Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
..naše malá (je jí měsíc a půl) se poslední dobou potí víc jak dřív..v podstatě pokaždé když jí po spaní zvednu z postýlky, tak má zpocený záda a hlavičku..
Je to normální?? (teplotu nemá..jiný obtíže taky ne- krom bolení bříška-koliky)..a nabalená také není..většinou má doma jen bodíčko+ přikrývku nebo zavinku..
díky
JAno, Vojta se jako prtě taky potil, ale byl v zavinovačce a možná mu vadil ten materiál, nebo mu bylo prostě horko.. přestalo to, když jsem ho přestala zavinovat.
Naše malá se taky potí hodně. Jeden čas se mi v noci často budila a nevěděla jsem proč, pak jsem zjistila, že jí je prostě horko. Kolikrát mě je celkem zima a Kačka je zpocená. Při kojení se potí, že má na hlavičce kapičky potu, nestačím jí otírat.
Tak Ríša se v noci potí taky od narození a potí se stále, pokaždé je pod ním propocený polštář a já klepu kosu. Budou mu dva. Na koliky trpěl taky hodně, ale to s pocením asi nesouvisí
![]()
Tak já nevím, ale normální to bude. ![]()
Ahoj
Mě se Radeče ještě potí i teď.V noci už moc ne…pořád se odkopává
.U kojení se potí hodně.A to ho nenavlíkám.Teda určitě ne na doma. ![]()
Některé děti jsou prostě horkokrevnější.
Já bych to neřešila.
A nevadí když se potí a přitom je spíš studená(končetiny,čelo) jinde teplá, například včera tohle měla (a teplota byla 36,4)…ale nepřijde mi že by jí byla zima…
My to tak taky mame, celicko mame vlazne a jinak je maly cely propoceny, taky jsem si myslela, ze se asi pocural mimo plinecku, ale proste se jen poti, tak to asi mame stejne ![]()