Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kačenka2016 píše:
@terve @Safrik děkuji
Je moc se omlouvám to nebylo pro vás. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky chci se zeptat vidíte ducha?? Slabé šlo vidět i když byl celej a já Rozdělal a vyšlo my tohle je to plastový mamatest. Děkuji za odpověď.
Také nic nevidím. Zkus za dva dny jak píšou holky.
@Anonymní píše:
@Safrik @terve škoda. Ja ho vidím. Ale asi nejde vyfotit.Ale moc vám děkuji za odpovědi. Mám to dostat za dva dny. Takže asi zase nic
Neves hlavu predcasne. Jestli ji vidis tak se muze vybarvit se zpozdenou ms. Vim jaky to je hledat duchy a doufat
Neves hlavu vyjde to ![]()
@Anonymní píše:
@Janli Ty jo, ty musis byt zatrpkly clovektohle asi neni diskuze pro tebe, tak bez rozdavat tu negativitu nekam jinam
Podle mně zrovna ona nebude tím typem člověka, jenom je upřímná ![]()
@shadowbabe píše:
Podle mně zrovna ona nebude tím typem člověka, jenom je upřímná
To je v poradku, staci ale prece uprimne napsat “nevidim”
nic dalsiho urazejiciho neni potreba psat.
Ono je to vcelku jedno, za par dni uvidime vsechny, jen sem si chtela tento mesic s tim testovanim trochu pohrat a vyzkouset,’kdy pripadne by bylo uz neco videt ![]()
@Anonymní píše:
To je v poradku, staci ale prece uprimne napsat “nevidim”nic dalsiho urazejiciho neni potreba psat.Ono je to vcelku jedno, za par dni uvidime vsechny, jen sem si chtela tento mesic s tim testovanim trochu pohrat a vyzkouset,’kdy pripadne by bylo uz neco videt
Já jsem tě něčím urazila? Jako vážně? Prosím, napiš mi, co se tě tak strašně dotklo a já slibuju, že už to nikdy ve tvé diskuzi nenapíšu…
Je tam Duch prosím? Já ho vidím ale nejsem si 100 procentně jistá
![]()
@Juliet 93 píše:
Je tam Duch prosím? Já ho vidím ale nejsem si 100 procentně jistá![]()
![]()
Spíše tam nic nevidím, kolik DPO jsi?
@Juliet 93 Na posledni fotce neco vidim. Ale jestli to neni ryska…
@Safrik no ona je na živo fialová a stejně silná. Jen ten foťák to asi nějak nepobírá ![]()