Vidění se s ex

Anonymní
23.6.22 08:54

Vidani se s ex

Ahoj.

Dneska mi partner a otec dcery přiznal, ze se zhruba 3× měsíčně vidí s ex. Se mnou je 2 roky, máme miminko, s ni byl 14 let, rozešli se víceméně kvůli mne a za docela osklivych okolnosti.

Řekl mi ze já se taky vídám s ex a ze mají hromadu společných kamarádů atd a ze nechápe co mi na tom vadí, ze 14 let smazat nejde.

Já to chápu, ale - já se s mými ex rozešla za normálních okolnosti, máme hezké vztahy. Tady to bylo tak, ze ji opustil v době kdy ona čekala na zasnubni prstýnek a plánovala s nim rodinu.

Takze ve vysledku se teď akorát bojím ze ho cjce získat zpět, na což mi řekl ze o tom tedy dost pochybuje vzhledem k tomu co ji udělal. Ale upřímně - vy byste se vidali s nekym kdo vám takto ublížil? Je to tedy rok a kousek co spolu nejsou a možná to je za ní, ale pochybuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.6.22 08:55

Oprava - téměř dva roky co s ní není. Šel ze vztahu do vztahu. Respektive s ni byl jesze asi 2 měsíce když mě potkal.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.22 08:57

A jen dodám ze naprosto chápu to, ze spolu prožili “dospělost” a ze se mají rádi. Jeho důvody chápu. Já mám taky velmi hezky vztahy s ex. Ale nechápu její důvody. Kdyby mi někdo udělal to co on ji tak asi chci spis zapomenout.

• Citovat
  • Upravit
10923
23.6.22 09:00

Karma je zdarma a v tomhle pripade si o to uplne rika. Udelala sis dite dost rychle s nekym, koho si poradne neznala a s nekym, kdo podvadel pritelkyni, ktera s nim planovala celej zivot. Vic k tomu asi nemam co napsat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3685
23.6.22 09:05

@DandátkoP To je presne vystizene. Vic uz netreba dodavat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
23.6.22 09:09
@Anonymní píše:
A jen dodám ze naprosto chápu to, ze spolu prožili “dospělost” a ze se mají rádi. Jeho důvody chápu. Já mám taky velmi hezky vztahy s ex. Ale nechápu její důvody. Kdyby mi někdo udělal to co on ji tak asi chci spis zapomenout.

chápeš to úplně špatně - ona právě proto se s ním možná chce vídat, za prvé společní známí (já přišla o polovinu kamarádů rozchodem s ex :? ), a za druhé v tom klidně z její strany může být buď ještě stará láska na nebo naopak tě prostě a normálně chce na*srat a dělá jí dobře, že si ho sice uhnala, ale on se stejně radši dál, a to celkem často, baví s ní než s tebou.
Já si tak trochu tímhle obdobím prošla před třemi lety, kdy nová XXX myslela, jak vyhrála, když si s mým ex uhnala dítě a vystrnadila mě, nosila se „po vsi“ jak pávice, a já měla škodolibou radost kdykoliv sme se někde s ex potkali, on si se mnou hrozně rád popovídal, leckdy kontakt i vyhledával.

Né že bych ho chtěla zpátky, sama jsem už dva roky šťastně zadaná jinde, ale zcela nepokrytě, dobře jí tak, blblíně… má co chtěla…
To se tak stává, když odtáhneš chlapa z jiného, neukončeného vztahu - vždycky tam může „něco“ viset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
23.6.22 09:10

No ani se ti nedivím, že tak žárlíš, když víš, jak to šikula umí hrát na dvě strany a nehnout brvou. Jo, co sis vybrala a urvala, to teď máš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.22 09:10

Nj holky, ale ono to tak černobíle není - rozešel by se s ni tak jako tak, prý jim to poslední roky moc neklape a jsou spis kamarádi. Kdybych to nebyla já, bude to jiná. To ze ji to bolelo - za to přece nemohu. S ditetem mate pravdu, ale bohužel se mi splasily hormony a řekla jsem, ze chci dítě. Neberu to jako chybu, možná bych zůstala bezdětná…

Áe řešíme něco jiného, já se ptala zda byste se vidali s ex co vám takto ublizil? Mám kamaráda co byl s ex 12 let a v den kdy čekala zadost o ruku ji řekl, ze sw chce rozejít (nikoho nemel). Dneska je to už nejméně 8 let, ona je sama, on má rodinu a 2 děti. Jsou v kontaktu nejméně 5× týdne - po tel, osobně atd. Ona se chtěla vracet, ale jen kdysi, od doby co má děti tak už ne a stále v kontaktu jsou. Berou se jako blízcí lidi co prožili velkou část života spolu. Tak třeba je to podobný, ale mne to hlava nebere, ani v jednom případě.

• Citovat
  • Upravit
53190
23.6.22 09:11

No přesně, boží mlýny. Odtáhla jsi chlapa, který čekal rodinu s jinou a rychle sis ho pojistila mimískem. Sklízíš, cos zasela. Promiň, tady fakt soucit nevyhrabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.22 09:13
@unuděná píše:
No přesně, boží mlýny. Odtáhla jsi chlapa, který čekal rodinu s jinou a rychle sis ho pojistila mimískem. Sklízíš, cos zasela. Promiň, tady fakt soucit nevyhrabu.

Cekal rodinu? Neměli a nemají děti, mne řekl ze mají prechozeny vztah, vůbec nikoho jsem neodtahla.

• Citovat
  • Upravit
53190
23.6.22 09:14
@Anonymní píše:
Nj holky, ale ono to tak černobíle není - rozešel by se s ni tak jako tak, prý jim to poslední roky moc neklape a jsou spis kamarádi. Kdybych to nebyla já, bude to jiná.

Ale houby. Tohle říkají všichni, kteří podvádí. NAPROSTO VŠICHNI. Přítelkyně/manželka je nemožná, už spolu roky nespí, nebaví se, žijí jako spolubydlící bla bla bla.

Edit: sorry, četla jsem, že čekala rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
23.6.22 09:16
@unuděná píše:
Ale houby. Tohle říkají všichni, kteří podvádí. NAPROSTO VŠICHNI. Přítelkyně/manželka je nemožná, už spolu roky nespí, nebaví se, žijí jako spolubydlící bla bla bla.Edit: sorry, četla jsem, že čekala rodinu.

Asi tak. Je to chlap, chlap kdyz si chce vrznout, tak to nikdy doma nefunguje.

Hele, kdyby to fakt nefungovalo, opustil by ji i bez “nahrady”. Srovnal se s tim a apk az si nabrnknul dalsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.22 09:18

Holky ok, a neslo by resit tema diskuze a ne to ze je to vůl?

• Citovat
  • Upravit
42504
23.6.22 09:19

Další, které začíná docházet, že vyrvat chlapa že spárů té zlé ex, která mu vůbec, ale vůbec nerozumí, jistě mu ani nedala a stejně by se s ní rozešel (Jaký že kecy se to ještě používají?) není až taková výhra. Hlavně, že si upekla honem honem dítě jako pečeť vztahu.
No, zakladatelko, hodně si to užij, to vědomí, čeho všeho je ten tvůj dáreček schopen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
23.6.22 09:20

A k otazce- nezazila jsem, rozchod sel vzdy z moji strany, takze nemuzu soudit. Ale mam kamaradku, pribeh totoznej s tim tvym, akorat ona byla na ty strane ex. No melo se to tak, ze kamaradku opustil kvuli jiny, po mesici byl stale s tou novou, ale spal prubezne i s tou kamaradou, ta si slibovala, ze se k ni vrati a cekala a cekala a cekala, no nakonec si upich dvojcata s tou novou, tak se na nej kamaradka vyprdla a rovnala se s tim roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí