Veřejná akce pro děti

4704
28.4.12 10:02

Veřejná akce pro děti

Ahojte maminky :kytka:
Minulý rok než jsme se přestěhovali jsme dělávali akce pro děti.Byl to celodenní program pro děti. Byli soutěže,zábava,tombola,dětská diskoteka apod. Ale většinu zařizovala tchyne j jen tu zábavu. Chtěli bychom neco takoveho i letos. Nemáte nejaka zkusenost co vse od zactku musime zaridit? A jestli nevadi ze to udelame jako soukroma osoba nebo lepsi pres firmu? Jako myslim ze to porada nejaka firma.
Popřípde maminky co by jste ocenili na takovem dnu pro deti? Děkuji za Vaši pomoc a preji krásnou slunesni sobotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
28.4.12 10:09

trochu mimo mísu,ale když jste zo dělávali ,tak už máte zkušenost co a jak ne?

• Citovat
  • Upravit
4704
28.4.12 10:15

Nepsala jsem tam nahodou, že to měla nastarosti tchyně. Já vím jak obstarat zábavu. Nééé omlouvám se. Já zapomněla napsat, že s tchyní už pul roku nemluvíme :think: Takže díky za příspěvek, ale vůbec mi nepomohl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
28.4.12 10:40
@nymphy píše:
Nepsala jsem tam nahodou, že to měla nastarosti tchyně. Já vím jak obstarat zábavu. Nééé omlouvám se. Já zapomněla napsat, že s tchyní už pul roku nemluvíme :think: Takže díky za příspěvek, ale vůbec mi nepomohl ;)

však říkám,že je to mimo mísu :lol:

• Citovat
  • Upravit
864
28.4.12 10:43

U nás je to asi tak:
Dětský den se soutěžemi a cenami pořádá Obecní úřad na obecním pozemku a podnikatelé i jednotlivci z obce dobrovolně dají něco jako ceny, popřípadě peníze, úřad něco přidá a dokoupí ceny (drobné hračky, sladkosti, psací potřeby, pexesa, omalovánky… prostě co se dá sehnat).
Jako pořadatelé se tam sdržují ti, kdo se dobrovolně nabídli…

Dětský maškarní ples s tombolou pořádá zase majitelka místního hostince, zařídí sál, vhodné občerstvení, hudbu a opět přidá něco na ceny do tomboly ona, něco my - dobrovolníci… (Já třeba, coby čalounice, pravidelně na tyto akce šiji jako ceny pro děti polštářky, malé plyšové hračky a dávám propisky a hrnečky s logem firmy.)

Sem tam pořádají volné odpoledne pro děti i místní hasiči, děti si mohou zkusit požární útok, dozví se vše možné, dokonce bývá k vidění i vyprošťovací technika (nůžky) a to hltají vždy všechny děti… Pak je pár soutěží a pečení špekáčků pro všchny.

Prostě stačí se domuvit v místě bydliště s některou s místních organizací (u nás to je: Obecní úřad, místní hostinec, Svaz žen, Sbor dobrovolných hasičů) - pro ně je to v rámci reklamy akce vždy vítaná. A pokud přislíbí pomoc, tak pak oběhnout soukromé podniky a podnikatele v okolí - na tyto akce též rádi přispějí, pokud mají slíbeno, že jejich jméno bude využito při propagaci akce ;)

A nebo to zorganizuj sama: což obnáší-

• mít prostory (ať už venkovní nebo interiérové), které musí být bezpečně zajištěny (dobré jsou k tomu dobrovolnické „hlídky“ z řad rodičů
  • Sehnat sponzory na drobné dárky a občerstvení (u nás je část občerstvení zdarma, jinak ještě bývá možnost dokoupení na místě, např. pití, zmrzlina, sušenky, křupky apod. - to záleží na velikosti akce)

No, není to zase tak složité, jen to chce vše poctivě oběhat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
28.4.12 12:24

Děkuji moc. Tak snad zajdu na úřad a poptam se. U nás je spousta dětí a alo akci takhle a jsme se se slečnama s pedagogicke skoly bavili ze by to chtelo nejake zabavne odpoledne :) Tak to je parada. Poobehnu to a uvidim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.