Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Tejami píše:
To je divný. Když je v ampuli šest dávek jak naberou pokaždé jenom jeden čip. Naši sousedi, oba 60 + s cukrovkou, se zase nenechají naočkovat, kvůli vedlejším účinkům. Někdo jim nakecal, že skončí jak po mozkové
A vysvětlí mi někdo proč zrovna Bill Gates?
no když to důkladně protřepou tak se ty čipy pěkně v lahvince rozptýlí a naberou na tuty vždy jen jeden, né neasi, proč by jinak byla ampule pro 5 dávek, ne? Aby bylo trochu dobrodrůžo…
a proč Bill? no asi proto že to je bohatý Američan?
nebo bůhví…kdyby to byl chudej Ind, tak vo něj nezakopnou…
@renap Já to teda viděla hodně na FB. Dokonce fotku nějakého rádoby čipu v kapesníku, který někdo vypčikl po testu na covid. Nebo fotku Babiše při očkování na které doktor drží ruku tak aby nebylo vidět, že se ho vlastně jehla ani nedotkla a pod..Vždy s dovětkem rychle sdílejte už mi to x krát smazali
. Rozumnýmu člověku je to směšný, ale bohužel tomu hodně lidí pořád věří.
@cecetka píše:
@Bábrdl Agentura JPP je silna. Neni radno ji podcenovat.Babis jim ale udelal caru pres rozpocet. V ampuli ma byt 5 cipu… Babis ale prosadil 6 davek. Jak k tomu ten sesty ockovany prijde?
6. očkovaný je tzv fprdeli
a bude si muset pořídit vlastní chytrej telefon a i na ten fejsbůček se halt bude muset napíchnout sám a za svý
ale že je Andrej hlava, že jo?
to to tomu Billovi nandal, úplně mu rozhodil čipový tabulky a nic mu nebude sedět
@Tejami píše:
@renap Já to teda viděla hodně na FB. Dokonce fotku nějakého rádoby čipu v kapesníku, který někdo vypčikl po testu na covid. Nebo fotku Babiše při očkování na které doktor drží ruku tak aby nebylo vidět, že se ho vlastně jehla ani nedotkla a pod..Vždy s dovětkem rychle sdílejte už mi to x krát smazali. Rozumnýmu člověku je to směšný, ale bohužel tomu hodně lidí pořád věří.
jjj
ideální je na fejsbůku zcela odevzdat své soukromí a svá data, abych mohl na fejsbůku s lidma sdílet vyblitý čip a bránit tak ostatní proti sledování a šířit konspirace
jaja
to je moooc chytré, ba fikané
@berusa.m píše:
Já ho nosím. Ty ne?V zimě pod čepicí a v létě pod slamákem.
Naše mamka např. vypíná router protože wifi je škodlivé. Takže to zapne jen když jde na internet. No vysvětluj jí, že signál wifi nezastaví zdi, takže sousedovic wifi z paneláku ji stejně dostane.
To je pravda. A co teprva, az spusti 5G.to bude alobal malo
![]()
@Tejami nevím, na fb ani jiné sítě nelezu, takže tohle znám akorát odsud. V realitě nikoho takovyho neznám, kdo by o tom jenom mluvil, natož aby to měl jako důvod neockovani. Vsichni mají důvody co jsem psala výše.
Nicméně, ani zdaleka to nedosahuje fikanosti našich mocných
ti slavně někdy v lednu spustí online rezervace pro generaci 80 plus
generace 80 plus je pochopitelně zcela zběhlá v online rezervacích, vyloženě cílovka
jaja, dobré
moudré, moudré, to muselo dát práce ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
Ty čipy jsou taky super. Lidi se bojí čipů, když má polovina planety chytrej telefon se kterým i spí, chodí s ním na záchod, prostě všude, a v něm postahovaný všelijaký apky a jiný krávoviny.
Jeden kamarád konspirace miluje, naposled mi říkal o knize Great reset, nebo tak nějak. To teď taky frčí.
Asi tak, nebo ta panika se stazeni s erouskou, ze prece se nenechaji sledovat. Ale zo, zr je smiruje cokoliv od Googlu nebo jeste hur ze sdileji veskery svy data z chytrych mobilu s pochybnymi apkami buhvi odkud, uz jim nevadi.
Fakt me tady ta naivita lidi bavi. A vlastne spis v posledni dobe i desi. Jde videt, jak je hodne lidi lehko manipulovatelnych. A ono bohuzel muze prijit nejaka daleko horsi a nebezpecnejsi ideologie, na kterou se nechaji lapit. To pak jeste zlaty Chemtrails ![]()
@Kvestorka píše:
To ale děláš špatně, alobal se musí žvýkat!!! Jedině tak vyruší 5G a možná i chemtrails
Sem nevedela. Jeste ze vas tu mam.
![]()
@Borrealis Ti 80leti maji deti nebo vnoucata. Pripadne jim rezervaci udela sestra u praktika.
Me spise mrzi to 80+. Muj otec ma teprve 78
Ale je pravda, ze je po infarktu, tak se treba dostane do druhe vlny. Jenomze obezni ani cukrovkar neni ![]()
@cecetka
jasně že, on jim s tím někdo pomůže
kdyby měli ti tam nahoře co v hlavě, tak přednostně zajistí složky nezbytné pro fungování státu, tzn zdravotníci / všichni /, hasiči, policie…jako první
po nich senioři 60 a více, spousta seniorů je pracujících, aktivních a fungujících s nemožností se zavřít doma a odříznout od světa, jak to mívá generace 85 a vejš
mmch i ta vakcína bude pravděpodobně úspěšněji fungovat na seniora 65 letého, než 95 letého…takže ti „mladší senioři“ měli dostat šanci hned po zdravotnících…končí jich ve špitále až moc na to, aby byli vyřazeni ze hry
ale to by muselo být vakcíny tak nějak, dostatečně, a někdo by se musel postarat o její zajištění viz Izrael…
@Tejami píše:
@renap Já to teda viděla hodně na FB. Dokonce fotku nějakého rádoby čipu v kapesníku, který někdo vypčikl po testu na covid. Nebo fotku Babiše při očkování na které doktor drží ruku tak aby nebylo vidět, že se ho vlastně jehla ani nedotkla a pod..Vždy s dovětkem rychle sdílejte už mi to x krát smazali. Rozumnýmu člověku je to směšný, ale bohužel tomu hodně lidí pořád věří.
@cecetka píše:
@Borrealis Ti 80leti maji deti nebo vnoucata. Pripadne jim rezervaci udela sestra u praktika.
Me spise mrzi to 80+. Muj otec ma teprve 78Ale je pravda, ze je po infarktu, tak se treba dostane do druhe vlny. Jenomze obezni ani cukrovkar neni
samozřejmě, člověk kterému je 78 a je po infarktu, má mít možnost očkovat se co nejdříve
protože on má reálně před sebou ještě dost let kvalitního života, každopádně statisticky více než někdo, komu je 88 nebo 98
je to úlet, upřednostnit kategorii 80 plus, je to úplně mimo…ale asi to sedí s tím že vakcín je stejně málo… a tak jí dají kategorii kde se jí x lidí ani nedočká…a dalších x se k ní nedostane