmražení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí