Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, asi trochu netradiční dotaz, pro emimino, ale nevím, kde jinde se zeptat
dělala jsem jednu slovenskou pochoutku, na kterou jsme potřeba střeva, měli jen balení 25 metrů, já zdělala asi 3, a teď přemýšlím, jak ten zbytek skladovat, z googlení nejsem moc moudrá
nevím, jestli mi, když jsou dobře prosolená, vydrží, když třeba ten pytlík s nimi dám do igelitu, a do lednice? platnost je na nich někdy do roku 2019, ale nevím, jak dlouh mi to vydrží po otevření, nebo jestli to raději zamrazit, v nejbližší době je potřebovat nebudu, nejdřív tak za pár týdnů Je tu prosím nějaký řezník nebo tak, který by poradil? díky ![]()
Řezník nejsem, zkušenosti nemám. nicméně tchán střeva má prosolený a zmražený. když kus potřebuje, vytáhne, nechá povolit, to nespotřebuje, zase prosolí a zmrazí.
@laducha píše:díky. akorát jsem blb, a nepochopila jsem to z toho úplně nabeton. Myslím, že to stačí v soli a v lednici, ale nejsem si jistá, že jsem to pochopila dobře
https://www.ifauna.cz/…ak-uskladnitMrkni sem
@Alyss1 píše: Řezník nejsem, zkušenosti nemám. nicméně tchán střeva má prosolený a zmražený. když kus potřebuje, vytáhne, nechá povolit, to nespotřebuje, zase prosolí a zmrazí.
díky. o tom mražení jsme četla, ale jsem se bála, aby mi pak nezkřehly, a nepraskaly, že bych to třeba blbě rozmrazila ![]()
Davam je do mrazaku a po rozmrazeni jsou normalni, nepraskaji. v lednici bych se bala ze mi moc dlouho nevydrzi
@Alyss1 píše: Řezník nejsem, zkušenosti nemám. nicméně tchán střeva má prosolený a zmražený. když kus potřebuje, vytáhne, nechá povolit, to nespotřebuje, zase prosolí a zmrazí.
netrhá se to po opětovném zmražení a odmražení?