Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vic23 ahoj tenhle test je špatný já také měla ducha krásného a tehu jsem nebyla
@Vic23 Jestli je to Livsane (bo tak nějak se jmenuje), tak se přidávám se stejnou zkusenosti. Ale u tebe to může být pravda
Zkus jiný
Zdravim holky, chci se zeptat uz 2× se mi na testu mama test stalo tohle rozpilo se mi to na konci… testuji dobre po rysku a 15vterin jak je na pribalovem letaku napsane..nedela se mi to po zaschnuti ale behem vysledku..mate zkusenost?
@Anonymní píše:
Zdravim holky, chci se zeptat uz 2× se mi na testu mama test stalo tohle rozpilo se mi to na konci… testuji dobre po rysku a 15vterin jak je na pribalovem letaku napsane..nedela se mi to po zaschnuti ale behem vysledku..mate zkusenost?
Kup si jinou krabicku, nebo dr maxe. Asi byli oba v krabicce vadny.
@Safrik koupim jen me to prekvapuje, ze to je mama test jeden z dobrych a ze mi to udelalo
.
@Anonymní píše:
@Safrik koupim jen me to prekvapuje, ze to je mama test jeden z dobrych a ze mi to udelalo.
Tak stat se to muze v tom mnozstvi jaky vyrabi..
Ahoj holky, co myslíte? Ovu mám nepravidelnou, takže netuším kdy byla. Mám polycisticke vaječníky a za sebou 6 dávek clostíku, tento cyklus jsem již nebrala…
nevím jestli je to jenom ryska… dneska ráno tam byla trochu slabší, ale v noci jsem vypila asi litr ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, co myslíte? Ovu mám nepravidelnou, takže netuším kdy byla. Mám polycisticke vaječníky a za sebou 6 dávek clostíku, tento cyklus jsem již nebrala…nevím jestli je to jenom ryska… dneska ráno tam byla trochu slabší, ale v noci jsem vypila asi litr
Jaky jsi den cyklu?
@Safrik
29 DC, manžel říkal ať si udělám test. Po roce to je první měsíc, kdy se nehlidám, nevěřím ani nepozoruji… ![]()