Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@dbaruse
Já si už přesně nepamatuji, kdy přesně jsme začali do lehátka dávat.. ale myslím, že kolem 2 měsíců už jo..
Já jsem používala víc košík, takže do lehátka jsem dávala sporadicky.. Stejnak by v tom mimčo nemělo být třeba půl dne. Takže vždy jen tak po chvilkách, pro změnu.. Víc jsem začala využívat až kolem 4-5 měsíce, kdy jsem v tom krmila a syn už začal reagovat na tu hrazdičku a taky mu vyhovovalo, že vidí do okolí.. Ale zase, nikdy v tom nebyl nijak dlouhodobě, prostě pro změnu..
Jinak vibrace byly v pohodě a polohování taky:)
My měli Bright Stars, do 9 kg, nebylo špatné, malá si ho ale oblíbila až kolem 6-7 měsíce, do té doby z něj odvázaná nebyla, pak jak ale začala řádit, naklánět se a potřebovala prostě všechno vidět, tak už pro ni bylo zbytečné, chvilku v něm byla v klidu a pak se nakláněla, sem tam zůstala viset „hlavou dolů“
, takže pro nás to moc dobrý kup nebyl
, moc jsme ho nevyužili
. Ale jinak tuto značku můžu doporučit ![]()
My máme Bright Starts Sahara Burst a jsem moc spokojená, maličké se v něm líbí ![]()
(Malé jsou dva měsíce.)
Nemáte někdo zkušenost s tímhle http://detska-lehatka.heureka.cz/…specifikace/#… ?:)
@dbaruse
ony ty FP jsou všechny na jedno brdo.:) Za mě spokojenost.. Takže stačí si vybrat jen design:)
@dbaruse
Jojo, melodie nemají.. Jen to naše, co jsem tu dávala včera, má hrající tu prostřední hračku na hrazdičce..
@Karel4415a je nějaká diskuse, kde s tím neotravuješ?! Oskaz neukazuje nic, co by byla novinka..tento nápad znám už několik let ![]()
MÁME KOUPENÉ TOHLE http://detska-lehatka.heureka.cz/…i-sandstone/#c A JE CELKEM FAJN
… SUPER JE, ŽE SE DÁ LEHCE VYNDÁVAT KRABIČKA S MELODIEMI A VIBRACEMI… TAKŽE JI TO OBČAS ZAPNU JEN V KOČÁRKU A JE TO SUPER ![]()
@Ester588 to je to co mam take vybrane
takze je tedy opravdu ok? Libi se mi ze vsech nejvic, o par radku vys jsem ho tu zminovala ![]()
@Dianela jako hlavičku to stoprocentně nedrží, asi jako vajíčko do auta, ale myslím, že to žádné lehátko držet nebude
… jinak je ok, malá se tam hezky přikšíruje a má to celkem dobrý sklopení
… a hlavně pro nás je opravdu nejdůležitější ta krabička
… celkem dost peněz za takovou krabičku
akorát ji moc do toho lehátka nedáváme, ona se chce spíš mazlit, je jí 6 týdnů, takže když ji tam dáme tak nás nevidí a po chvíli vyvádí no ![]()
@Ester588 Tak to jsem rada, ze mam takovou recenzi hned z prvni ruky
strasne se mi libi akorat je krapet drazsi nez ty ostatni ale pokud je dobre, rada ty penizky za to utratim
Dekuji ![]()