Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Nikca7 já v 9tt ZT a ve 4tt biochemické ale já otěhotněla omylem v sestinedeli takže sem s tím počítala 🙈 teď bych měla byt taky 4tt. Screeningu se také nebojím ale bojím se toho, ze mi tam v 9tt oznámili ZT, jen sem te nechtěla strašit tak sem to nechtěla psát. Ale na něco tusila, prsa mi splaskla a nebolela jen sem se na to nějak nezvládla připravit. Teď mě třeba bolí ale jen jedno prso což fakt nechápu 🤷🏼♀️ budu na tebe myslet
Počkej teď jsem se trošku ztratila
na začatku diskuze píšeš že jsi 8dpo a teď píšeš že bys měla být 4tt
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, já mám taky ducha nebo rysku 😀
Negativní
@Anonymní píše:
Počkej teď jsem se trošku ztratilana začatku diskuze píšeš že jsi 8dpo a teď píšeš že bys měla být 4tt
![]()
![]()
Měla by sis přečíst komentáře za tím
@Anonymní píše:
Měla by sis přečíst komentáře za tím
V tom jsem se taky zamotala
kazdopadne gratuluji
ja jsem to samozrejme nemyslela nijak spatne
jen me cela tvoje situace zajimala proto jsem chtela vedet jak teda na tom jsi
![]()
@Anonymní píše:
V tom jsem se taky zamotala![]()
kazdopadne gratuluji
![]()
ja jsem to samozrejme nemyslela nijak spatne
jen me cela tvoje situace zajimala proto jsem chtela vedet jak teda na tom jsi
![]()
Děkuji, dnes sem 10dpo a na testu krásný viditelný duch a clearblue ukázal takto. Zatím sem na tom takhle, co je v budoucnu vůbec netusim.
@Anonymní píše:
Děkuji, dnes sem 10dpo a na testu krásný viditelný duch a clearblue ukázal takto. Zatím sem na tom takhle, co je v budoucnu vůbec netusim.
Budi Ti drzet palce
![]()
Holky, myslím (nic ve zlém), jestli vy byste to neměly vzít přes psychiatra.
Ani jasně pozitivní test není záruka prosperujícího těhotenství a už vůbec ne zdárného donošení a porozená zdravého mimina.
Děkuji za pozornost.
@eva valoi delas si ze mě srandu?! Vážně rada stresujes lidi? Žádné těhotenství není na 100%, mám za sebou dva potraty tak asi vím nemyslíš?! A myslím ze by sme měli myslet pozitivně a ne tím stylem že se to zas nepovede, jediný kdo by tu měl navštívit odbornou pomoc jsi ty protože jak vidím zavist děla své že ano 😊 přečti si co si napsala a zapremyslej nad tím a hlavně nad sebou. Každé tehotenvi je buď a nebo tak nechápu proč bych měla chodit na psychiatrii? Si úplně ale úplně mimo 🙏🏻 místo toho aby si napsala povzbuzující komentář napíšeš tohle 🤦🏼♀️
@Anonymní píše:
@eva valoi delas si ze mě srandu?! Vážně rada stresujes lidi? Žádné těhotenství není na 100%, mám za sebou dva potraty tak asi vím nemyslíš?! A myslím ze by sme měli myslet pozitivně a ne tím stylem že se to zas nepovede, jediný kdo by tu měl navštívit odbornou pomoc jsi ty protože jak vidím zavist děla své že ano 😊 přečti si co si napsala a zapremyslej nad tím a hlavně nad sebou. Každé tehotenvi je buď a nebo tak nechápu proč bych měla chodit na psychiatrii? Si úplně ale úplně mimo 🙏🏻 místo toho aby si napsala povzbuzující komentář napíšeš tohle 🤦🏼♀️
Přeji hodně štěstí.
Krásný večer.
Víc hlav víc ví, víc očí víc vidí.
Já už jsem z toho jelen ![]()
Vidíte tam ducha?
Test byl dělaný včera, druhá fotka je dnešní test a přijde mi že se tam rýsuje čárka ![]()
Co myslíte?
Měla bych si zajít na gyndu, nebo počkat jestli vůbec čárka zesílí a nedělám zbytečně planý poplach.?
@.Annie.161 zkusila bych zítra znovu a na gynekologii takhle brzy nic neuvidí, já byla až v 8 týdnu na potvrzení
@Anonymka123321 no proto je lepší testovat ráno a ještě když nevis jak to mas s ms 🤷🏼♀️ Zkus udělat za dva dny ráno čárka by měla byt silnější 😊