Video covid, názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
3.1.21 15:01
@Anonymní píše:
My jsme oba s manželem lékaři a když se někoho, kdo tohle tvrdí zeptám na nějaké podrobnosti není schopný jakékoli argumentace. Nula.
Já jsem popravdě úplně v šoku čemu všemu ti lidé jsou schopní uvěřit.
Já myslím, že když uvěřili takovému nastrčenému nesmyslu, tak už je krůček k tomu, aby lidstvo následovalo celosvětově v podstatě jakoukoli jinou nesmyslnou konspiraci.
Je to naprosto neuvěřitelné.

Já považuji za zázrak, že lidstvo přežilo studenou válku.

Vážně. Že se u toho červeného tlačítka neobjevil nějaký moudroprd, který by řekl "dobře, ty tvrdíš, že v nukleární pouští se žít nedá, je to tvůj názor, já mám jiný…' :cert: A prásk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
3.1.21 15:12
@cecetka píše:
@marra2 :lol: :lol: :lol:
To mi pripomnelo kolegu, ktery odmita pcr test, protoze se ze steru zjistuje dna cloveka a ta se eviduje v registru :lol: Jeho presvedceni je skalopevne :roll:
Aspon ze cipum neveri :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen:

Si říkám, kdy lidi začnou nosit na hlavě alobal, protože to ruší signál z družice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
3.1.21 15:16
@Ms.Ragdoll píše: :mrgreen: :mrgreen:Si říkám, kdy lidi začnou nosit na hlavě alobal, protože to ruší signál z družice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já ho nosím. Ty ne? 8o V zimě pod čepicí a v létě pod slamákem. :lol:
Naše mamka např. vypíná router protože wifi je škodlivé. Takže to zapne jen když jde na internet. No vysvětluj jí, že signál wifi nezastaví zdi, takže sousedovic wifi z paneláku ji stejně dostane. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
3.1.21 15:33
@berusa.m píše:
Naše mamka např. vypíná router protože wifi je škodlivé. Takže to zapne jen když jde na internet. No vysvětluj jí, že signál wifi nezastaví zdi, takže sousedovic wifi z paneláku ji stejně dostane. :lol:

Já se picnu :lol: :mrgreen: :mrgreen: to je bozi diskuze tady.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
3.1.21 15:49
@Bábrdl píše:
Počkej, já myslela, že ty čipy se ti udělají až v těle. Že část té mRNA nese informací pro výrobu Spike proteinů na povrchu zdravé buňky a čast je mustr, jak vyrobit ten čip. Z bílkovin.Jestli je v té vakcíně normální cip, tak to je teda hluboké technologické zklamání :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No to jsem si myslela taky :think:
Jestli je v té vakcíně fakt normální čip, tak to jsou teda pěkný fušeři… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.1.21 15:57
@Moringa píše:
No to jsem si myslela taky :think:
Jestli je v té vakcíně fakt normální čip, tak to jsou teda pěkný fušeři… :lol:

No že jo… Nedalo by se to reklamovat? :think: Ale tak @Borrealis je tady doktorka, ta je v tom spiknutí zapletená, takže ta by měla vědět co a jak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
3.1.21 16:00

To je divný. Když je v ampuli šest dávek jak naberou pokaždé jenom jeden čip :lol:. Naši sousedi, oba 60 + s cukrovkou, se zase nenechají naočkovat, kvůli vedlejším účinkům. Někdo jim nakecal, že skončí jak po mozkové :roll:
A vysvětlí mi někdo proč zrovna Bill Gates?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.1.21 16:00

Moje příbuzná ještě na podzim tvrdila, že bude velká vzpoura doktorů, že se budou bránit očkování, že nebudou chtít být „pokusní králíci“.

Teď, když naopak nemocnice mají dlouhé seznamy, tak přišla s teorií, že „všichni doktoři“ byli podplácení a dostanou jen vitamin… :zed:

To už fakt nevíš. Opravdu tomu věří, nebo mele jen aby nemusela uznat, že plácá kraviny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.1.21 16:03
@Tejami píše:
To je divný. Když je v ampuli šest dávek jak naberou pokaždé jenom jeden čip :lol:. Naši sousedi, oba 60 + s cukrovkou, se zase nenechají naočkovat, kvůli vedlejším účinkům. Někdo jim nakecal, že skončí jak po mozkové :roll:
A vysvětlí mi někdo proč zrovna Bill Gates?

Protože je to bohatý žid. To je evidentně zločin sám o sobě.

A protože je to lidumil, co dlouhodobě plati ze svého vakcíny úplně cizím lidem v rozvojových zemích. A některym lidem je tezko uvěřit, že to dělá z nějakých humanitárních pohnutek. Takže se mu připisují už roky hororové motivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
3.1.21 16:05

@Bábrdl Agentura JPP je silna. Neni radno ji podcenovat.

Babis jim ale udelal caru pres rozpocet. V ampuli ma byt 5 cipu… Babis ale prosadil 6 davek. Jak k tomu ten sesty ockovany prijde? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
3.1.21 16:09
@cecetka píše:
@Bábrdl Agentura JPP je silna. Neni radno ji podcenovat.Babis jim ale udelal caru pres rozpocet. V ampuli ma byt 5 cipu… Babis ale prosadil 6 davek. Jak k tomu ten sesty ockovany prijde? :nevim:

Ten právě dostane všech těch 5, co se krčí u dna ampule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
3.1.21 16:12

@Bábrdl vzpoura doktorů a zdravotníků se nekoná a konat nebude, protože nám to nikdo nenaridil. Je a bude to dobrovolné. Píší, že je zájem obrovský ale pak napíšou, že třeba na Bulovce se přihlásilo 700 zdravotníků, což je něco přes 30%.. U nás je to ještě daleko méně.
A upřímně nevím, kde se berou tyhle kecy o čípech a že ti, kdo to odmítají jsou nějaké oběti konspirací. Neznám nikoho, kdo by tak uvažoval. Naprostá většina lidí, co se očkovat nechce, a že jich znám hodně, to nechce buď proto, že to prodělali, nebo proto, že to zkrátka nepovažují za tak nebezpečnou a smrtelnou nemoc, aby se na to očkovali. Nebo jsou alergici, boji se nežádoucích účinků, nebo prostě nevěří nové vakcíne. To jenom tady na emimi jsem četla o čípech a podobných nesmyslech. A už je to trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
3.1.21 16:12
@Tejami
@Tejami píše:A vysvětlí mi někdo proč zrovna Bill Gates?

taky nevím. Proč ne raději Steve Jobs? Sice na tom nemá finanční zájem, ale zase ve stavu, ve kterém se nachází by mohl mít větší motivaci ovlivňovat nejen planetu, ale i vesmír, respektive paralelní vesmíry z minulosti a budoucnosti :think:

Blbost je věčná, ale nevzdávejme boj proti ní, jinak se mrcha množí ještě rychleji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
3.1.21 16:13
@berusa.m píše:

To ale děláš špatně, alobal se musí žvýkat!!! Jedině tak vyruší 5G a možná i chemtrails

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
3.1.21 16:17
@renap píše:
@Bábrdl vzpoura doktorů a zdravotníků se nekoná a konat nebude, protože nám to nikdo nenaridil. Je a bude to dobrovolné. Píší, že je zájem obrovský ale pak napíšou, že třeba na Bulovce se přihlásilo 700 zdravotníků, což je něco přes 30%.. U nás je to ještě daleko méně.
A upřímně nevím, kde se berou tyhle kecy o čípech a že ti, kdo to odmítají jsou nějaké oběti konspirací. Neznám nikoho, kdo by tak uvažoval. Naprostá většina lidí, co se očkovat nechce, a že jich znám hodně, to nechce buď proto, že to prodělali, nebo proto, že to zkrátka nepovažují za tak nebezpečnou a smrtelnou nemoc, aby se na to očkovali. Nebo jsou alergici, boji se nežádoucích účinků, nebo prostě nevěří nové vakcíne. To jenom tady na emimi jsem četla o čípech a podobných nesmyslech. A už je to trapný.

Já znám takové lidi osobně dva, jeden nechce ani na testy, protože by mu tam mohli dát čip, druhý opravdu věří na chemtrails a 5G, tak předpokládám, že nebude chtít ani očkování. A oba jsou to vzdělaní lidé. Vlastně znám ještě jednu, ale ta nevěří nikomu a ničemu a rakovinu by léčila bylinkami :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí