Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dundee2 píše:
Další útok jistě přijde - tipl bych si znovu Paříž, pak Londýn a Frankfurt/Kolín n. R./Berlín a možná Brusel.
Všechna další evropská města považuji za méně pravděpodobná.USA nepočítám - jednak mne to nezajímá a jednak tam považují za terorismus úplně všechno.
Souhlasím, ale ten Brusel bych viděla jako pravděpodobnější.
@Anonymní píše:
@radkka můj člověk![]()
Ale Vídeň si užij, to bych jela hned, bohužel letos nestíhačka.
@radkka píše:
Já jsem poseraJá bych se tak bála, že bych si to ani neužila
Ale já jsem pesimista od přírody
Byla jsem v Paříži před 10 roky a od té doby se těším až se tam podívám znovu. Zbožňuju to tam a zastrašit se rozhodně nenechám ![]()
Jen jsem ještě zvědavá co na to budou říkat naše polovičky až to rozbalí pod stromečkem
![]()
@Kikuška90 píše:
Byla jsem v Paříži před 10 roky a od té doby se těším až se tam podívám znovu. Zbožňuju to tam a zastrašit se rozhodně nenechám
Jen jsem ještě zvědavá co na to budou říkat naše polovičky až to rozbalí pod stromečkem![]()
A oni jedou s vámi? Jestli ne, tak bych byla lehce uražena, kdyby byli nadšení, že jedete do místa kde bude stále panovat výjimečný stav (nebo jaký stav to tam maji vyhlášený) ![]()
@radkka píše:
Já jsem poseraJá bych se tak bála, že bych si to ani neužila
Ale já jsem pesimista od přírody
pesimista je jen dobře informovaný optimista
![]()
asi už nebudete puberťačka, co? ![]()
Můj syn jede za týden se školou do Londýna a přiznám se, že strach mám…
Já bych nejela ani do té Vídně. ![]()
@Dundee2 píše:
pesimista je jen dobře informovaný optimista![]()
![]()
asi už nebudete puberťačka, co?
Už chvíli ne, ale nějak nevím, kam tímhle dotazem míříte, pane ![]()
@radkka píše:
A oni jedou s vámi? Jestli ne, tak bych byla lehce uražena, kdyby byli nadšení, že jedete do místa kde bude stále panovat výjimečný stav (nebo jaký stav to tam maji vyhlášený)
Jasně, že jedou
Buď všichni nebo nikdo ![]()
@Kikuška90 píše:
Jasně, že jedou![]()
Buď všichni nebo nikdo
Tak to potom jo ![]()
No ja nekde cetla, ze se to ma ve Vidni rusit letos, ale nevim co je na tom pravdy.. Jinak bych asi strach neměla
@Anonymní píše:
Vlastně nevím, proč jsem se ptala, když jsem stejné odpovědi čekalajá byla rozhodnutá jet, ale někdo mi řekl, že by nejel a až na to konto jsem začala nad tím přemýšlet
tak jakoby nic, další komentáře netřeba
Mi ten dotaz prisel logicky spis z toho duvodu, ze nekde psali, ze Viden letos zvazuje z bezpecnostich duvodu poradani vanocnch trhu, kvuli kterym tam asi jedete, ze… Jinak souhlasim samozrejme s nazorem, ze stat se neco muze kdekoliv…
Já jsem slyšela, že jen posunout, že začnou později, ale taky nevím…
Já bych nejela jsem strašně paranoidní, navíc jsem teď slyšela v rádiu ( ale kdo ví o čem nás informují), že posouvají i trhy v Německu, kde se bojí útoku a že snad ani neproběhne rozsvícení stromu v Praze, z důvodu obavy..
Nejela bych no.. a i nad tím krytem snad začnu uvažovat.. ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem slyšela, že jen posunout, že začnou později, ale taky nevím…
Jak jako posunout, jako že by byly třeba v lednu? Nebo mimo advent? Lidí neblaznete, trhy se normálně staví, aspoň tad v Berlíně.
Že nezačnou první adventní neděli, třeba, plácám datum
ne že budou až v lednu ![]()
@Mamasaurus tak to jsem na tom asi ještě dobře
o krytu zatím neuvažuju ![]()