Snědl víčko z pasty Elmex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
558
4.4.13 20:37

Víčko z pasty Elmex

Přeji hezký večer!
Malý mi před chvílí pravděpodobně (neviděla jsem ho) snědl takovou tu malou krytku z dětské pasty Elmex, která se odstraňuje pomocí víčka, když máte pastu novou.
Vím, že není velká - v tom by tedy problém být neměl. Ale nevíte náhodou, jestli není ostrá a nemá otřepy?
Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
522
4.4.13 20:39

Mě ostrá nepřijde, ale je maličká, třeba někam zapadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
4.4.13 20:40

Tak jsem na to koukla, mám ji zrovna koupenou, je to ve tvaru jako ozubený kolečko, ale nijak ostrý to neni, tak bych řekla, že by to mělo být bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26228
4.4.13 20:40

Není ostrá a otřepy nemá, jedna taková mi zrovna leží na umyvadle. To projde, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
4.4.13 20:41

Ostrá není, spíš je to taková kytička, ale otřepy podle mě nemá. Jak píše paní přede mnou, nemusela ji nutně sníst, třeba ji ještě někde najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
4.4.13 20:42

Tak jsem si oddechla. Já si říkala, že asi nebude, když i hrdlo tuby je hladké, bez otřepů. Ale pro ten klid duše…
Prohledala jsem celou podlahu, ale je to malá potvora, může být kdekoliv… No, hlavně že ji nevdechl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
4.4.13 20:47

A moc vám, holky, děkuju!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.4.13 20:48

Ostrá není tu vykaká a bude vše dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
4.4.13 20:53

@pukacu tak jsem se byla podívat a nám ta „kytička“ po otevření zůstala v tom víčku a vytáhnout ani nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
4.4.13 21:02

Právě, drží v tom víčku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
4.4.13 21:07

Právě, že nám tam taky držela. Ale prcek se zmocnil pasty z umyvadla a já než se vymotala z koupelny, koukám, že ji má v puse právě ze strany, kde je víčko. A ta „kytička“ nikde. A to jsme pastu dnes načínali, takže tam určitě byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák