Vidíte tam něco? Duch nebo ryska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37145
8.8.21 09:19
@Anonymní píše:
Holky přidám se, vidíte něco nebo to vidím jen já 😀 tady ty fotky zas urco ztratí na kvalitě 🙄

Nic, ani když to upravis tam tu čárku nevykouzlis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
8.8.21 09:19
@Anonymní píše:
@Jolka86 děkuji, jen by mě tedy zajímalo co je ta čárka na te poslední fotce prosím? 😊

To je intenzivní práce s filtry a snaha vidět věci, co neexistují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 09:21

@Kriss Tina proč ste na emiminu tak zlý?
Pardon tedy že si po dvou ztrátách přeji dítě a že tam teda vidím něco co ty třeba ne 😬

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.21 09:23

@Lily Evans první foto není s filtrem ale budiž 😊 ono tady snad jiný lidi kromě vás mít děti nemůžou nebo já už nevím 😊
Děkuji za reakci a priste až se budu chtít na něco zeptat budu taky hustá jako vy zbohem

• Citovat
  • Upravit
6180
@Anonymní píše:
@Kriss Tina proč ste na emiminu tak zlý?
Pardon tedy že si po dvou ztrátách přeji dítě a že tam teda vidím něco co ty třeba ne 😬

Hodně z nás si ztrátama a dlouhým čekáním na dítě prošlo taky, akorát některejm z toho nehráblo. Chápu, že bys fakt chtěla, ale ta druhá čárka tam prostě není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Lily Evans dobrý takže podle tebe mi hrablo? Jsi zla 😊 nechápu jak se sebou můžeš žít

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
8.8.21 09:29
@Anonymní píše:
@Jolka86 děkuji, jen by mě tedy zajímalo co je ta čárka na te poslední fotce prosím? 😊

Která? Udělej šipku tam, kde vidíš čárku.

• Citovat
  • Upravit
3032
8.8.21 09:31
@Anonymní píše:
Holky přidám se, vidíte něco nebo to vidím jen já 😀 tady ty fotky zas urco ztratí na kvalitě 🙄

A u tebe třeba vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 09:33

@Jolka86 prosím, fotka bez filtru a se šipkou 🙄

• Citovat
  • Upravit
1910
8.8.21 09:36
@Anonymní píše:

Hele, stejně jako holky. Nic tam není, bílo. Podívej se do návodu, jak má vypadat pozitivní těhotenský test. Vlastně by sis měla přečíst ten návod celý a postupovat podle něj. Pak nemusíš lovit duchy. ;)
Jinak přeju, ať se brzy zadaří. S dítětem budeš muset mít mnohem víc trpělivosti než když teď celá nedočkala lovíš duchy na testech.. můžeš to brát jako trénink.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.21 09:36

@EvieK no většina ne tak tam asi nic není, zkusím ještě jeden za dva dny 😊

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
8.8.21 09:37
@Anonymní píše:

Kolik dnů máš vynechanou menstruaci? To může být ryska.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.21 09:39

@Wenn.Nox vždy dělám testy dle návodu nejsem pitomá 😊 tvé prani aby se mi brzy zadarilo beru v ironii protože podle toho co píšeš si nejspíš myslis ze nevím jaké to s dětmi je, popravdě ani vlastně nevis jestli nějaké to dítě mam a nebo ne ale díky za upozornění 🙏🏻 Nepotřebuji trénovat ale ty by sis měla zajít na lekci slušného chování 😊

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.21 09:41

@Jolka86 No to je právě to co sem tu psát nechtěla protože přesně vím jak se tu do mě teď většina z vás pustí 😬 vy na emiminu ste neprejici a zlý totiž a každý podle vás všechno děla špatně 🤷🏼‍♀️ já prijdu z dotazem a vlastně sem nedockava a podle některých bych děti mít vlastně ani neměla 😊
Mám do ms 6dni..

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
8.8.21 09:45
@Anonymní píše:
@Jolka86 No to je právě to co sem tu psát nechtěla protože přesně vím jak se tu do mě teď většina z vás pustí 😬 vy na emiminu ste neprejici a zlý totiž a každý podle vás všechno děla špatně 🤷🏼‍♀️ já prijdu z dotazem a vlastně sem nedockava a podle některých bych děti mít vlastně ani neměla 😊
Mám do ms 6dni..

Já nejsem ani zlá a ani nepřející, toto je dost zásadní informace.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex