Vitamíny Vigantol a Kanavit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25145
23.3.12 10:42

Já kápnu do pusinky a pak kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
23.3.12 11:20

nedavala jsem nikdy,jsme kojeny,ja se staram o svou vyzivu a obcas zobnu rybi olej,mala mela na 9 mesicich delane testy a decko mela v norme

• Citovat
  • Upravit
239
23.3.12 11:24

Já jsem dávala Vigantol pravidelně a to na lžičce s trochou mléka až dosud 14.měsíců - malá má totiž alergii na ryby. Jinak Kanavit jsem dala pouze 2X - malá mi po něm vždy vyzvracela celé mlíčko. A nic se nestalo. Je zdravá :) :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25145
23.3.12 13:31

Mě by nenapadlo Vigantol nedávat … :nevim: podle doktorky dávám kapku denně a myslím, že pokud je vše ok, tak se dává do půl roku, že jo?
A Kanvit teda neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
23.3.12 13:48
@avm3 píše:
Mě by nenapadlo Vigantol nedávat … :nevim: podle doktorky dávám kapku denně a myslím, že pokud je vše ok, tak se dává do půl roku, že jo?
A Kanvit teda neznám.

Vigantol se dává až do 1 roku, pokud je však dítě narozené v zimě, tak se bere až přes další zimu - stejně jako my do 14.měsíců. Kanavit se dává převážně kojícím matkám…ale záleží na doktorce. Jak jsem psala já dala 2× a pak přestala - malé to nedělalo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.3.12 14:16
@BellinkaX píše:
Ahoj, Vigantol nekumuluj v žádném případě! :!Podávej kapku na lžičce, nebo kápni do pusy, zapít mlíčkem. Když zapomeneš, svět se nezboří, neboj.

proč ne? rada lékaře. jakože ale přiměřená kumulace k věku. jasně že nenacpu 3týdenímu 14kapek, do 6m dostával po jedné kapce, pak po dvou, po sedmi,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
21.6.12 22:55

Pokud myslíte zimaflour, tedy tabletky se fluorem, tak radím MALÝM DĚTEM NEPODÁVAT VŮBBEC. Nadměrné užívání fluoru naopak vede ke kazivosti zubů, tento lék doporučuji pouze těhotným ženám nebo kojícím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí