Videochůvička s velkým dosahem

1522
6.6.22 11:23

Videochůvička s velkým dosahem

Můžete mi doporučit dobrou video chůvičku s velkým dosahem? Chtěla bych ji mít v ložnici a potřebuji, aby měla dosah až na zahradu a bohužel co čtu recenze, tak hromada z nich takový dosah nemá….Chtěla jsem koupit Nanny R360, ale teď mi jedna paní říkala, že jakmile zavře dveře, tak chůvička nemá signál🤷‍♀️Když už do toho mám investovat několik tisíc, tak bych chtěla doopravdy kvalitní. Děkuji za doporučení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3323
6.6.22 11:51

Řešili jsme stejný problém. Video chůvičku co by měla dosah na zahradu. My tedy několik tisíc investovat nechtěli. Koupili jsme bezpečností kameru co funguje přes internet. Konkrétně máme TP Link Tapo, typ si nepamatuju. Mám jí spárovanou mobilem. Doma funguje na wifi. Pro nás ta nejelpší volba. Kvalitní signál i přenos zvuku. Funguje všude tam, kde máš přístup k internetu. Takže žádný dosah řešit nemusim. A stála do 1000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
6.6.22 12:04

@zuza92 na ní jsem koukala už, ale asi jsem paranoidní, ale jen se bojim že když je přenos přes jejich aplikaci, že se mi do toho někdo může nabourat🤷‍♀️Ale možná je to jen v mé hlavě🤣ta aplikace zahlásí sama například když dítě začne brečet…jestli je puštěna pořád online na pozadí….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
6.6.22 12:16

Ahoj, mame TrueLife NannyCam R360.
Jsme spokojeni. Nechteli jsme používat aplikaci, přenos pres internet. Ze stejného důvodu jako ty.
Jediná nevýhoda (nam ale nevadí) ze kamera neni na baterky.
Chůvička je v patře a klidně muzu jít ven na zahradu. Přenáší v pohode signál přes několik stěn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
6.6.22 12:22

@Reny28 manžel říkal, že je to nějak šifrované zabezpečení. My jí používáme třeba tak na 2 hodinky, když dětí spí a chceme posedět na zahradě, takže by tam stejně nikdo nic moc neviděl. Aplikace upozorní na pohyb a jde tam i nastavit přímo funkce dětská chůvička, kdy upozorní na zvuk v místnosti, takže třeba pláč. Ale ta funkce chůvičky je zpoplatněná nějak 99 Kč na měsíc. Já to dělám tak, že jí mám spuštěnou trvale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
6.6.22 12:25

Máme taky truelife NannyCam, nějaký nejjednodušší model, stál 1700, oficiální dosah 300m, z horního patra do zahrady bez problémů, dobrý signál byl i po baráku. Akorát najednou přestala fungovat po měsíci užívání :lol:, takže je už skoro měsíc v reklamaci, mají poslední tři dny na vyřízení, zatím ticho po pěšině :cert:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4