Vidění se s ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.6.22 12:17
@sabinahanz píše:
Ja to treba nepochopim, at se rozesli jak se rozesli nebo at spolu byli dlouho nebo ne..ja kamaradickovani s ex neuznavam..i kdybych s nekym prozila x let zivota..pokud by jsme spolu nemeli deti tak by me ani nezajimal..chlapy maj tendenci furt udrzovat kontakty s bejvalkama.. :roll: :D na co..ja si myslim ze z toho kamaradstvi uz ani poradne neudelas..furt tam jsou ty vzpominky na chozeni atd.. asi bych se bala ze si dela nejaky zadni vratka ci co :D

Přesně to si myslím, zadni vrátka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.22 12:18
@Kryptozoo píše:
No a co ti na tom zakladatelko vadí? Umíš to pojmenovat?

Asi mám strach, ze se k sobě mohou vrátit, když toho tolik zažili

• Citovat
  • Upravit
4311
23.6.22 13:13
@Anonymní píše:
Asi mám strach, ze se k sobě mohou vrátit, když toho tolik zažili

To nevím ale ze můžou stále chrapat je celkem možné. Stalo se to mi osobně, vnitřně jsem takto pomstila drahé milce a bylo mi dobře na srdicku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.22 13:38

Já jsem nebyla milenka :roll: ano byl zadaný, vidali jsme se měsíc, já se zamilovala, on asi taky, do měsíce se rozešel. Nevím co jsem udělala tak zlého, to je snad běžný ze někdo někoho potká. Neměli rodinu, nebyli svoji. Ano ona to chtěla, ale neměli to.

• Citovat
  • Upravit
4311
23.6.22 13:44
@Anonymní píše:
Já jsem nebyla milenka :roll: ano byl zadaný, vidali jsme se měsíc, já se zamilovala, on asi taky, do měsíce se rozešel. Nevím co jsem udělala tak zlého, to je snad běžný ze někdo někoho potká. Neměli rodinu, nebyli svoji. Ano ona to chtěla, ale neměli to.

Píšeš ze byl ještě 2 měsíce zadaný když se stýkal s tebou. Tobě by se to líbilo kdyby ti tohle udělal?
Když je tak zalaskovany, měl potahnout do týdne a neoblbovat ještě 2 měsíce a čekat jestli to vyjde nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.22 15:02

Myslím, že čisté přátelství v tom asi jen nebude. Respektive, je to poměrně vzácné mezi mužem a ženou po dramatickém rozchodu. Spíš mám dojem, že se ručička váhy vychýlila přesně tam, kam jsi měla předvídat. Dříve jsi byla ty ta zajímavá, vzácná, nová osoba, teď jsi oficiální přítelkyně, matka, udržovatelka ohně v rodinném krbu a ty nové, zajímavé a vzácné jsou tam venku. Vypadá to, že tvůj partner jen pokračuje v tom, jak je nastaven. Ráda bych se mýlila, už kvůli tomu dítěti. Promluvila bych si v klidu s partnerem i s jeho ex přítelkyní, aby se odkryly karty a bylo jasné, jak se věci mají. Proč setrvávat v nejistotě… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.22 22:55

Tak jsem se zeptala proč se s ni vida a prý z toho delam zbytečný drama a představuju si nesmysly, ze na žádný večeře nechodí, ze jdou občas na kafe a ze holt mají plno témat i byznysovych (mají stejný povolání). A ze mu vadí ze s tím mám problém když se taky vídám s ex (jo, ex je můj nejlepší kamarád, jenomže jsme od sebe 7 let).

• Citovat
  • Upravit
2099
24.6.22 07:25
@Anonymní píše:
Tak jsem se zeptala proč se s ni vida a prý z toho delam zbytečný drama a představuju si nesmysly, ze na žádný večeře nechodí, ze jdou občas na kafe a ze holt mají plno témat i byznysovych (mají stejný povolání). A ze mu vadí ze s tím mám problém když se taky vídám s ex (jo, ex je můj nejlepší kamarád, jenomže jsme od sebe 7 let).

No počkej. To je ale tím pádem to stejne. Ty mu vxcitas něco, co sama děláš. Jaký je rozdíl mezi 14 a 7? Ty můžeš s bývalým chrápat stejně, jako on s bývalou. Jakou vtom hraje roli doba společného prožití?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.22 13:54

@biedronka105 teď nerozumím ten poctum, my s ex jsme od sebe 7 let a on má rodinu. Nejméně 5 let jsme nejlepší kamarádi, dávno než jsem potkala jeho. Myslím ze to rozdíl je. Žádný jiný jeho ex mi logicky nevadí. Dneska mi řekl ze jsem strašně domysliva a ze ji realne vidí 2× měsíčně a ze jsem z toho udělala úplně něco jiného

• Citovat
  • Upravit
106377
24.6.22 13:55
@someargue píše:
Píšeš ze byl ještě 2 měsíce zadaný když se stýkal s tebou. Tobě by se to líbilo kdyby ti tohle udělal?
Když je tak zalaskovany, měl potahnout do týdne a neoblbovat ještě 2 měsíce a čekat jestli to vyjde nebo ne.

Tak takového bych chtěla vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
24.6.22 14:07
@Anonymní píše:
Nj holky, ale ono to tak černobíle není - rozešel by se s ni tak jako tak, prý jim to poslední roky moc neklape a jsou spis kamarádi. Kdybych to nebyla já, bude to jiná. To ze ji to bolelo - za to přece nemohu. S ditetem mate pravdu, ale bohužel se mi splasily hormony a řekla jsem, ze chci dítě. Neberu to jako chybu, možná bych zůstala bezdětná…Áe řešíme něco jiného, já se ptala zda byste se vidali s ex co vám takto ublizil? Mám kamaráda co byl s ex 12 let a v den kdy čekala zadost o ruku ji řekl, ze sw chce rozejít (nikoho nemel). Dneska je to už nejméně 8 let, ona je sama, on má rodinu a 2 děti. Jsou v kontaktu nejméně 5× týdne - po tel, osobně atd. Ona se chtěla vracet, ale jen kdysi, od doby co má děti tak už ne a stále v kontaktu jsou. Berou se jako blízcí lidi co prožili velkou část života spolu. Tak třeba je to podobný, ale mne to hlava nebere, ani v jednom případě.

Ona ti to dělá naschvál, ty jsi s děckem a ona si užívá jeho zájem. Otázka je, proč ti tohle dělá on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
27.6.22 07:45
@Anonymní píše:

V tom případě si ale fakt nemáte co vyčítat, ty se slejzáš s ex, a dokonce ho nazýváš nejlepším kamarádem, a samotné ti to vadí. Já se nedivím, že v tom on vidí pokrytectví.

Jediný rozdíl je v tom, že ty se musíš víc bát, protože narozdíl od tvého zadaného a ženatého ex je ex tvého partnera stále ještě dostupná. To tě žere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí