Vidíte ducha na testu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
15.4.20 11:38
@Anonymní píše:
Dekuji, alespon jeden mily komentar :) neco malo tam je, vim, ze je hodne brzy.. ale clovek je doma, nudi se, tak zkousi :) uvidime za par dnu :) dekuji :srdce:

Jasně, chápu, držím palce a dej vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.4.20 11:39
@Anonymní píše:
Vubec ne! Kdyz nic nevidim, staci napsat “ne”, ale veci typu, zajdi si na ocni atd neni potreba psat 8)

Věř mi, že je to potřeba! Miliontá diskuze na stejné téma. To jsi aspoň nemohla obnovit už existující?

• Citovat
  • Upravit
Janli
15.4.20 11:39
@Anonymní píše:
Ahojky chci se zeptat vidíte ducha?? Slabé šlo vidět i když byl celej a já Rozdělal a vyšlo my tohle je to plastový mamatest. Děkuji za odpověď.

Ne, není tam lautr nic…

• Citovat
  • Upravit
Janli
15.4.20 11:40
@Berry77 píše:
Proč ho rozebíráš :roll:?

Co kdyby se ten duch někam schoval… 8o. Je potřeba ho najít…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.20 12:01

@Janli Ty jo, ty musis byt zatrpkly clovek 8o tohle asi neni diskuze pro tebe, tak bez rozdavat tu negativitu nekam jinam :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.20 12:02
@Anonymní píše:
Ahojky chci se zeptat vidíte ducha?? Slabé šlo vidět i když byl celej a já Rozdělal a vyšlo my tohle je to plastový mamatest. Děkuji za odpověď.

Ja teda bohuzel zatim nic nevidim, zkus za par dnu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Janli
15.4.20 12:09
@Anonymní píše:
@Janli Ty jo, ty musis byt zatrpkly clovek 8o tohle asi neni diskuze pro tebe, tak bez rozdavat tu negativitu nekam jinam :mavam:

Ne, zlato, jen mi nespadla hlava do dělohy ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.20 12:18
@Anonymní píše:
Ja teda bohuzel zatim nic nevidim, zkus za par dnu :srdce:

Děkuji aspoň nějaká normální odpověď. Některé se doma nudí tak se musí navazet do jiných. Neuděláš níc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.20 12:19
@Janli píše:
Ne, zlato, jen mi nespadla hlava do dělohy ;)

Tak se docela divim, proc ztracis cas temito diskuzemi, a mas vubec potrebu do nich prispivat :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.20 12:20
@Anonymní píše:
Děkuji aspoň nějaká normální odpověď. Některé se doma nudí tak se musí navazet do jiných. Neuděláš níc.

To uz nekdo ma holt takovou povahu.. :nevim: ja se doma taky nudim, tak testuju 9 dpo :D :D kazdej dela neco :D

• Citovat
  • Upravit
Janli
15.4.20 12:27
@Anonymní píše:
Tak se docela divim, proc ztracis cas temito diskuzemi, a mas vubec potrebu do nich prispivat :think: :think: :think:

Stejně jako ostatní, jsem tu napsala odpověď na tvou otázku. Ptala jsi se, tak jsem odpověděla. Jenže ty jsi holt z těch, které potřebují jen souhlasnou odpověď a pokud ti někdo napíše něco jinýho, tak je zlej…denně je tu deset diskuzí, kdy se někdo snaží vykoukat ducha na negativním testu. Ty inteligentní se aspoň obtěžují obnovit starší diskuzi, což je mimochodem jedno z Pravidel diskuzí. A ber to tak, že tady ti človek řekne, co si skutečně myslí a ne jako v reálným světě, kde ti to kamarádka s úsměvem odkývá a pak si klepe na čelo, co to máš za nápady.

• Citovat
  • Upravit
72725
15.4.20 12:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem dnes 9 dpo a zkousela jsem si delat rano testik… ano, vim, ze je brzy, ale vidite tam neco?

Proč testuješ tak brzy.. Na testech je preci jasně napsáno udělat poté, co nepřišla ms.. Jasně negativní test, zbytečně se stresujes :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 12:59
@Anonymní píše:
To uz nekdo ma holt takovou povahu.. :nevim: ja se doma taky nudim, tak testuju 9 dpo :D :D kazdej dela neco :D

Přesně tak každý si může dělat co chce a testovat kdy chce. Ale člověk se slušně zeptá a hned z něj udělat blbce a milion keců kolem toho. Místo ne nic tam nevydim a nebo jo vidím tečka.

• Citovat
  • Upravit
644
15.4.20 14:21

Nevidim nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
15.4.20 14:25
@Anonymní píše:

Bohizel, nic tam nevidim. Zkus testnout treba za 2 dny testem mamatest10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital