Věříte na posmrtný životy nebo minulé životy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Až umřu, tak doufám, že pořádně. Ale do té doby tu chci být co nejdýl a v nejlepší kondici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraKoň. píše:
@apostol-7 Tak jsem se stejně nedozvěděla PROČ je pro Vás tak důležité ostatní přesvědčit.
Predpokladam, že jde o touhu nás pochybovače uchránit věčného zatracení.
.
Což v případě takového přesvědčení jsem ochotná i chápat, nicméně se dají zvolit poněkud mírnější způsoby, které budou nejspíše i účinnější. Pokud se setkám s inteligentním věřícím, pak jsem opravdu ochotná se zamyslet a diskutovat.
Nejsem militantní ateista, vlastně nejsem ateista vůbec, jenom ráda přemýšlím, ale tenhle styl mi není blízký
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na posmrtný život věřím a vždy, když o něm slyším tak mám velice zvláštní pocit. Četla jsem hodně knih na tohle téma. Samotná jsem měla i několik setkání s mrtvými dušemi. Bylo to moc zvláštní, ale ničím mi to neublížilo.
- Citovat
- Upravit
@PetraKoň. asi se považuješ za bezucenný produkt náhodného vývoje a pokrevní příbuznou s kdejakou havětí skrze „společné předky“, že nechápeš skutečnou hodnotu každého člověka a života.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petasilvinka je nemožné mít setkání s mrtvými dušemi, ale je reálné mít setkání s démony (kteří „přece neexistují“), kteří se za mrtvé vydávají. A neškodné to rozhodně není, jen si člověk nepřipustí souvislost, až se mu to vymstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabrriel to bude překvapení, až po smrti zjstíš, že jsi živá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@apostol-7 píše:
@PetraKoň. asi se považuješ za bezucenný produkt náhodného vývoje a pokrevní příbuznou s kdejakou havětí skrze „společné předky“, že nechápeš skutečnou hodnotu každého člověka a života.
Nepochopila jsem, z čeho tak usuzujete? Z toho, že jsem se ptala, proč ostatní tak zarputile přesvědčujete? A stejně jsem se nedozvěděla, proč máte potřebu ostatní tak vehementně přesvědčovat. Je těžké na tuto otázku odpovědět? Nebo na to neumíte odpovědět… ![]()
- Citovat
- Upravit
@apostol-7 píše:
@gabrriel to bude překvapení, až po smrti zjstíš, že jsi živá.
no o něco méně, než když bych u tebe našel mozek… za těch nemálo příspěvků, kterými si tu odpovídáme, bys měl vědět, že jsem muž, už podle jména…
A mimochodem jaké bude překvapení, když zjistíš, že po smrti jsi mrtvý? No žádné, protože budeš mrtvý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@apostol-7 píše:
NEEXISTUJÍ žádné minulé životy!! je to démonický podvod. Tohle! vědomí minulých životů" se děje lidem zapleteným do okultismu, který považují za „neškodnou zábavu“. Ale existuje Bůh, kterému lidé rádi holivě odporují, i když se považují za „věřící“ - třeba tím, že šíří fámy, které jsou v rozporu s eho charakterem a vůlí (bludy o minulých životech, pekle, konci světa,..)
To vůbec nemůžeš vědět jestli minulé životy existují nebo ne. U některých náboženství starších než křest'anství to je naopak úplně jasný fakt, třeba v budhismu nebo hinduismu.
Nevím proč kvůli tomu tolik hysterie, stejně to nemá na nic vliv jestli tomu kdo věří nebo ne a za druhé, říkat, že minulé životy neexistují je dost omezující v tom, že předpokládá každému na této planetě pouze jeden pokus -
- a co se pak stane s neznabohy kteří neuvěřili nebo nezažili osobní zkušenost, že už prostě ví a pak s těmi kteří předčasně nebo tragicky zemřou - tak ti už musí být úplně v pytli protože další šanci už nedostanou?
Tahle varianta, že je jenom jeden pokus mi právě dost hapruje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@macoxx tak si počkej, nejpozději po smrti to zjistíš. Ale můžeš už teď.
„- a co se pak stane s neznabohy kteří neuvěřili nebo nezažili osobní zkušenost, že už prostě ví a pak s těmi kteří předčasně nebo tragicky zemřou - tak ti už musí být úplně v pytli protože další šanci už nedostanou?“ - Ti to taky zjistí až po smrti a nudou litovat, že promarnili život, který mohli ovlivnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@apostol-7 píše:
@macoxx tak si počkej, nejpozději po smrti to zjistíš. Ale můžeš už teď.
„- a co se pak stane s neznabohy kteří neuvěřili nebo nezažili osobní zkušenost, že už prostě ví a pak s těmi kteří předčasně nebo tragicky zemřou - tak ti už musí být úplně v pytli protože další šanci už nedostanou?“ - Ti to taky zjistí až po smrti a nudou litovat, že promarnili život, který mohli ovlivnit.
No já jsem se ale nebavil o sobě, já nemusím na nic čekat, já už to právě vím už asi 13 let co mám dva životy, jeden ve dne a druhý v noci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bezcitná
@apostol-7 něco ti prozradím, chceš? Vím, že jsi již čipovany kyborg bez vlastního názoru a svědomí, nesvobodne myslící který má zadání ovlivňovat dění na internetu a záměrně lidem lhát a mast je v nepravdy. Tak co, jaké to je být otrokem? Konat na povel. Nejednat sama za sebe a lidem svými „nemoudrými, zákeřnými argumenty“ ubližovat?
Život po životě je a ty to moc dobře víš. Proto se snažíš tady ty lidi zavádět a záměrně jím lhát. Snažíš se o to tak vehementně až tímto vším působiš podezřele. Vy, kyborgove totiž na všechno potřebujete důkazy a znát fakta. Jenže jaká fakta? Ty zmanipulovaná s vykonstruovaná? Ty které ti bijí do hlavy a které ti radi čip? Jsi naprosto nešťastný člověk a svymi reálnými pocity obtěžujes ostatní. Přenášìš na ně svou vlastní nespokojenost. Přehršle ego, sebestednost a mít pocit posledního slova, tím žiješ, že ano? Vlastně nic vřelejšího v životě nemáš.. nezapomeň však, že každý je strůjcem svého osudu i štěstí a nikdo tě do ničeho nenutil. Rozhodla ses dobrovolně a sama. Za jakých okolností a proč je už věc druhá. Každopádně ( a to i ty sama dnes vnímáš) víš, že to byla ta největší životní blbost..takovým způsobem se zaprodat satanovi který tě nyní má plné v jeho moci. Mám snad lidem vysvětlit o čem ten tvůj čip skutečně je?
Ty znáš pravdu a VÍŠ, že BŮH existuje, je to logické když existuje i satan který řídí celou tuhle naší zemi. A posmrtný život je také. Ten který však zažijeme my, ty už ne. Tebe se to zkrátka netýká.. uvědom si, že pravda je jen jedna jediná. Není jich víc..nech tady ty lidi na pokoji ty uboha chudinko. Myslím, že jsi napsala víc než jsi měla původně v plánu.
Za tvou blbost nemusí pykat ostatní. Co sis zavařila, to si i snez.
- Citovat
- Upravit
Je nutné aby lidé znali veškerou pravdu
@Chameleo Ahoj. Ano, posmrtný život existuje a Bůh přirozeně také..jen se musí ještě mnoho lidí probudit. Sama mám osobní zkušenosti a přirovnala bych je k zázrakům. Kdo v Boha upřímně věřit chce a chce najít pravdu, tak se k ní dobere.. Nejdůležitější je chtít.
Další a to ta nejzásadnější lež kterou nam vymývaji od malička mozky je zeměkoule.
Naše země je totiž ve skutečnosti plochá a nehybná. Co kolem naší země obíhá je slunce a měsíc. Tak samo se hýbou (čili plynou) i mraky jen o mnoho rychlejším, jasné viditelným tempem. Čím blíže nám je slunce, tím je zářivější, bíložluté, když odchází, barvy tmavnou, záře ubývá. Slunce nezapadá ale obíhá (odchází, přichází, mění se jeho velikost, barva)! Zakřivení neexistuje. Jak ve výšce, ve vzduchu, tak na vodních hladinách. Gravitace neexistuje. Jsou to jen zmanipulované teoretické tlachy bez praktických důkazů. Lhali nám aby popřeli Boha a zatajili nám další Země. Vše má svůj důvod a účel.
A jaký je důkaz?? Otevřete konečně oči a sledujte. Zavřete počítač, odložte mobily a koukejte kolem sebe. Všechno je jinak než nás učí.
I OSN a WHO mají logo ploché země. Proč? Vysmívají se nám. Z lidí, kteří ploché zemi věří, dělají záměrně blázny a nevzdělané idioty. To samé teď, tuším, dělaji i z těch, kteří se odmítají očkovat. Začněte, prosím, přemýšlet 🙏 neboli to a poznání pravdy vás obdaruje nekonečným štěstím, svobodou a společnosti. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Chameleo Ahoj. Ano, posmrtný život existuje a Bůh přirozeně také..jen se musí ještě mnoho lidí probudit. Sama mám osobní zkušenosti a přirovnala bych je k zázrakům. Kdo v Boha upřímně věřit chce a chce najít pravdu, tak se k ní dobere.. Nejdůležitější je chtít.
Další a to ta nejzásadnější lež kterou nam vymývaji od malička mozky je zeměkoule.
Naše země je totiž ve skutečnosti plochá a nehybná. Co kolem naší země obíhá je slunce a měsíc. Tak samo se hýbou (čili plynou) i mraky jen o mnoho rychlejším, jasné viditelným tempem. Čím blíže nám je slunce, tím je zářivější, bíložluté, když odchází, barvy tmavnou, záře ubývá. Slunce nezapadá ale obíhá (odchází, přichází, mění se jeho velikost, barva)! Zakřivení neexistuje. Jak ve výšce, ve vzduchu, tak na vodních hladinách. Gravitace neexistuje. Jsou to jen zmanipulované teoretické tlachy bez praktických důkazů. Lhali nám aby popřeli Boha a zatajili nám další Země. Vše má svůj důvod a účel.
A jaký je důkaz?? Otevřete konečně oči a sledujte. Zavřete počítač, odložte mobily a koukejte kolem sebe. Všechno je jinak než nás učí.
I OSN a WHO mají logo ploché země. Proč? Vysmívají se nám. Z lidí, kteří ploché zemi věří, dělají záměrně blázny a nevzdělané idioty. To samé teď, tuším, dělaji i z těch, kteří se odmítají očkovat. Začněte, prosím, přemýšlet 🙏 neboli to a poznání pravdy vás obdaruje nekonečným štěstím, svobodou a společnosti.
A nějaký vědecký důkaz o tom je?
- Citovat
- Upravit