Vídeň - jet letos?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
19.11.15 09:38
@Dundee2 píše:
Další útok jistě přijde - tipl bych si znovu Paříž, pak Londýn a Frankfurt/Kolín n. R./Berlín a možná Brusel.
Všechna další evropská města považuji za méně pravděpodobná.USA nepočítám - jednak mne to nezajímá a jednak tam považují za terorismus úplně všechno.

Souhlasím, ale ten Brusel bych viděla jako pravděpodobnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.15 09:39
@Anonymní píše:
@radkka můj člověk :lol: :zed:

:hug: Ale Vídeň si užij, to bych jela hned, bohužel letos nestíhačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.11.15 09:40
@radkka píše:
Já jsem posera :oops: Já bych se tak bála, že bych si to ani neužila :mrgreen: Ale já jsem pesimista od přírody 8)

Byla jsem v Paříži před 10 roky a od té doby se těším až se tam podívám znovu. Zbožňuju to tam a zastrašit se rozhodně nenechám :pankac:
Jen jsem ještě zvědavá co na to budou říkat naše polovičky až to rozbalí pod stromečkem :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.11.15 09:45
@Kikuška90 píše:
Byla jsem v Paříži před 10 roky a od té doby se těším až se tam podívám znovu. Zbožňuju to tam a zastrašit se rozhodně nenechám :pankac:
Jen jsem ještě zvědavá co na to budou říkat naše polovičky až to rozbalí pod stromečkem :mrgreen: :oops:

A oni jedou s vámi? Jestli ne, tak bych byla lehce uražena, kdyby byli nadšení, že jedete do místa kde bude stále panovat výjimečný stav (nebo jaký stav to tam maji vyhlášený) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
19.11.15 09:46
@radkka píše:
Já jsem posera :oops: Já bych se tak bála, že bych si to ani neužila :mrgreen: Ale já jsem pesimista od přírody 8)

pesimista je jen dobře informovaný optimista :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
asi už nebudete puberťačka, co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
19.11.15 09:48

Můj syn jede za týden se školou do Londýna a přiznám se, že strach mám…
Já bych nejela ani do té Vídně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Dundee2 píše:
pesimista je jen dobře informovaný optimista :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
asi už nebudete puberťačka, co? ;)

Už chvíli ne, ale nějak nevím, kam tímhle dotazem míříte, pane 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
@radkka píše:
A oni jedou s vámi? Jestli ne, tak bych byla lehce uražena, kdyby byli nadšení, že jedete do místa kde bude stále panovat výjimečný stav (nebo jaký stav to tam maji vyhlášený) :mrgreen:

Jasně, že jedou :pankac: :pankac: Buď všichni nebo nikdo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Kikuška90 píše:
Jasně, že jedou :pankac: :pankac: Buď všichni nebo nikdo :mrgreen:

Tak to potom jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
19.11.15 09:58

No ja nekde cetla, ze se to ma ve Vidni rusit letos, ale nevim co je na tom pravdy.. Jinak bych asi strach neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
19.11.15 10:00
@Anonymní píše:
Vlastně nevím, proč jsem se ptala, když jsem stejné odpovědi čekala :) já byla rozhodnutá jet, ale někdo mi řekl, že by nejel a až na to konto jsem začala nad tím přemýšlet :) tak jakoby nic, další komentáře netřeba :)

Mi ten dotaz prisel logicky spis z toho duvodu, ze nekde psali, ze Viden letos zvazuje z bezpecnostich duvodu poradani vanocnch trhu, kvuli kterym tam asi jedete, ze… Jinak souhlasim samozrejme s nazorem, ze stat se neco muze kdekoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.15 10:03

Já jsem slyšela, že jen posunout, že začnou později, ale taky nevím…

• Citovat
  • Upravit
1806
19.11.15 10:07

Já bych nejela jsem strašně paranoidní, navíc jsem teď slyšela v rádiu ( ale kdo ví o čem nás informují), že posouvají i trhy v Německu, kde se bojí útoku a že snad ani neproběhne rozsvícení stromu v Praze, z důvodu obavy..

Nejela bych no.. a i nad tím krytem snad začnu uvažovat.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35774
19.11.15 10:10
@Anonymní píše:
Já jsem slyšela, že jen posunout, že začnou později, ale taky nevím…

Jak jako posunout, jako že by byly třeba v lednu? Nebo mimo advent? Lidí neblaznete, trhy se normálně staví, aspoň tad v Berlíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.15 10:12

Že nezačnou první adventní neděli, třeba, plácám datum :) ne že budou až v lednu :D
@Mamasaurus tak to jsem na tom asi ještě dobře :D o krytu zatím neuvažuju :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová