Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dekuji, alespon jeden mily komentarneco malo tam je, vim, ze je hodne brzy.. ale clovek je doma, nudi se, tak zkousi
uvidime za par dnu
dekuji
Jasně, chápu, držím palce a dej vědět ![]()
@Anonymní píše:
Vubec ne! Kdyz nic nevidim, staci napsat “ne”, ale veci typu, zajdi si na ocni atd neni potreba psat
Věř mi, že je to potřeba! Miliontá diskuze na stejné téma. To jsi aspoň nemohla obnovit už existující?
@Anonymní píše:
Ahojky chci se zeptat vidíte ducha?? Slabé šlo vidět i když byl celej a já Rozdělal a vyšlo my tohle je to plastový mamatest. Děkuji za odpověď.
Ne, není tam lautr nic…
@Berry77 píše:
Proč ho rozebíráš?
Co kdyby se ten duch někam schoval…
. Je potřeba ho najít…
@Janli Ty jo, ty musis byt zatrpkly clovek
tohle asi neni diskuze pro tebe, tak bez rozdavat tu negativitu nekam jinam ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky chci se zeptat vidíte ducha?? Slabé šlo vidět i když byl celej a já Rozdělal a vyšlo my tohle je to plastový mamatest. Děkuji za odpověď.
Ja teda bohuzel zatim nic nevidim, zkus za par dnu ![]()
@Anonymní píše:
@Janli Ty jo, ty musis byt zatrpkly clovektohle asi neni diskuze pro tebe, tak bez rozdavat tu negativitu nekam jinam
Ne, zlato, jen mi nespadla hlava do dělohy ![]()
@Anonymní píše:
Ja teda bohuzel zatim nic nevidim, zkus za par dnu
Děkuji aspoň nějaká normální odpověď. Některé se doma nudí tak se musí navazet do jiných. Neuděláš níc.
@Janli píše:
Ne, zlato, jen mi nespadla hlava do dělohy
Tak se docela divim, proc ztracis cas temito diskuzemi, a mas vubec potrebu do nich prispivat
![]()
@Anonymní píše:
Děkuji aspoň nějaká normální odpověď. Některé se doma nudí tak se musí navazet do jiných. Neuděláš níc.
To uz nekdo ma holt takovou povahu..
ja se doma taky nudim, tak testuju 9 dpo
kazdej dela neco ![]()
@Anonymní píše:
Tak se docela divim, proc ztracis cas temito diskuzemi, a mas vubec potrebu do nich prispivat![]()
![]()
Stejně jako ostatní, jsem tu napsala odpověď na tvou otázku. Ptala jsi se, tak jsem odpověděla. Jenže ty jsi holt z těch, které potřebují jen souhlasnou odpověď a pokud ti někdo napíše něco jinýho, tak je zlej…denně je tu deset diskuzí, kdy se někdo snaží vykoukat ducha na negativním testu. Ty inteligentní se aspoň obtěžují obnovit starší diskuzi, což je mimochodem jedno z Pravidel diskuzí. A ber to tak, že tady ti človek řekne, co si skutečně myslí a ne jako v reálným světě, kde ti to kamarádka s úsměvem odkývá a pak si klepe na čelo, co to máš za nápady.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem dnes 9 dpo a zkousela jsem si delat rano testik… ano, vim, ze je brzy, ale vidite tam neco?
Proč testuješ tak brzy.. Na testech je preci jasně napsáno udělat poté, co nepřišla ms.. Jasně negativní test, zbytečně se stresujes ![]()
@Anonymní píše:
To uz nekdo ma holt takovou povahu..ja se doma taky nudim, tak testuju 9 dpo
![]()
kazdej dela neco
Přesně tak každý si může dělat co chce a testovat kdy chce. Ale člověk se slušně zeptá a hned z něj udělat blbce a milion keců kolem toho. Místo ne nic tam nevydim a nebo jo vidím tečka.
@Anonymní píše:
Bohizel, nic tam nevidim. Zkus testnout treba za 2 dny testem mamatest10