17měsíční viděla, jak balíme dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2960
19.12.13 11:11
@lucenka píše:
@andatko @kikoška85 a teĎ si vemte, že u nás se budou dárky dávet ještě mezi tchánovcema, partnerovou sestrou, jejím dítětem a možná i partnerem. To už aby ten Ježíšek ty dárky pomalu začal pod stromeček nosit :mrgreen:

U nas to same. Maji jeziska u babicek. Teticek. Kamaradek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
19.12.13 11:12
@lucenka píše:
@andatko @kikoška85 a teĎ si vemte, že u nás se budou dárky dávet ještě mezi tchánovcema, partnerovou sestrou, jejím dítětem a možná i partnerem. To už aby ten Ježíšek ty dárky pomalu začal pod stromeček nosit :mrgreen:

Jo to je vždy na návštěvě:Á holky koukejte co vám tu ježuš nechal..Se divim že se nediví proč jim to nedodal domů 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
19.12.13 11:13
@Cmochy píše:
Tak já mám dítě ještě mrňavý… tohle budou první Vánoce :mrgreen:
Ale před manželem dárky schovávám do svojí skříně s oblečením… mám svojí, do které neleze… takže pohoda… :mrgreen:
:potlesk: to já bych nějakou svojí musela mít :mrgreen: holky maj tolik hadrů :nevim: ale vše ptčebujem maminko :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
19.12.13 11:15

@-Sára My to máme podobně, stromek v obýváku, která je spojená s kuchyní a jídelnou, takže část je v garáži, něco schováno v sedačce, která jde těžko otevřít, takže děti ji zatím neotevřou, my většinou jdeme nahoru umýt si pořádně ruce, podívat se zda není někde vidět ježíšek a manžel jde za psem a tajně nosí, problém je, že vše je slyšet, tak jsem zvědavá jak to letos dáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
19.12.13 11:16

Tak já zatím musím schovávat dárky jen manželem, musela jsem je hned zabalit, protože mi je jasný, že by je hledal :mrgreen: je jak malé děcko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.12.13 11:17

@kikoška85 když u nás tolik lidí bude toho 24. večer :roll: Druhý den u našich už to bude pohodička :)

• Citovat
  • Upravit
682
19.12.13 11:18
@kikoška85 píše:
Jo to je vždy na návštěvě:Á holky koukejte co vám tu ježuš nechal..Se divim že se nediví proč jim to nedodal domů 8o

Přesně :-) Taky jsem na nad tím přemýšlela :-) my jedeme 23. k mým rodičům a budeme jim předávat dárky a oni nám, 24. přijde ježíšek k nám a 26. přijde k jednomu dědovi (příteli táty) a druhé babičce (přítelovo mámě, jsou rozvedení). Mě osobně by to teda bylo divné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
@kikoška85 píše: :mrgreen: no tak já tě trumfnu :lol: nám je včera našla 5 letá dcera a celou krabici si rozbalila

Tak tohle nikdo netrumfne :palec: - za pár let na to budete vzpomínat. Máš nějaký záložní plán? Jiné dárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598

@andatko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to mě teda hodně pobavilo, jinak krásné svátky Vám všem já se strašně těším až si to děcka rozbalí to zas budu naměko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
19.12.13 11:19
@lucenka píše:
@kikoška85 když u nás tolik lidí bude toho 24. večer :roll: Druhý den u našich už to bude pohodička :)

Aha 8o, ale věřím že je to krásné. Plný dům/byt vánoční stůl, stromek :srdce: se tak těšim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.12.13 11:20

Jo a zakladatelko, naší malé je 23 měsíců a pro rodinu jsem balila s ní. Příští rok už s ní balit nebudu, ale myslim si, že letos jí to neodojde. Navíc ty dárky pro rodinu jim povezeme a budeme předávat. Asi budeme muset vymyslet něco jako, že pro ní nosí dárky Ježíšek, ale že dospělí si mezi sebou dárky kupují nebo něco takového :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
19.12.13 11:20
@tadama píše:
Tak tohle nikdo netrumfne :palec: - za pár let na to budete vzpomínat. Máš nějaký záložní plán? Jiné dárky?

Naštěstí jo, každá má v kufru v autě ještě krabici a malý tatru s kostkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.12.13 11:23

Můj syn skoro 6let, a dcera 4,5 roku ještě na ježíška věří. Ale dnes mě syn odzbrojil otázkou, proč nedostane k Vánocům taky dárek od nás, od rodičů. Proč to všechno necháváme na Ježíška. Máme asi poslední Vánoce, kdy děti věří, že dárky nosí ježíšek. Mimochodem - syn udělal ve školce betlém, ve kterém byly čtyři jesličky se čtyřmi ježíšky - prý, aby bylo víc ježíšků, co nosí dárky. Aby se to všechno stihlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
19.12.13 11:23
@Tečička píše:
Přesně :-) Taky jsem na nad tím přemýšlela :-) my jedeme 23. k mým rodičům a budeme jim předávat dárky a oni nám, 24. přijde ježíšek k nám a 26. přijde k jednomu dědovi (příteli táty) a druhé babičce (přítelovo mámě, jsou rozvedení). Mě osobně by to teda bylo divné :-D

A to je té nejstarší 8 let a ještě věří, úča jim ve škole řekla jaký dárky si kupují ppod stromek - odpověd dcery byla, že k nám chodí ještě ježíšek a dárky kupují rodiče dětem co zlobí aby nedostaly uhlí. No musela sem se smát když mi to učitelka říkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
19.12.13 11:24
@tadama píše:
Můj syn skoro 6let, a dcera 4,5 roku ještě na ježíška věří. Ale dnes mě syn odzbrojil otázkou, proč nedostane k Vánocům taky dárek od nás, od rodičů. Proč to všechno necháváme na Ježíška. Máme asi poslední Vánoce, kdy děti věří, že dárky nosí ježíšek. Mimochodem - syn udělal ve školce betlém, ve kterém byly čtyři jesličky se čtyřmi ježíšky - prý, aby bylo víc ježíšků, co nosí dárky. Aby se to všechno stihlo :)
:mrgreen: :srdce: to je zlatíčko
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect