Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jenny.fields píše:
Ta u nás na ulici jsem se nebálaAle pokud bych byla z toho města? Asi bych se bála. Další plán v Paříži byl obchodák Ladefence -pardon my french
do těhle míst to bude mířit a trhy tohle splňují
jo, to je možné.. ovšem opět - co vše se dostane na veřejnost a co nepustí, aby nešířili paniku nebo naopak aby to mělo ten správný efekt.. Nebála jsem se, bát se nebudu, jedu.. člověk si to prostě nemůže připouštět. ![]()
@jenny.fields píše:
No jo, jenže ne každý rok je to takhle vyhrocené.
Nu můžeme se jen modlit, stejně tak tisíce lidé budou.
A je to dobře. Nesmíme si nechat nahnat strach a upustit od našich tradic.
@martina.se píše:
jo, to je možné.. ovšem opět - co vše se dostane na veřejnost a co nepustí, aby nešířili paniku nebo naopak aby to mělo ten správný efekt.. Nebála jsem se, bát se nebudu, jedu.. člověk si to prostě nemůže připouštět.
A já ti fandím ![]()
Že se zahájení ván. trhů ve Vídni odkládá na neurčito jsem slyšela jak na Nově, tak na ČT 24. Takže to asi taková kachna nebude.
@vokishka píše: Že se zahájení ván. trhů ve Vídni odkládá na neurčito jsem slyšela jak na Nově, tak na ČT 24. Takže to asi taková kachna nebude.
Můžeš mi o tom najít informací? Já teda nic nenašla. Jen že asi nebude slavnostní rozsvícení, trhy normálně všude budou
@jenny.fields Díky, takhle formulováno to dává smysl. Dcera chce totiž taky jet.