Vibrační lehátko pro novorozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
5.8.15 16:45

@dbaruse
Já si už přesně nepamatuji, kdy přesně jsme začali do lehátka dávat.. ale myslím, že kolem 2 měsíců už jo..
Já jsem používala víc košík, takže do lehátka jsem dávala sporadicky.. Stejnak by v tom mimčo nemělo být třeba půl dne. Takže vždy jen tak po chvilkách, pro změnu.. Víc jsem začala využívat až kolem 4-5 měsíce, kdy jsem v tom krmila a syn už začal reagovat na tu hrazdičku a taky mu vyhovovalo, že vidí do okolí.. Ale zase, nikdy v tom nebyl nijak dlouhodobě, prostě pro změnu..
Jinak vibrace byly v pohodě a polohování taky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
5.8.15 22:10

My měli Bright Stars, do 9 kg, nebylo špatné, malá si ho ale oblíbila až kolem 6-7 měsíce, do té doby z něj odvázaná nebyla, pak jak ale začala řádit, naklánět se a potřebovala prostě všechno vidět, tak už pro ni bylo zbytečné, chvilku v něm byla v klidu a pak se nakláněla, sem tam zůstala viset „hlavou dolů“ :), takže pro nás to moc dobrý kup nebyl :mrgreen:, moc jsme ho nevyužili :). Ale jinak tuto značku můžu doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
5.8.15 22:23

My máme Bright Starts Sahara Burst a jsem moc spokojená, maličké se v něm líbí :D
(Malé jsou dva měsíce.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.8.15 10:22

@Kriss Tina A můžu se zeptat jaké přesně máte?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
7.8.15 11:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.8.15 11:11

Nemáte někdo zkušenost s tímhle http://detska-lehatka.heureka.cz/…specifikace/#… ?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.8.15 11:52

@dbaruse
ony ty FP jsou všechny na jedno brdo.:) Za mě spokojenost.. Takže stačí si vybrat jen design:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.8.15 12:41

@Lejaa Určitě?:)) Ale jsou bez melodií, žejo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
7.8.15 12:45

@dbaruse
Jojo, melodie nemají.. Jen to naše, co jsem tu dávala včera, má hrající tu prostřední hračku na hrazdičce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
7.8.15 13:17

To nase melodie ma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
9.8.15 10:42

@Karel4415a je nějaká diskuse, kde s tím neotravuješ?! Oskaz neukazuje nic, co by byla novinka..tento nápad znám už několik let :roll:

• Citovat
  • Upravit
292
9.8.15 17:00

MÁME KOUPENÉ TOHLE http://detska-lehatka.heureka.cz/…i-sandstone/#c A JE CELKEM FAJN :)… SUPER JE, ŽE SE DÁ LEHCE VYNDÁVAT KRABIČKA S MELODIEMI A VIBRACEMI… TAKŽE JI TO OBČAS ZAPNU JEN V KOČÁRKU A JE TO SUPER :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
9.8.15 17:05

@Ester588 to je to co mam take vybrane :) takze je tedy opravdu ok? Libi se mi ze vsech nejvic, o par radku vys jsem ho tu zminovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
9.8.15 17:15

@Dianela jako hlavičku to stoprocentně nedrží, asi jako vajíčko do auta, ale myslím, že to žádné lehátko držet nebude :(… jinak je ok, malá se tam hezky přikšíruje a má to celkem dobrý sklopení :)… a hlavně pro nás je opravdu nejdůležitější ta krabička :D… celkem dost peněz za takovou krabičku :D akorát ji moc do toho lehátka nedáváme, ona se chce spíš mazlit, je jí 6 týdnů, takže když ji tam dáme tak nás nevidí a po chvíli vyvádí no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
9.8.15 17:18

@Ester588 Tak to jsem rada, ze mam takovou recenzi hned z prvni ruky :) strasne se mi libi akorat je krapet drazsi nez ty ostatni ale pokud je dobre, rada ty penizky za to utratim :) Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí