Vídeň - jet letos?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
19.11.15 11:13
@Danuda píše:
@kometa32 ja taky jancila :) první co jsem ji řekla, ze kdyby stříleli ať Lehne na zem a děla mrtvou :zed: magooooor :mrgreen:

To mi říkala máma, když jsem jí oznámila, že budu pochodovat přes balkán po horách :mrgreen: A že na mě jedno samopal mířil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
19.11.15 11:18

@radkka strach o deti je velkyyyy :,(, ale kdybych ji nepustila tak jsem u my ppubertacky asi totálně skoncila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.15 11:26
@Danuda píše:
@radkka strach o deti je velkyyyy :,(, ale kdybych ji nepustila tak jsem u my ppubertacky asi totálně skoncila :mrgreen:

Já to naprosto chápu, my sice s manželem podnikáme nebezpečné cesty, ale aspon se snažím být s mamkou v kontaktu, aby se mi tu nezbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
19.11.15 11:32

@radkka to je jen dobre :palec: protože my mámy maže zakódovany strach ať jste kdekoliv :lol: ma nejstarší ma už mimi a když ji denně neslysim tak silim jestli se neco náhodou nestalo :lol: naštěstí mam rozumné deti a svou šílenou matku kontaktují :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
19.11.15 11:54
@Anonymní píše:
Ahojky všem, co myslíte, do jaké míry je letos nebezpečné navštívit adventní Vídeň? :) s ohledem na to, co se děje ve světě? Díky.

Nebezpečné asi ne. Taky zvažujeme, že bychom se na některé trhy jeli podívat, zvažujeme Drážďany, Norimberk, Vídeň teda máme dál. Ale tuhle jsem viděla leteckou fotku na ty Drážďany a nějak mě přešla chuť, ten dav lidí byl šílenej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.11.15 13:05
@Anonymní píše:
Ahojky všem, co myslíte, do jaké míry je letos nebezpečné navštívit adventní Vídeň? :) s ohledem na to, co se děje ve světě? Díky.

nechápu tohle plašení, jela bych normálně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.11.15 13:19
@martina.se píše:

Já ti nevím, strašení.
Nějaké vánoční trhy v Německu už dostaly výhrůžku.
Jsou to akce, kde se koncentruje obrovské množství lidí, stačí, aby se zvedla panika. Bude dvacet lidí na kusy a stovky lidí ušlapaných. Teroristu nepoznáš, protože muslimů výzorem je v Německu, Rakousku atd. hrozně moc.
Francie prodlužuje vyjímečný stav, stavy ohrožení mají i další státy Evropy, hrozí problémy skoro všude. A Norimberk, Vídeň, a další, to nejsou malá města jako je třeba plzen nebo budějovice.

V kterém momentě už se teda bude strašit :think: Jasné vloni byly antentáty, předloni taky…ale teď se celkově situace vyhrotila. Během 14 dní letadlo, Paříž, Bejrůt…následuje větší bombardování IS, a kolo se roztáčí…

Každý musí zvážit sám holt. Neodsuzuju nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.15 13:23
@martina.se píše:

No, tak vánoční veselí je zaprvé proti jejich víře a zadruhé je tam strašně moc lidí a zatřetí by to způsobilo neuvěřitelnou paniku, takže bych ne nedivila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.11.15 14:07

@jenny.fields @radkka holky, tyhle výhrůžky jsou každý rok :nevim: to by člověk nemohl vůbec nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.15 14:08
@martina.se píše:
@jenny.fields @radkka holky, tyhle výhrůžky jsou každý rok :nevim: to by člověk nemohl vůbec nic :think:

Dyť já říkám, že bych jela ;) Jenom bych se nedivila, kdyby se něco stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.11.15 14:08
@martina.se píše:
@jenny.fields @radkka holky, tyhle výhrůžky jsou každý rok :nevim: to by člověk nemohl vůbec nic :think:

No jo, jenže ne každý rok je to takhle vyhrocené. :nevim:
Nu můžeme se jen modlit, stejně tak tisíce lidé budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.11.15 14:10
@radkka píše:
Dyť já říkám, že bych jela ;) Jenom bych se nedivila, kdyby se něco stalo.

blbě čtu, sorry :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.11.15 14:10
@jenny.fields píše:
Nu můžeme se jen modlit, stejně tak tisíce lidé budou.

bála ses vylézt na ulici po atentátech např v Londýně, Madridu, New Yorku a pod? předpokládám, že ne, protože se o tom tolik nemluvilo.. teď do toho šijou média, to je celé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
19.11.15 14:11
@jenny.fields píše:
Nu můžeme se jen modlit, stejně tak tisíce lidé budou.

Souhlasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.11.15 14:12
@martina.se píše:
bála ses vylézt na ulici po atentátech např v Londýně, Madridu, New Yorku a pod? předpokládám, že ne, protože se o tom tolik nemluvilo.. teď do toho šijou média, to je celé :think:

Ta u nás na ulici jsem se nebála :mrgreen: Ale pokud bych byla z toho města? Asi bych se bála. Další plán v Paříži byl obchodák Ladefence -pardon my french :mrgreen: do těhle míst to bude mířit a trhy tohle splňují :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová