Video covid, názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38968
3.1.21 19:05
@brisco píše:
Tak já na to narazila u naší logopedky, přitom jako logopedka je výborná, konečně jsem našla takovou, co dceru dokáže posouvat.
A když jsem se bavila se svojí fyzioterapeutkou, tak se taky setkává s nejrůznějšimi teoriemi a vesničtí důchodci k ní zrovna nechodí. Vtipné jsou ty názory na propagační očkování politiků. Ty se pohybují od „papaláši jdou jako první“ až po „stejně jim píchli je vitamíny“. :lol:

Jo, prvne to bylo „at se neockuji nejdriv sami, at se ukazi, kdyz jsou tak chytri“, kdyz to delaji, tak jak píšeš vys… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.1.21 19:07
@AvajBr píše: :mrgreen: me to ceka ted nekdy. Takze kalhoty dolu nedavat jo? :mrgreen:

Leda, jsi li svobodná, doktor je atraktivní a ty máš vypracovanou pudel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38968
3.1.21 19:08

@Bábrdl hm, prvni neplati, druhy jo a na tretim makam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.1.21 19:10
@AvajBr píše:
@Bábrdl hm, prvni neplati, druhy jo a na tretim makam :pankac:

Jako vdaná cudně odhal rameno a odvrať zrak :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38968
3.1.21 19:13
@Bábrdl píše:
Jako vdaná cudně odhal rameno a odvrať zrak :cert: :mrgreen:
:jazyk: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
3.1.21 19:56

@AvajBr jenom tady k těm špitálům, mmch brněnská FN má přes 5 tisíc zaměstnanců.

V poliklinice VFN budou podle mluvčí Marie Heřmánkové očkovat kromě svých zaměstnanců také zdravotníky z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Dohromady budou mít k dispozici asi tisícovku očkovacích dávek. Vakcína je dvoudávková a mezi očkováním musí být prostoj tři týdny.
Kromě fakultních se zapojí i krajské nemocnice

Celkem 5 tisíc vakcín dostalo také Brno. Ve Fakultní nemocnici Brno přijde po Blatném s podstoupením zákroku na řadu vedení nemocnice a pak její zaměstnanci. Zájem má přes 2 tisíce lidí. Asi dva tisíce dávek dostane také Fakultní nemocnice u svaté Anny.

Zdroj: https://www.idnes.cz/…7_domaci_lre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38968
3.1.21 20:57

@renap no a dostali a vyockovavaji je :nevim: Dvatisice dostali ve FN Brno a zájem má přes dva tisíce lidí, čímž pádem nedošlo asi ani na všechny. u Sv. Anny vyockovavaji ty další cca dva tisíce a ještě jsou tu další špitály. Takže to, co měli k dispozici, se napichalo a nadále ockuje. Když dostanou další dávky, budou se hlasit další zaměstnanci, co kolegiálně vyčkávali, co to s kolegy udělá :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
3.1.21 21:01

@renap

jistě

„dohromady budou mít asi tisícovku očkovacích dávek “

pro vfn a vinohrady

budto maj garanci že další tisícovka jim dorazí včas, a nebo to musej rozdělit a tak naočkovat jen 500

Bulovka měla méně než VFN dávek co vím, určitě ne tisíc

a ve VFN se očkuje zatím pro nemocnice dvě, VFN a Vinohrady, jak to tam i píšou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
3.1.21 21:03

@AvajBr tak jo, já to sem dávala jako reakci na Bábrdl, když tvrdila, že kecam, když píšu, že zdaleka ne všichni zdravotníci to chtějí. Že ten zájem je cca stejný jako v ostatní populaci. Nikdo nás nenutí, dotazníky jsme vyplnili, nemyslim si, že by nám to dávali vyplnit znovu za pár týdnů, jestli jsme si to nerozmysleli. Možná někdo změní názor a dodatečně to bude chtít, to je samozřejmě možný. To jenom pro vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010

@AvajBr

mmch osobně nevím, jakou maj ty špitály garanci, že dostanou do 21 dnů spolehlivě další dávku

pokud nemají, jediný rozumný postup je rozdělit to a garantovat to polovině a naočkovat nejdřívě jistou polovinu

ptž nejhorší co může bejt je naočkovat první a nepodat tu druhou!!

rozbabraný celý schema, nesmí se podat vakcína jiná jako druhá, tzn jistota je kulomet, jak říkala babka

ale snad maj garantovaný i ty druhý dávky, věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@renap píše:
@AvajBr jenom tady k těm špitálům, mmch brněnská FN má přes 5 tisíc zaměstnanců.

V poliklinice VFN budou podle mluvčí Marie Heřmánkové očkovat kromě svých zaměstnanců také zdravotníky z Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Dohromady budou mít k dispozici asi tisícovku očkovacích dávek. Vakcína je dvoudávková a mezi očkováním musí být prostoj tři týdny.
Kromě fakultních se zapojí i krajské nemocnice

Celkem 5 tisíc vakcín dostalo také Brno. Ve Fakultní nemocnici Brno přijde po Blatném s podstoupením zákroku na řadu vedení nemocnice a pak její zaměstnanci. Zájem má přes 2 tisíce lidí. Asi dva tisíce dávek dostane také Fakultní nemocnice u svaté Anny.

Zdroj: https://www.idnes.cz/…7_domaci_lre

A ten článek začíná „V Česku začalo očkování proti koronaviru, a to první symbolickou dodávkou 9 750 vakcín.“ Takže těžko by mohli dát jen FN Brno 5000 vakcín. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
3.1.21 21:06
@AvajBr píše:
@renap no a dostali a vyockovavaji je :nevim: Když dostanou další dávky, budou se hlasit další zaměstnanci, co kolegiálně vyčkávali, co to s kolegy udělá :mrgreen: :nevim:

jjj a když jim z hlavy neporostou za ten měsíc nějaký malý koronáčky, tak do toho pudou i další

voni s tím dělaj docela vofuky, nikdo nic neví, nikdo nic neřekne

no a že by někdo něco co i jen naznačil praktikům jako takovejm, no jéjé
například nějaký informace, nebo plán, nebo.. nedejbože – strategii ----

zlatý voči

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
3.1.21 21:07
@Borrealis píše:
@renap

jistě

„dohromady budou mít asi tisícovku očkovacích dávek “

pro vfn a vinohrady

budto maj garanci že další tisícovka jim dorazí včas, a nebo to musej rozdělit a tak naočkovat jen 500

Bulovka měla méně než VFN dávek co vím, určitě ne tisíc

a ve VFN se očkuje zatím pro nemocnice dvě, VFN a Vinohrady, jak to tam i píšou…

no, já psala snad něco jinýho? Já vůbec nevěděla, kolik která nemocnice dostala dávek, to psal někdo jiný. Já psala o tom, kolik zaměstnanců se na to přihlásilo. Viděla jsem nějaký seznam, tedy jenom fakultky, a ty velký pražský nemocnice, ostatní špitály ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
3.1.21 21:15
@Bábrdl píše:
A ten článek začíná „V Česku začalo očkování proti koronaviru, a to první symbolickou dodávkou 9 750 vakcín.“ Takže těžko by mohli dát jen FN Brno 5000 vakcín. :nevim:

teď vůbec nechápu, co tím myslíš? Píšou že Brno dostalo 5 tisíc vakcín, tak asi dostalo. Já nějak vůbec nechápu, o čem debatujem. My jsme dostali dotazník-chcete nechcete-bylo to závazný, podle toho dovezou daný počet. Že bysme se mohli hlásit dodatečně, jakože na etapy, až se rozmyslíme, o tom se tedy nemluvilo. Ale logicky-až se někdo rozmyslí za tři měsíce, že to chce, tak už nebude spadat do tý první vlny pro zdravotníky a bude se muset normálně zaregistrovat jako zbytek národa. Proto nám to nabízí teď jako prvním. Ne že budem na to hlásit v průběhu roku, až se na to vyspíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
3.1.21 21:16
@Kvestorka píše:
Já znám takové lidi osobně dva, jeden nechce ani na testy, protože by mu tam mohli dát čip, druhý opravdu věří na chemtrails a 5G, tak předpokládám, že nebude chtít ani očkování. A oba jsou to vzdělaní lidé. Vlastně znám ještě jednu, ale ta nevěří nikomu a ničemu a rakovinu by léčila bylinkami :nevim:
:roll: já teda nikoho takového neznám, očkovat se nechci z důvodů, které popsala @renap - žádné čipy a podobné blbosti, fakt to také čtu jen tady a je to hooodně trapné
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí