Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, když už i ten dotaz píšeš jako anonym, tak jsi asi dost paranoidní, takže radši nejezdi ![]()
Já bych teda nejela. Ale popravdě, já jsem v tomhle fakt magor, takže já už se bojím na nákupy i v Praze
@Antonie Bolavá no, popravdě mě Praha připadá stejně riziková jako Vídeň… Brnu se bohužel nevyhnu, žiju tady ![]()
Tak pokud takovouhle otázku píše anonym (že @Antonie Bolavá
) tak doporučuji zůstat doma a nejet ani do sousedního města a pro jistotu si na zahradě vykopat protiatomovej kryt
a na blbou otázku odpověď ještě blbější protiotázkou: „a co kdybyste se mentálně vrátila o 14 dnů zpět. Taky byste se ptala, zda je bezpečné jet do Paříže? když rok předtím tam byl útok?“
@Anonymní píše:
@Antonie Bolavá no, popravdě mě Praha připadá stejně riziková jako Vídeň… Brnu se bohužel nevyhnu, žiju tady
To bych se odstěhovala, hodně rychle ![]()
Vlastně nevím, proč jsem se ptala, když jsem stejné odpovědi čekala
já byla rozhodnutá jet, ale někdo mi řekl, že by nejel a až na to konto jsem začala nad tím přemýšlet
tak jakoby nic, další komentáře netřeba ![]()
Ježíš, bydlim ve evropsky metropoli, myslis, že jsme zabarikádovali v bytě a nevychazime? Lidi neblbnete..
Příspěvek upraven 19.11.15 v 09:33
Do Vídně bych jela. My jedeme v březnu na lyže do Francie, chtěli jsme si udělat romantiche cestu přes Paříž, to si možná rozmyslíme, ale do Vídně bych jela a závidím ti.
Nebyli jsme dva roky a příští rok už budeme mít mimčo a penízků asi moc navíc nebude, tak jsme chtěli jet letos, ještě ve dvou
takže teď už jen přestat zvracet a můžeme vyrazit ![]()
@radkka píše:
Do Vídně bych jela. My jedeme v březnu na lyže do Francie, chtěli jsme si udělat romantiche cestu přes Paříž, to si možná rozmyslíme, ale do Vídně bych jela a závidím ti.
A my jsme se švagrovou týden před tím než se to stalo objednali a zaplatili výlet do Paříže na začátek února
Pořád se děsně těším a nikdo mi radost kazit nebude
![]()
Další útok jistě přijde - tipl bych si znovu Paříž, pak Londýn a Frankfurt/Kolín n. R./Berlín a možná Brusel.
Všechna další evropská města považuji za méně pravděpodobná.
USA nepočítám - jednak mne to nezajímá a jednak tam považují za terorismus úplně všechno.
@Kikuška90 píše:
A my jsme se švagrovou týden před tím než se to stalo objednali a zaplatili výlet do Paříže na začátek února![]()
Pořád se děsně těším a nikdo mi radost kazit nebude
![]()
Já jsem posera
Já bych se tak bála, že bych si to ani neužila
Ale já jsem pesimista od přírody ![]()
Ahojky všem, co myslíte, do jaké míry je letos nebezpečné navštívit adventní Vídeň?
s ohledem na to, co se děje ve světě? Díky.